Arama sonuçları: *

• Users: akayxr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bilgisayar bi anda kapanıyor

Merhabalar. Bilgisayarım yaz olduğu için ısınıyor normal bir şekilde. Ama benim sorum şu şekilde. Fifa 25 oynuyorum. Ekran kartı aşırı ısınıyor ve bir süre sonra bi anda bilgisayar kapanıyor. Yeniden açıyorum ama ekran kartının fanları çalışmıyor. Yani ekran kartı çalışmıyor. Kasadan güç kablosu...
  2. A

İnstagram Hesabını Dondurup İstediği Zaman Açıp Bidaha Dondurma

Merhabalae başlık biraz karışık olabilir açıklıyorum. Bir arkadaşım var instagramını dondurup istediği zaman bidaha açıyor. Normalde haftada 1 defa dondurma sınırı var ama nasıl yapıyorsa hesabı donduruyor. Ertesi gün açıyor 2-3 saat takılıp geri donduruyor. E gidip sorsana o zaman arkadaşına...
  3. A

Polislikte üniversite hayatı

Merhabalar. Ben polis olmak istiyorum fakat üniversitedeki o cıvıl cıvıl hayatıda yaşamak istiyorum. Kızlar partiler eğlenceler gezmeler tozmalar… Polis akademisinde veya okulunda okuyanlar varsa biraz bilgilendirebilir mi? Ordaki ortam nasıl ? her şey çokmu katı yoksa normal üniversiteler gibi...
  4. A

Win 10dan 11e geçip tekrar 10a geri döndüm pcde kasma başladı

Merhabalar ben win10 kullanıyordum ve güncellemelerden otomatik win11e güncellemiş. Pcyi kapamıştım. Ertesi gün açtığımda win11 şokuyla uyandım. Daha sonra win10a geri dön diyip tekrar win10a geçtim. Ama bilgisayarın ne eski performansı ne de hızı kaldı. Valorantta eskiden en yüksek ayarlarda...
Geri