Arama sonuçları: *

1. Scolfieldbreak

❌İndirim Bitti! SanDisk 16 GB 2.0 20 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B004I2N5AS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
  2. Scolfieldbreak

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar, Kablosuz mouse önerisi arıyorum, kullanmakta olduğunuz veya önerebileceğiniz mouseleri bekliyorum. Bütçe : 1300 Aklımda bir kaç model var ama ne kadar doğru bilmiyorum biraz eski olabillirler. 1- Steel Series Rival 650 Quantum Wireless 2- Logitech G903 Light Speed Bu ikisi şuan...
  3. Scolfieldbreak

Öneri VDSL Modem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 300 ile 500 TL arasında bir bütçem var modemlerde neye dikkat edeceğimi tam bilmiyorum, önerebileceğiniz modemler varsa bekliyorum. İnternette gördüklerim bunlar var bunlara da bakabilirseniz çok mutlu olurum. Linkler TP-Link ''...
  4. Scolfieldbreak

Öneri Kablosuz mouse önerisi

Merhabalar, şuan piyasada olan ve en çok gördüğüm 2 kablosuz mouse var. Biri Logitech G305 Lightspeed diğeride SteelSeries Rival 3 Wireless, bu ikisi aklımda var fakat başka kablosuz mouse çeşitlerinede bakıyorum. Önerebileceğiniz kullandığınız 300-500 Tl arası kablosuz mouse varmıdır ve bu...
  5. Scolfieldbreak

Oyunlarda 144Hz çalışmama sorunu

Merhabalar, 144Hz ekranım var Sniper Elite 4,Nier Aoutomata gibi oyunlarda 60 hz'e düşüyor Alt+Tab atınca tekrardan 144 Hz'e çıkıyor. Oyun ayarlarından Vyncs ayarını açtım 60 Fps'e sabitlendi. Kapatınca tekrardan yükseliyor fakat ekranı 60Hz olarak görüyor. Tam olarak ne olduğunu anlamış değilim...
  6. Scolfieldbreak

Yardım Ekran Kartım slotta takılı kaldı

Arkadaşlar acil bir yardımınıza ihtiyacım ekran kartını çıkarırken slotun solundaki çentik kırıldı nasıl çıkarabilirim.
  7. Scolfieldbreak

Öneri Termal Macun Önerisi

Şuan termal macunlarla ilgili bir bilgim yok zamanında bir kaç firma biliyordum onlarda şuan kullanılırmı, güncel olanı nedir bilmiyorum. Kullandığınız veya düşüncenizde olan bir termal macun önerir misiniz? ? Teşekkürler
  8. Scolfieldbreak

Öneri Fiyat performans Webcam önerisi.

Merhaba arkadaşlar 250 TL gibi bir bütçem var. Canlı dersler için veya video için fiyat performans bir Webcam arıyorum kullandığınız varsa veya önerebileceğiniz bir webcam varsa söyleyebilirmisiniz.
  9. Scolfieldbreak

Logitech Mouse pad nasıldır ?

Arkadaşlar bu aralar mouse padlara bakıyordum lakin fiyatlar neredeyse mouse fiyatlarıyla aynı, bende mouse pad alıcaktım fakat fazla bir bütcem yok maks 50 TL , logitechin bir mouse padını gördüm sizce alınır mı? ? Veya önerileriniz nelerdir ...
  10. Scolfieldbreak

Öneri SteelSeries Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba, çok yüksek olmayan bir bütçe ile mouse arıyorum piyasayı inceledim ama bir sonuç bulamadım, Önerebileceğiniz, kullandığınız bir mouse varmıdır. Bütçem 300 - 400 TL arası . Teşekkürler Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum.
  11. Scolfieldbreak

Öneri SteelSeries Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba, çok yüksek olmayan bir bütçe ile mouse arıyorum piyasayı inceledim ama bir sonuç bulamadım, Önerebileceğiniz, kullandığınız bir mouse varmıdır. Bütçem 300 - 400 TL arası . Teşekkürler 😊
  12. Scolfieldbreak

Yardım Fiyat Performans Kulaklık Önerisi

Merhaba arkdaşlar son günlerde kulaklığım bozulduğu için fiyat performans kulaklık arayışı içindeyim fakat piyasayada güzel bir kulaklık bulamadım veya bilmiyorum. Kullandığınız veya önerebileceğiniz kulaklık varmıdır bütçem 350 375 TL . Cevaplarınız için Teşekkür ederim 😊
  13. Scolfieldbreak

Yardım Hava Soğutma Önerisi

Arkadaşlar işlemcim Ryzen 5 3600x güzel bir hava soğutma arıyorum, Abdullah abinin videosunu gördüm fakat ben fiyatı biraz daha yukarıda tutuyorum. Wraith Prism hava soğutucusu piyasada 320 TL bi aralar Snowman'i öneriyorlardı şuan kafam çok karışık . Güzel hava soğutucu önerebilen olursa çok...
  14. Scolfieldbreak

Sistemi İade Etmelimiyim ?

Merhabalar bundan 3 gün önce Donanım arşivi sistem 2 yi aldım 6280 TL :https://www.itopya.com/da-sistem-2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-3-rx-5600-xt-oc-evo-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ Ana kart ile işlemciyi yükselttim Ryzen 53600 di Ryzen 53600X yaptım asus b450mk ve XPG m2ssd...
  15. Scolfieldbreak

Düşük bütçeli Sıvı soğutma.

İşlemcim Ryzen 5 3600x Sıvı soğutma almayı planlıyorum Düşük bütçeli güzel bir sıvı soğutma arıyorum. Önerileriniz nelerdir ? Hangi markalar kalitelidir ? Kullandığınız soğutucu varmı, önerir misiniz? ?
  16. Scolfieldbreak

İşlemci Güncellenirmi ?

Arkadaşlar hep merak ettiğim bir konu var işlemciler güncellenirmi ? İşlemcim: Ryzn 5 3600X
  17. Scolfieldbreak

Monitörde Fps Kaybı Olurmu ?

Merhaba, 1 gün önce Donanım Arşivi sisitem 2 yi aldım fakat monitörüm 60 Hz ve DVİ - HDMİ dönüştürücü ile kullanıyorum. İleriki zamanlarda 144 hz monitör almayı planlıyorum fakat şuan durumum yetersiz. Sorum şu'ki şuanki monitörüm yüzünden performans kaybı yaşarmıyım? Teşekkürler.
  18. Scolfieldbreak

Çözüldü✓ BIOS Güncellemesi

Arkadaşlar 1 gün önce Donanım Arşivi Sistem 2'yi aldım fakat Abdullah abinin ''Bilgisayar Aldıktan Sonra Mutlaka Yapılması Gerekenler'' videosunu yeni izledim ve windows kurmadan önce bios güncellemesini yapın dedi. Fakat ben oyunlarımı kurmuş oynamaya başlamıştım. Bios güncellemesini sonradan...
  19. Scolfieldbreak

Yardım Notebook'umdaki Performans Kaybı

Merhaba Arkadaşlar laptopumda gereksiz donmlar ve kasmalar oluyor bu parçalar ile bu kasmalar donmalar mantıklımı. Eskiden oyunları rahat rahat oynardım şimdi ise League Of Legends gibi oyunlarda ısınıp işlemci performansını düşürüyor. Neden olabilir çözüm ne olabilir lütfen yardım edin aşağıda...
  20. Scolfieldbreak

Yardım Notebook'umdaki

Merhaba Arkadaşlar laptopumda gereksiz donmlar ve kasmalar oluyor bu parçalar ile bu kasmalar donmalar mantıklımı. Eskiden oyunları rahat rahat oynardım şimdi ise League Of Legends gibi oyunlarda ısınıp işlemci performansını düşürüyor. Neden olabilir çözüm ne olabilir lütfen yardım edin aşağıda...
Geri