Arama sonuçları: *

• Users: trlkls
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. trlkls

Yardım 7800X3D İŞLEMCİM İÇİN 240MM SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

İyi forumlar 7800x3d işlemcim için 240mm sıvı soğutma arıyorum max bütçe 4500₺ aklımda şuan bu model var başka model önerisi yada bu model hakkında fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var...
  2. trlkls

DDR5 SİSTEM ÖNERİSİ AMD Mİ İNTEL Mİ?

Sistemim alt kısımda yazıyor 5060 yeni ekran kartı aldım buna uygun amd yada intel sistem önerisi istiyorum oyun oynuyorum pubg mobil cs2 valorant vb oyunlarda iyi performans alacağım sistemimi upgrade edebileceğim önerilerinize ihtiyacım var çünkü aşırı anlamıyorum
  3. trlkls

5060 İçin İşlemci ve Anakart Pubg Mobile

Sistemim şuan aşağıda yazan gibi bir çok oyunda sorun sıkıntısız oynuyorum fakat PUBG MOBİLE EMULATÖR de herkes akıcı oynarken ben oynayamıyorum iş inada bindi o oyunu düzgünce oynamam lazım rahat uyuyamam değişiklik yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz ? Ekran Kartı: ASUS TUF GEFORCE...
  4. trlkls

Çözüldü✓ ASUS TUF GeForce RTX 5060 Sıcaklık ve Fan

İyi forumlar [H3...
  5. trlkls

Çözüldü✓ RTX 5060 Ekran Kartı İçin Sistemime Upgrade Önerisi Verirmisiniz?

Kolay gelsin iyi forumlar Bugün vatan'ı gezerken gözüme Asus TUF Geforce RTX 5060 OC 8GB GDDR7 128bit DLSS 4 takıldı. Hemen telefondan vatanın sitesine girdim ve web'e özel indirim olduğunu görüp çalışana bu fiyattan yardımcı olursan alayım dedim onlarda hemen çözdüler ve internet fiyatından...
  6. trlkls

Çözüldü✓ Moza R3 ve G29 Shifter Forza Horzion 5'de Çoklu Usb İle Çalışır Mı?

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Yakın zamanda G29 direksiyon setimi iade ederek Moza R3 modelini satın aldım. Bu direksiyon seti konusunda oldukça yeniyim. Her ne kadar şimdilik pek başarılı olamasam da, Assetto Corsa ve Forza Horizon 5 ağırlıklı oynayarak alıştırma yapıyor, aynı zamanda...
  7. trlkls

Çözüldü✓ İşlemcimdeki ısınma problemi i7 11700

Arkadaşlar sistemim işlemci ve anakart değişimi yaptım önceki işlemcim i5 10400f ve anakartım msi b460m-a pro idi aşağıda yazdığım işlemci ve anakarta geçip sıvı soğutma aldım. stok fan kullanırken yeni sistemde boşta 45 46 derece bios menülerinde seyrediyordu sıvı soğutmayı takınca bu derece 32...
Geri