Arama sonuçları: *

• Users: YAspectY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YAspectY

Şu anda Papara kullanılarak internetten alışveriş yapılabiliyor mu

Son olaylardan sonra Papara kartımı kullanarak internette alışveriş yapabilir miyim var mı deneyen veya bilgisi olan?
  2. YAspectY

Bir elemanın gnd hattına 2 elemanın da gnd kablosu bağlanabilir mi?

Pil yuvasının + ve gnd kablolarını bir AMS1117 regülatörüne takacağım. Ardından bir amplifikatöre çıkış vereceğim. Sorun şu ki regülatörümde 3 hat var ve bunlar input, output ve gnd ben hem pil yuvasının hem de amplifikatörün gnd hattını regülatörün tek gnd hattına bağlasam sorun yaşar mıyım?
  3. YAspectY

İtopya'nın okula dönüş kampanyası beklenmeli mi?

16K'ya bir sistem buldum ama PSU'suna güvenemiyorum. İtopya'da da 2 gün sonra okula dönüş kampanyası başlıyor sizce bu fiyat bandında iyi sistemler olur mu yoksa bulduğum sistemi alınır mı
  4. YAspectY

20.000 Tl altı hazır sistem önerisi

Bütçem 20.000 in üzerine çıkamıyor maalesef. Ekran kartının rtx olması önemli.
  5. YAspectY

Blackbird Game Center Bkb5 alınır mı?

Max. 800 TL bütçem var. Bu klavyede herhangi bir sorun var mıdır. Varsa başka önerebilirsiniz. https://www.trendyol.com/sarftech/siyah-bilek-destekli-rgb-red-switch-turkce-q-gaming-oyuncu-mekanik-klavye-bkb5-p-789733705?boutiqueId=61&merchantId=922919 Ayrıca şu klavyeleri de buldum...
  6. YAspectY

800 TL'ye kadar klavye önerisi

Uzun yıllar götürecek RGB'li kaliteli bir klavye arıyorum. Blue switch istemiyorum.
  7. YAspectY

RampageKb-r63 vs Trust 22507

Bütçem en fazla 800 TL. Bu klavyelerden hangisi alınmalı? Veya bu bütçede başka önerileriniz var mıdır? Rampage: https://www.trendyol.com/rampage/kb-r63-stage-rainbow-rgb-aydinlatmali-makrolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-6991575?boutiqueId=61&merchantId=258035 Trust...
  8. YAspectY

RTX 3060 12 GB ve İ3 13. Nesil bulunan sistem nasıldır?

Ekran kartı: RTX 3060 12 GB. İşlemci: i3 13100F. Anakart: H610M. SSD: Kingston 1 TB. RAM: Patriot Viper Steel (2.8) 16 GB. PSU: 500 watt. Sizce sistem nasıl? Uzun yıllar götürür mü? Eksik veya değiştirmem gereken parça varsa yazabilirsiniz.
  9. YAspectY

RTX 4060 ve i3 13 13100F'li sistem nasıldır?

Arkadaşlar bütçem en fazla 24.000 şöyle bir sistem buldum: İşlemci: i3 13100F Ekran Kartı: RTX 4060 8 GB Anakart: H610M K SSD: GoodRam 1 TB M.2 RAM: 16 GB (8.2) İşlemci Soğutucu: GameBooster Titan 240 mm Sizce bu sistem günümüz oyunları için yeter mi? Darboğaz vs. yapar mı? Veya uzun yıllar...
Geri