Arama sonuçları: *

• Users: grkmhllgl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. grkmhllgl

(PS5 pro 2 kollu) 2. El alacağım güvenilir mi?

Let go dan bir ilan gördüm adamla konuştuk. Farklı şehirde olduğu için pek güvenemiyorum ön ödeme yapmayı. Adam PTT AVM üzerinden ilan açıyım, ikimiz içinde güvenilir olur dedi. Garanti altına alırız ürünü ve paranı dedi. Sizce güvenli midir? Tavsiyeniz ne olur?
  2. grkmhllgl

Razer kulaklık garantisi ne yapmalıyım

Razer black shark v2 x usb kulaklığına sahibim. Kulaklıkta 2 yıldır düzenli olarak kablosunda mikrokesikler meydana geliyordu ve bu kesikler zamanla büyüyüp kabloda parçalanma meydana getirdi. Çok takılacak ve kesik oluşturacak bir şey yok masamda fakat yinede kablo yapısından dolayı kablo...
  3. grkmhllgl

Çözüldü✓ Assassin Spirit çift fanlı Ryzen 5 5500 soğutmadı

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 Geçen günki indirimden Thermalright Assassin Spirit aldım(999TL). Stok soğutucudan buna geçtim değişim olmasını bekliyordum fakat 5 derece falan oynadı stok soğutucu ile arasında. Boşta 50-60 derece arasında şuanda. İçinden çıkan termal macun yerine bir kaç hafta önce...
  4. grkmhllgl

Bu bilgisayar bu ramlerle nasıl çalışıyor

Yıllardır çalışan bir sistem. Milattan önce kalma hatta. Kendi dükkanımızda kullanıyoruz.10 yılı geçti, Babam arkadaşına toplatıp almış zamanında. Her baktığımda şaşırırım bu ramler nasıl sıkıntı çıkarmadan çalışıyor? DDR3 VE DDR3L, 1.35 V ve 1.5 V, mhz farklı bu sorun çıkarmıyor mu normalde...
  5. grkmhllgl

Öneri İleriye dönük kule tipi soğutucu arıyorum.

Mevcut işlemcim Amd ryzen 5 5500. Stok fan ile gereksiz ısınıyor. 1 yıla işlemci upgrade etmeyi düşünüyorum. Trendyol 150tl indirim kuponum ile aldığımda snowman t6 880 tl oluyor. Alınır mı yoksa yakın fiyata farklı seçenekler mevcut mu? Bütçem 1200tl (upgrade edebileceğim işlemciler 5600...
  6. grkmhllgl

Çözüldü✓ Soğutması iyi Kasa ve kaliteli güç kaynağı arıyorum

Kasa ve psu değiştireceğim. Set halinde yada ayrı ayrı bütçeme göre önerilerinizi bekliyorum. Psu güvenilir olması benim için önemli uzun yıllar kullanacağım. Benim bulabildiklerim. Sistemim: Gigabyte A520M H 5000mhz Ryzen 5 5500 Gainward 3060 ti 8 gb 1)...
  7. grkmhllgl

Öneri 3060 ti için psu ve kasa

Kasam da hasar var, ayrıca sadece egzoz fanı var. Önünde hava sirkülasyonunu sağlayacak fan yok. Psu da kalitesiz, everest EPS-600A PSU. Sistemimi rahatlatmak ve güvene almak için kasa ve psu alacağım. Sistem özelliklerim İşlemci- amd ryzen 5 5500 Ekran kartı- gainward 3060 ti 8 gb ghost edition...
  8. grkmhllgl

Öneri XPG valor air kasa alınır mı?

PSU ve kasamı değiştirmek istiyorum. Kasa hasarlı psu kalitesiz. Çok bütçem yok tavsiye edebileceğiniz set halinde yada tek tek alınabilecek kasa psu var mıdır? Araştırırken xpg seti gözüme takıldı Gold sertifikalı 4 fanlı model fiyatı ideal geldi. Farklı tavsiyeniz var mıdır...
  9. grkmhllgl

Çözüldü✓ (Değişim ✔️)2060 12g yerine 3060 TI 8g

Garantisi devam eden (gigabyte rtx 2060 windforce oc 12g) ekran kartım sinerji ve vektron elektronik tarafından 2 şubat tarihinde servise verildi. Tüm sistemimi yolladım kontrol etmeleri için sorun ekran kartı olduğu anlaşıldı ve servisine yollandı bunda bir problem yok. Yetkili servis değişim...
  10. grkmhllgl

Ekran kartı garanti değişimi için ekran kartı önerisi

Sinerjiden 6 ay önce aldığım hazır sistemde bulunan rtx 2060 12gb arızalandı. Servis değişim onayı verdi şuanda sinerjinin ilgilenmesini bekliyorum. İnternet sitesinde bulunan ekran kartı stoklarından hangileri alınabilir öneri sunabilir misiniz. Bozulan kartımın aldığım dönemde fiyatı 9359 tl...
  11. grkmhllgl

Çözüldü✓ Ekran kartımdan yanık kokusu ve duman geldi.

Rtx 2060 12 gb windforce oc 12g - Bilgisayarımı açtım ve valorantta yaklaşık 15 dk geçirdim ve bir anda bilgisayar kapandı. Yanık kokusu aldım ve bilgisayara bağlı ekipmanlar dahil her şeyi çıkardım. İçini açıp baktım koku ekran kartından geliyordu. Ne olduğunu anlamadım tekrar açtığımda görüntü...
Geri