Arama sonuçları: *

1. oguzhan6850

Monitör siyah parlak ekranda kalıyor

Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah işe giderken PC açıp oyun insin ben gelene kadar diye indirmeyi başlatıp evden cıkmıştım, geldiğimde monitör siyah ekran olduğunu gördüm ama fareyi oynatsam da kapatip acsam da şu an ekran gelmiyor. No sinyal yazisi falan ekrana hiçbir sekilde bir şey gelmiyor...
  2. oguzhan6850

Fan expert yardım !!

Merhaba arkadaşlar fan expert programdan kasa egzoz fanini kontrol edebiliyordum sonra kontrol ettigim kisma kirmizi bolge geldi ve o bölgenin altina cekemiyorum nasil eski haline döner bilen varmi acaba egzoz fani hizli dönüyor ses yapıyor 1738929707 Bu kırmızı kısım yoktu ve altına cekebiliyordum
  3. oguzhan6850

Coil whine sesi yardım

Arkadaşlar merhaba ben 2 hafta önce pc topladım daha dün pc de ses yoktu bugun actiğımda araştirdım oyunlara girince cızırtı geliyor özellikle pubg de nvidia uygulamasindan ekran kartinin gucunu yukselttikce ses cogaliyor azalttıkca azalıyor coil whine sesiymiş galiba ne yapmam gerekli ?
  4. oguzhan6850

İşlemci sıcaklığı kaç olmalı

Merhaba arkadaşlar ben pubg oynarken işlemcim 70 75 78 derece sicaklikta çalışıyor boşta 40 45 derece normalmi acaba ? İşlemci : R7 7800x3d Ekran kartı : RTX 4070 Ti Süper Soğutma : Zalman Alpha2 A36 360mm sıvı soğutma Kasa : cooler master masterbox 600
  5. oguzhan6850

Kasa fanları çok hızlı çalışıyor yardım

Merhaba arkadaşlar bende Cooler Master masterbox 600 kasa var anakartim asus tuf x870 kasa fanlarim cok hizli calisiyor sesi rahatsiz ediyor ayarlayamiyorum sivi ssogutma fanlarini ayarlayabiliyorum sadece ne yapmam gerekli acaba ?
  6. oguzhan6850

%99 GPU Kullanımı Sorun Yaratır mı?

Merhaba arkadaşlar ets 2 de GPU sürekli %99 CPU %11 15 arasında sorun olurmu ekran kartı için
  7. oguzhan6850

Bilgisayar Sesli Çalışıyor

Arkadaşlar bugün bilgisayar topladım ancak eve getirip açtiğımda çok fan sesi geliyor yan odadan bile duyuluyor ne sorun olabilir acaba
  8. oguzhan6850

Amd Ryzen 7 7700x & 7800x3d karşılaştırma

Arkadaşlar bu iki işlemci arasında çok fark varmı fiyat farkı kadar ? Amd Ryzen 7 7700x & 7800x3d
  9. oguzhan6850

Sistem parçalarını tek tek sipariş verdikten sonra nerede toplatabilirim?

Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da yaşıyorum sistem parçalarını internetten farkli sitelerden satın aldım ancak montaj yapmayi bilmiyorum bu parçaları nerede güvenip toplatabilirim ?
  10. oguzhan6850

İtopya bilgisayar toplama

Arkadaşlar ben itopya.com internet sitesinden sistem parcalarini alsam hepsi gelince magazasina götürsem montaj yaparlarmı ?
  11. oguzhan6850

Cooler Master Masterbox 600 kasasını tavsiye edermisiniz ?

Merhaba arkadaşlar Cooler Master Masterbox600 kasa almak istiyorum gözüme hoş geldi ama önde toz filtresi yokmuş galiba kullanan arkadaş var mı tavsiye eder misiniz acaba ATX anakart takacagim ve ASUS TUF 4070 3 fanli kasada çok mu sıkışık dururlar acaba yok sa ideal mi olur?
  12. oguzhan6850

10 - 15 k amd anakart önerisi asus ve msı

Arkadaşlar 10 15 k ya asus veya msi amd soket anakart önerebilir misiniz?
  13. oguzhan6850

Asus 4070 ti super 16gb ekran karti sistem toplama

Merhaba arkadaşlar bugün asus tuf 4070 ti süper ekran karti aldim bana bu ekran kartiyla uyumlu diğer parçalari tabsiye edebilirmisiniz acaba bu karti kullanan varsa
  14. oguzhan6850

Bilgisayar toplama montaj

Arkadaşlar ben ankaradayim bilgisayar toplayacağım ama parçalari ayri ayri internetten alacagim hepsini aldiktan sonra nerede toplatabilirim kendim toplamayi bilmiyorum
  15. oguzhan6850

Rtx 4070 sistem toplama yardım

Merhaba arkadaşlar ben rtx 4070 li bir sistem toplamak istiyorum fiyat 50 k geçmeden bana öneriler yapabilirmisiniz
Geri