Arama sonuçları: *

• Users: Verias
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Verias

12.000TL Dizi-Film için tablet önerisi

İyi akşamlar cümleten sorum başlıktaki gibidir ilk başta matepad 11.5 2025 düşündüm ama malum goggle servis sorunlarından en son tercihim olacak mümkünse kalem hediyeli olsun yoksa da sorun değil 4-5 yıl idare etsin yeter bana teşekkürler mi pad 8 i beklesemmi düşünmedim değil
  2. Verias

2500TL Akıllı Saat Önerisi

Cümleten Hayırlı Akşamlar abim için saat almak istiyorum saat konusunda pek yabancıyım bütçe maks 2.5k en fazla 100-200 tl çıkabilirim aradağım özellikler arama çağrı cevaplama konuşma bildirimleri ve mesajları görme uzun şarj ömrü bu fiyata uzun süre götürülebilecek bir saat abimin kullandığı...
  3. Verias

Fiziksel kart önerisi

İyi akşamlar internette alışveriş yapabileceğim oyun,yemek vs.. cashback ve güvenli önerebileceğiniz kart varmı Aklımdakiler; -Tami -Papara -Nays NOT: 18 yaşımı doldurdum ondan yana bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum şimdiden teşekkürler
  4. Verias

1000 TL kulak içi bluetooh kulaklık önerisi

Cümleten iyi akşamlar abim pubg mobile bayılan birisi son zamanlarda kulaklıkta sorun yaşadığını gördüm hazır doğum günü yakın iken pubg için sesi iyi ve mikrofonu çok büyük beklentim olmasada en azından robotik bir ses vermeyecek bir kulaklık lazım önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  5. Verias

23k Telefon önerisi.

6 Yıldır Huawei P30 Lite kullandım çok da memnunum açıkçası ama artık droplar girmeye başladı ve yeni bir telefon almam gerekiyor güncel telefonlara pek bakmadım genel bir kullanıcıyım çok fotoğraf çekmem ama çekmişken güzel bir fotoğraf telefonun kendi özelliklerini kullanmaya bayılırım...
  6. Verias

Mi Store dan Telefon Alınır mı?

Poco X7 Pro 8/256 alacağım yakın zamanda ama en uygun fiyatlı olan mi store da bulunuyor trendyol hepsiburada gibi siteler daha pahalıya geliyor bu siteden alınır mı SİTE:https://www.mi.com/tr/product/poco-x7-pro/ sahte sitemi sizce?
  7. Verias

Skyrim SE'ye mod kurulmalı mı?

Öncelikle cümleten selamünaleyküm karne alan herkese iyi tatiller dilerim... Bildiğiniz gibi Skyrim şu anda Steam'de %90 indirim ile 88TL. Ben bu oyunu uzun zamandır merak ediyordum ve sonunda almaya karar verdim. Birçok forum dolaştım ancak tam anlamıyla anlamadım. Bazıları mod olmadan oynama...
  8. Verias

Yardım Hdd sıfırlama nasıl yapılır

Arkadaşlar 1tb m2 ssd var ve bana yetersiz gelmeye başladı ekstra bir m2 slotum yok benim eski bilgisayardaki 15 yıllık hdd var içinde win10 home ve uygulamalar yüklü ben bu hdd i win10 ve hepsini silip normal depolama olarak kullanmam mümkün mü m2 de win11 pro var
  9. Verias

Kulak üstü kulaklık önerisi

Aklımda 1 kulaklık var BlackShark V2 Pro V2 pro almak istiyorum ama forumlarda kırılma olayları dönmüş yakın zamanda ne almalıyım varsa bir öneriniz açığım bu fikire (Cloud önermezseniz sevinirim)
  10. Verias

Deepcool cc560 ön kapak nasıl açılır

Başlıkta ki kasaya sahibim ön kapağın altında tutacak bir yer var çekersem kırılır diye korkuyorum ne yapmalıyım
  11. Verias

Kasamın ledleri sürekli aç kapa yapıyor

DeepCool cc560 kullanıyorum hazır sistem almıştım adamlar güncellemeleri vs... yapmış işlemci fan hızı sürekli boşta bile %100 çalışıyor bios dan ayar yapınca kasanın ledleri sürekli aç kapa yapıyor full speed all yapınca düzeliyor sorun ne anlamadım anakart msı pro a620m-e
  12. Verias

Bu anakartın ses kart kalitesi nasıl

MSI PRO A620 M-E modelini kullanmaktayım yakın zamanda kulaklığım kırıldı ve Razer BlackShark V2X modelini almak istiyorum her hangi bir verim ses düşüklüğü yaşarmıyım ses kartı bu kulaklığa uygunmu?
  13. Verias

Windows 11 Pro Oem key nereden alınır

Önereceğiniz siteler büyük ihtimal sağlam lisans olacaktır bunlar orjinalmi cracklimi bir sorun yaratır mı 1718320160 https://ty.gl/kq2rcrftid Bu alınır mı
  14. Verias

Bu M.2 ssd sorun yaratır mı

Bugün hazır bir sistem sipariş verdim herşeyi güzeldi Taki mld m500 ssd hakkındaki forumdaki cevapları beni kaygılandırdı 5300/4800 okuma yazma değeri benim için sorun değil ancak dram olmaması kısa ömürlü olması anlamına geldiği söyleyen birçok şahıs var bu ssd kaç yıl dayanır ve oyunlarda...
  15. Verias

38K hazır sistem önerisi

DDR5 Sistem önerin lütfen
  16. Verias

Bu monitör alınır mı

https://www.n11.com/urun/lenovo-legion-r25f-30-67b8gacbtk-245-05-ms-280-hz-full-hd-monitor-47778852?magaza=tekizmir. Sizce alınır mı
  17. Verias

Bu sistem sizce alınır mı??

İşlemci: Amd Ryzen5 5600 3.5Hz 35Mb AM4 65W Anakart: Asus PRIME B450M-K II 4400MHz (OC) AM4 mATX Ekran Kartı: Inno3D RTX4060 Twin x2 8GB 128Bit GDDR6 DLSS 3 RAM: TwinMOS TornadoX6 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL22 TMMDD48GB3200DKBX6 Depolama M.2: Netac...
  18. Verias

25K ya Bu sistemler alınır mı??

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-leuts-intel-core-i5-12400f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-xfx-radeon-speedster-swft-210-16gb-rx7600xt-oyun-bilgisayari-p-40241 veya...
  19. Verias

Premium Minecraft için launcher önerisi

Uzun zamandır oyunu oynamıyorum en son badlion client de oynamıştım survival amaçlı bir launcher varmı fps boostlayan ve modlu
  20. Verias

Bluetooth kulak üstü kulaklık önerisi

Beyler dışarıya ses vermeyen bir kulak üstü kulaklık öneriniz varmı max bütçe 500 müzik dinlemek amaçlıdır
Geri