Arama sonuçları: *

• Users: erenbyk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

1000 tl klavye önerisi

MERHABALAR ÖNCELİKLE 1000 TL CİVARI KLAVYE ARIYORUM ALDIĞIM ÜRNLER GENEL OLARAK BOZUK VEYA BİR SORUNLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN ÇOK BİR BÜTÇE AYIRMAK İSTEMİYORUM BENİ ÜZMİCEK BU CİVARLARDA KLAVYE ARIYORUM REKABETÇİ OYUNLAR OYNUYORUM GENEL OLARAK
  2. E

35000 45000 TL LİK LAPTOP ÖNERİLERİ

MERHABALAR OKUL İÇİN LAPTOP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ARADA SIRADA OYUN DA OYNAMAK İSTERİM PEK BİR FİKİR SAHİBİ DEĞİLİM AÇIKCASI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  3. E

Monitör önerisi hakkında

Selamlar öncelikle Genellikle rekebetçi oyunlar oynuyorum lol cs gibi bütçem çok yok Lenovo Legion R24E 23.8" Fhd IPS 0.5ms 180Hz Gaming Monitör 67CCGAC4TK https://app.hb.biz/W3FmGYjHjPrp Bu almalımıyım almamalımıyım bilemiyorum 5k ya kadar bütçem var önerilere açığım
  4. E

Gaming klavye önerisi /bütçe 2000

Merhabalar genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum lol cs tarzı oyunlar oynuyorum %70 ve üzeri olsa iyi olur %60 klavyeler bana göre değil önerilerinizi bekliyorum Aklımda bir kaç klavye Royel kludge r75 Biraz bütçeyi aşıyor ama wraith vgn v87 Birde havitin klavyeleri fena durmuyorlar
  5. E

1500 TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ

MERHABALAR 1300 1500 TL CİVARI BİR PARAM VAR ALMIŞKEN İYİ BİR MOUSE ALMAK İSTİYORUM PALM TUTUŞU TUTUYORUM ELİM BİRAZ DA KÜÇÜKLTÜR EĞER VARSA AKLIMDA FURYLEVEL Z1 VAR ÖNERİLERE AÇIĞIM
  6. E

Z1 Mİ RAZER COBRA MI AJAAZ AJJ 159 MU

Merhaba uzun zamandır kendime bir mouse almak istiyorum çok aşırı bir bütçem yok 1500 tl kadar bir bütçem var almışken uzun süre götüren bir mouse almak istiyorum bu yazdığım mouselar aklımda olanlar önerilerinizi bekliyorum
  7. E

Fp kulaklık 1000 1200 tl lik

merhabalar kulaklık almak istiyorum 1000 1200 tl bandına çıkabiliyorum en fazla bir kaç arkadaş bana...
  8. E

HAVİT Mİ GAMEPOWERMI

MERHABALAR 1000 1200 TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR HANGİ KULAKLIĞI ALMALIYIM SİZCE GENELLİKLE CS GİBİ REKABETÇİ OYUNLAR OYNAR MÜZİK DİNLERİM BİRÇOK YERE BAKTIM HAVİT VE GAMEPOWER ÇOK ALINIYORDU BAŞKA BİR MARKA OLURSA DA ÖNEREBİLİRİSİNİZ TEŞŞEKKÜRLER
  9. E

mouse önerileriniz varsa beklerim

merhabalar benim 1000 tl civarında bir bütçem var mouse almak istiyorum elim küçük ve palm şeklinde tutuyorum tutuyorum teşekkür ederim
  10. E

Öneri hangi işlemci en iyisi i3 12100f veya ryzen 5 5600

15 20 bin tl miktar bi param var alabileceğim pc önerileri
Geri