Arama sonuçları: *

• Users: radiation
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

AM4 sistem alınır mı

Arkadaşlar iyi akşamlar. Taksitli olarsk sistem alacağım peşin imkanım yok. AM5 sistemlerin fiyatları çok yüksek ve taksitli olarak almaya kalktığımızda daha da fiyat farkı çıkıyor. Ryzen 5 5600 bir sistem RX 7700xt ekran kartını besler mi 1080p de oyun oynayacağım. Oynamak istediğim oyunlar Rdr...
  2. R

7700xt sistemlerden hangisi alınır

Merhaba dostlar 1080p için sistem alacağım. 7700xt li br sistem almak istiyorum. Sizce hangisi alınabiir? 1. https://www.gaming.gen.tr/urun/386080/blade-7700xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ 2...
  3. R

5.000-6.000 TL bütçe ile AOC AGON 24G42E alınır mı?

Öncelikle selam. Yeni bir sistem aldım ve 1080p monitöre ihtiyacım var. Bütçem 5.000-6.000 TL. AOC AGON 24G42E 24" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü böyle bir monitör buldum diğer konularda önerilmiş. Alınır mı sizce? Ghosting vs. gibi sorunları ve kronik sorunları var mı bilmiyorum...
  4. R

Öneri 5-6 bin TL'ye monitör tavsiyesi

Arkadaşım monitör alacak onun için monitör bakıyorum. Oyun amaçlı kullanacak. 7700XT ekran kartlı yeni sistem aldı. 1080p yeterli olur gibi düşünüyor ama sizin fikrinizi de almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. R

25-30 bin TL hazır sistem önerisi

Dostlar başlıkta da yazdığım gibi 25-30 bin TL bandında bir sistem arıyorum. Güncel oyunları iyi kalitede tatmin edecek seviyede oynatan fiyat performans bir sistem istiyorum. Buna ek olarak monitörüm de yok, monitör de önerirseniz sevinirim.
  6. R

Intel HD Graphics yüksek kullanım sorunu

RAM: 12GB 2133 MHz SSD: Samsung 870 EVO 500GB Ekran kartı: Nvidia GeForce 950M İşlemci: i7-6700HQ Arkadaşlar öncelikle selam. Sorunum şu laptop kullanıcısıyım ve 3 hafta önce arızalandı ve tamir gördü. Kuzey köprüsü ve BIOS çipi değiştirildi. Bilgisayarım tamir gördüğünden beri ekran kartı...
  7. R

Quick Cpu ayarlarını sıfırlama

Arkadaşlar şimdi bilgisayara quick cpu yükleyip 100 e çektim hepsini fakat pc kasmaya başladı o yüzden sıfırlamak istiyoeum nasıl yaparım
  8. R

Google Chrome ana sayfasında arama yapmıyor

Arkadaşlar, hem mobilde hem de masaüstü uygulamasında ana başlangıç sayfasında arama yapmıyor. Dosya Ekleri
  9. R

Reeder A7I Quad format atma

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi tablet giriş şifremi unuttum format atmam gerek nasıl atabilirim?
  10. R

Windows 10 iso

http://uploaded.net/file/4ixw4emz/ONBE64TR-062020.WT.rar arkadaşlar orjinal iso home kurduğu için bu isoyu indirsem sıkıntı çıkarırmı?
  11. R

Hangi Windows sürümünü kurmalıyım?

Arkadaşlar kasma olduğundan Windows 7'yi yükledim bundan önce Windows 8.1 Pro kullanıyordum memnundum fakat PUBG Mobile oyunu açılmadığı için Windows 7'ye düşürdüm sizce hangi Windows sürümünü kurmalıyım? İşlemci: Intel Core i5 6200U 2.30 GHz. RAM: 8 GB 2133 MHz SO-DIMM DDR 4. Ekran kartı...
  12. R

Windows 10 Home single languageden pro ya yükseltemiyorum

hep böyle hata veriyor Genel yükseltme keyleri ile
  13. R

Pubg Mobil Emülatör Açılmıyor.

Bu şekilde kalıyor 2 gündür böyle daha önce yaşamadım sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?
  14. R

Yardım Euro Truck Simulator SII_Decrypt açmama hatası

normalde null yazan yerlerde oyunun profil kodları olması gerekiyor hep bu şekilde hata alıyorum 1589874811 çözdüm arkadaşlar sorunu konu kilitlenebiir. videodak i kodları yazıp
  15. R

Xiaomi airdots wifi yavaşlatma sorunu

evet arkadaşlar yeni aldım kulaklığı sadece wifi açıkken sıkıntı yok fakat kulaklığı bağladığımda wifi hızım yavaşlıyor. Neden acaba, nasıl çözebilirim sorunu?
  16. R

Xiaomi airdots alınır mı?

Kulaklık bu kulaklığı almak istiyorum da iyi mi? dir bassları felan şarj süresi ? Alan arkadaşlar yardımcı olursa.
  17. R

Ring of elysium

İndirmek Ring of Elysium ücretsiz PC. Oyuna giriş yapın ve lobinin altındaki Kullan düğmesini tıklayın. Teklifinizi kullanmak için kodunuzu girin. Lobideki "Apps Kasası" sekmesine gidin ve ganimet kasanızı açın. Açıldıktan sonra kozmetiklerinizi "Görünüm" sekmesinde görüntüleyin. Her hesap kodu...
  18. R

Bilgisayardaki hiçbir uygulama çalışmıyor

Evet başlıkta yazdığım gibi sadece yönetici olarak çalıştırabiliyorum.
  19. R

Hepsiburada şipariş

Ben köyde oturuyorum hepsiburada köye kargomu getirirmi?
  20. R

Yardım Crucial RAM almak

RAM bu arkadaşlar iyi midir? sizce?
Geri