Arama sonuçları: *

• Users: xdpp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

FIFA da oyunumu daha üst seviyelere çıkarabilirim ?

15 yaşındayım 2021'den beri FIFA 21, 23,24 ve şimdi de 25 serisindeyim küçükken pek anlamadığım icin yarı Pro veya acemideydim ilerleyince profesyonel ve dünya klası olarak değişti oynadığım zorluk şu an dünya klası ve seçkin zorluk arasında gidip geliyorum defans oyunumda oynadığım kişilerin...
  2. X

Ryzen 5 7500F işlemcili POWERCOLOR RX7800XT ekran kartlı sistem nasıl ?

sizce bu sistem alınır mı? 200hz monitör dahil bana çok mantıklı geldi sizce alınır mı? ?
  3. X

Çözüldü✓ RX 7800 XT Ekran kartlı Ryzen™5 5600X işlemcili sistem nasıl ?

Sizce bu sistem alınır mı? sadece oyun için alacağım işlemci belki biraz yükseltilebilir gibi geliyor
  4. X

Yardım Technopat a giremiyorum

Technopat a hiç bir şekilde giremiyorum opera google edge hiçbiri girmiyor turkcell markalı internet kullanıyorum hiç bir şekilde girmiyor ama 1 kere şansa girdi onda da sadece anasayfa vardı herhangi bir soru bildirimleere falan bakılmıyordu
  5. X

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600X işlemcili GIGABYTE Radeon RX 7700 XT ekran kartlı sistem nasıl?

sizce bu sistem alınır mı? rx 7800xtx stoklarda bitmiş diye ekleyemedim ocak ayını bekliyorum gelirse 7800xtx ekleyip alacağım sadece oyun için kullanacağım sizce nasıl ? itopya vatan veya ince hesaptan alacağım gainward 4080s falan derseniz düşünmüyorum oyun için alacağım için amd düşünüyorum
  6. X

İntel i7 14700 işlemcili RTX 4070 Super Wındforce ekran kartlı sistem nasıldır ?

Sizce bu sistem alınır mı? aynı sistem gaminggentr de 73 bin tl normalde normalde amd düşünmüyodum ama amd işlemci sayısı biraz az vatanda size sormak istedim sizce alınır mı? bu sistem 1734717020 14700F olacaktı
  7. X

GIGABYTE RTX 4070 SUPER alınır mı? ?

sizce bu ekran kartı alınır mı? işlemci amd ryzen 5 7500f olacak bu modeli çok ses çıkartıyor diyorlar doğrumu ? ayrıca diğer markaların 4070 super lerinden daha düşükmü performans veriyor çünkü çok eleştirlmiş kararsız kaldım
  8. X

AMD RYZEN 5 7500F işlemcili RTX 4070 SUPER ekran kartlı bu sistem alınır mı? ?

Sizce bu sistem alınır mı? başka forumlarda 7500f önerildi ı gıgabyte tasarımı hoşuma gitmedi çok aslında 3 fanlı modeli kararsız kaldım ancak ocak ayı gibi bu sistemi almayı düşünüyorum
  9. X

Öneri Sizce Bilgisayarmı Almalıyım Yoksa Telefonmu

merhaba bir süredir bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyordum düşündüğüm sistem fotoğraflarda ancak bir yandan iphone 14 veya 15 almayı düşünüyorum bir yandan ps5 te var o bana yeter gibi geliyor çok kararsız kaldım ya iphone 15 yada fotoğraflardaki sistemi alacağım size sormak istedim hangisinden...
  10. X

İntel işlemci alınır mı? ?

yeni bilgisayar alacağım amd işlemci düşünüyorum ama çoğu arkadaşım işlemci ön belleğini 32 mb üstü tut diyor amd işlemci sayısıda biraz az ve 32 mb üstü 20 k üstü intel hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?
  11. X

Çözüldü✓ Anakartıma düşündüğüm parçalar uyumlumudur

Şuanki anakartım Gıgabyte GA-A320M-S2H düşündügüm işlemciler: amd ryzen 5 5600 Intel Core i5-12400F Ryzen 5 7500F INTEL Core i5 13400F bunlardan birini alacağım düşündüğdüm ekran kartı ise rtx 4060 8gb bunlar uyumlumudur . çok yüksek gereksinimli oyunlar oynamıyorum max rdr2 dir yani
  12. X

RTX 3060 3 fan nasıl bir kasaya sığar

rtx 3060 ti 3 fan alıcagım işlemci ryzen 5 5600 anakart gıgabyte GA-A320-S2H olacak bunları hangi kasaya sığdırabilirim
  13. X

Sizce duşundugum sistem iyi mi? ?

anakartım gıgabayte GA-320M-S2H parçaları yeniliyeceğim işlemci olarak amd ryzen 5 5600g ekran kartı olarak rtx 4060 8gb veya RX 6750xt 12 gb duşunüyorum
  14. X

Game Garaj güvenlirmi ?

1 2 hafta sonra bilgisayar alacagım diğer sitelerde pek uygun sistem bulamadım game garaj ı site güvenilirmidir hem kart bilgileri açısından hemde gönderim açısından https://www.gamegaraj.com/urun/pentakill-7a-rtx4000-ti-s/ bulduğum sistemde bu sizce nasıl xpg 2 li ramı çıkarıp teklı ekledım...
  15. X

Hangi klavye alabilirim

Rampage K-90 Orion kullanıyordum ve yine olduğu gibi 3. Kez tuş un aşt plastik yeri kırıldı sert de kullanmıyorum segment pcye yazdım stokta yok dediler 1000 tl bütçem var ne alabilirim k-11 düşündüm rampage yay sesi çıkıyor diyorlar
  16. X

Amd3200g işlemciye nası ekran kartı iyi olur

AMD 3200 g kullanıyorum apu sistemden ekran kartına geçmek istiyorum yazın fiyatları düşünrsek 5 6 k bütçem var aklımda gtx1650 düşünüyorum sizce ne alabilirim ileride
Geri