Arama sonuçları: *

1. Mertcetinkaya06

G29 Direksiyon Aparatı Nerden Bulunur?

Merhaba; Aşağıdaki spor direksiyondan takmak istiyorum uygulayan varsa yardımcı olabilirimi. Teşekkürler.
  2. Mertcetinkaya06

KREDİ KARTINA TAKİSTLE TELEFON NERDEN ALINIR?

Merhaba; Sıfır telefon almak istiyorum nerden alabilirim kredi kartı ile takistle?
  3. Mertcetinkaya06

Kasa Temizlik için Hava üfleme makinesi

Merhaba; Önereceğiniz güçlü hesaplı bir hava üfleme makinası varmıdır pc temizliği için.
  4. Mertcetinkaya06

Ready Or Not İndirilecek Siteler?

Merhaba Nerden Uygun alabilirim ve yatta güvenli şekilde indirip oynayabilirim indirime girmedi halen steam'de.
  5. Mertcetinkaya06

Sadece Firefox da işlem yapabiliyorum yardım ?

Merhaba; Chorme ve Explorer'den hiç bir sayfaya erişim sağlayamıyorum ama firefox üzerinden akıcı şekilde giriş yapıyor sorunu çözemedim yardımcı olabilirmsiniz.
  6. Mertcetinkaya06

Excel Word nasıl uygun kullanılır?

Virüs vs olmadan nasıl kullanabiliriz?
  7. Mertcetinkaya06

Çözüldü✓ Msi Thin Gf63 12.Nesil Core i5 12450H ??

Merhaba; Bazı modelleri tek fan ve ısınıyor diye duydum iş için kullanılacak alınır mı tek fanlı modelim bilgisi olan varımı? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-thin-gf63-12-nesil-core-i5-12450h-rtx3050-4gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html
  8. Mertcetinkaya06

Huawei Matebook Alınır mı ?

Merhabalar; Ofis için laptop bakıyoruz ama tam karar vermedik bizi memnun eder mi? sıkntı yaşar mıyız. https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-d-16-2024/buy/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAxaCvBhBaEiwAvsLmWJwYtKt5ELVPz3PVtnoZ_pEPIiGfHnHLzqc32svhYXk_3Hi7eeqImRoCploQAvD_BwE...
  9. Mertcetinkaya06

Çözüldü✓ B450M -A PROMAX UYUMLU RAM?

Merhaba şuanda üstündeki ramlarda cl18 2x8 yükseltmek istiyorum ankartım ile uyumlumumdur.
  10. Mertcetinkaya06

MONSTER HUMA H5 LAPTOP?

Merhabalar; https://ty.gl/uk3prvm3bb Başka öneriniz varımdır. İşlemci ve Ram yüksek olmak zorunda iş için kullanılacak. 23.000 Max bütçe
  11. Mertcetinkaya06

VİCTUS i5 HP GAMING LAPTOP FA0008NT BİM?

Merhabalar; Bu model nasıl iş ve oyun için yeterlimi ısınma vs sorunu varmı?
  12. Mertcetinkaya06

VDSL MODEM ÖNERİSİ EV İÇİN?

Modem arayışı içerisindeyim önerebileceğiz modem varımdır. BÜTÇE MAX 2.000 TL
  13. Mertcetinkaya06

Çözüldü✓ PC TEKNİK SORUN YARDIM?

Merhabalar; Kardeşime Pc topladık ama kapatınca klavye hariç kulaklık Mouse elektrik gelmeye devam ediyor bütün ışıkları yanıyor problem nedir.
  14. Mertcetinkaya06

Casper Excalibur G870.1245 alınır mı?

Merhabalar; Bu rakamlara daha iyisi varmıdır. Max28/29 bütçe https://ty.gl/e7o86zq14s
  15. Mertcetinkaya06

DUAL 32 GB RAM ÖNERİSİ ?

Merhaba dostlar; F4-3600C18S-8GVKGSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram şuan üstündeki ram MSIB450M-A PRO MAXMSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart Dual olarak 16x2 önerebileceğiniz sistemimle uyumlu ram önerisine açığım
  16. Mertcetinkaya06

LAPTOP ÖNERİ MAX 30.000TL

Merhaba; Genellikle iş için olacak i5.9 nesil i7 de olur 16gb ram oyunda oymayabiliriz.
  17. Mertcetinkaya06

Soundbar Önerisi Arıyorum

Merhabalar; Bilgisayarım için soundbar veyatta kaliteli bir hoparlör arayışı içerisindeyim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? hem müzik hem oyun için. MAX 3800 TL
  18. Mertcetinkaya06

İş ve Oyun için laptop önerisi

Merhabalar; Çoğunlukla iş için kullanılacak Bütün işim Chrome web üzerinde aynı zamanda oyun için takılmadan kasma olmadan rahat kullanabileceğim bir model bakıyorum. BÜTÇE 20.000 - 38.000
  19. Mertcetinkaya06

İŞ VE OYUN İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ?

Merhabalar; Ofisim için akıcı çekilde işlerimi yapabileceğim vakit olursa oyun'da oynarım. limit : 30.000 - 33.000
  20. Mertcetinkaya06

UPS HANGİ MARKA?

Merhabalar; Masaüstü bilgisayar kullanıyorum,Önerebileceğiniz bir model varmı? Akım koruma priz var Tunçmatik ama cihazlarımın zarar görmesinden endişe ediyorum elektrikler bu aralar çok gidip geliyor.
Geri