Arama sonuçları: *

1. AlperenAygun

Kurtarma epostası değişmiş çalınan bir gmaile nasıl tekrardan ulaşabilirim

Ağustos ayında bir gmailim çalındı ağustos ayından beri geri almaya çalışıyorum fakat hala başaramadım kurtarma epostası telefon no felan herşeyi kendi üstüne almış Şuan tek yapabileceğim şey forumlara yazmak Bir bilgisi olan lütfen yardımcı olsun 7.500 TL değerinde bazı oyun hesaplarım o...
  2. AlperenAygun

Hangi modem işimi görür

Arkadaşlar 3k bütçem var Modem arıyorum (Ethernet kablosu için) Mesela internet bağlatilinca verilen modem üst katta olunca benim alacağım modem alt katta olunca 2 sini birden calistirabiliyormuyum Calistirabiliyorsam ben bu modemi hem ethernet kablosu çekmek için hemde alt katta internet...
  3. AlperenAygun

Dream yazılı tablo arıyorum

Arkadaşlar böyle bir tablo arıyorum nerden bulabilirim Hatta direk bunu arıyorum
  4. AlperenAygun

60.000 TL oyun bilgisayarı önerisi

Evet arkadaşlar kuzenime bilgisayar toplicaz Bütçe 60.000₺ Genellikle oyun oynayan Hikayeli oyunlar olsun FPS oyunlari olsun karışık oynayan biri Bluetooth da kullanan biri Wifili ve Bluetooth lu iyi bir bilgisayar önerisi istiyorum Aklımda işlemci olarak ryzen 7 7800x3d var Ekran kartı...
  5. AlperenAygun

her şey dahil toplam 100.000 TL ye bilgisayar topluyorum

Evet arkadaşlar şimdi her şey dahil iş ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum Bilgisayarı yazılım,render,CS2,valorant gibi oyunlarda kullanıcam İlla intel veya illa AMD işlemcili diye bir isteğim yok aynı şey ekran kartı içinde geçerli Benim tercihim olarak ekipmanlara 20.000 TL ayırmak Ve...
  6. AlperenAygun

Çözüldü✓ Videoda gördüğüm askılık gibi olan şey

Bir YouTube videosu izlerken böyle birşeye denk geldim Ve dedimki bundan bendede olmalı hayatımda eksik bir şey daha buldum Link veya ismini bilen atarsa çok sevinirim
  7. AlperenAygun

Öneri 3500tl kablosuz Mouse önerisi

100 Euro gibi bir bütçem var herhalde 3500 TL ye denk geliyor yurt içi bir mouse önerisi atabilirmiyim Elim 18cm , karışık bir tutuş tutuş şeklim var , uzun bir süre steelseries Sensei Ten kullandım yani onun tipine alışığım sağ el kullanıcısıyım Kablosuz olsun Şarjlı olsun En az 2k...
  8. AlperenAygun

Bilgisayar satın Alıcam iyi mi? kötümü öneriler

Arkadaşlar böyle bir bilgisayar var. Yazılım - Render - 3d oyun proglama için kullanıcam alınır mı? veya hangi şeyler değiştirilebilir her şey var mouse olsun klavye olsun monitör olsun alınır mı? değiştirilcek şeyler varmı ?
  9. AlperenAygun

Attack shark m87 klavye alınır mı?

https://ty.gl/aebnctwcge alınır mı?
  10. AlperenAygun

Öneri 1500 TL yurt içi klavye önerisi

Yazılım ve oyun için kullanıcam Tkl olması lazım (çantaya fln sığması için) Yurtiçi olması lazım yani aldiktan 3-4 gün sonra elime ulaşması lazım Önerilerinizi bekliyorum Aklımda bu klavye var -> https://ty.gl/063q8duu18 Ama emin değilim Önerilerinizi bekliyorum 1713100901...
  11. AlperenAygun

R7 5700x için hava soğutucu önerisi

Arctic Freezer 34 eSports DUO Var aklımda guzelmi bilmiyorum Önerilerinizi bekliyorum bütçe 3000₺
  12. AlperenAygun

Fenix oyun güvenilir mi

Böyle güzel indirimler var Site güvenilir mi bir bilgisi olan varmı 1712768556 50 TL ye bannerlord var güvenilir ise alicamda
  13. AlperenAygun

50bin TL ye render ve oyun için sistem önerisi

50.000 TL bütçem var taş çatlasa 60 bin yaparım ekipmanlarim var Oyun ve yayın ve render için bir bilgisayar sistemi toplamak istiyorum unreal engine 5 gibi bir motoru en iyi şekilde kullanmak istiyorum İşlemci ile ekran kartı birbirine denk olsa yani darboğaz yapmaması daha iyi olur...
  14. AlperenAygun

360 Hz monitör önerisi

Aklımda bu monitör var Dell Alienware AW2724HF Önerilere Açığım 2k olursa daha hoş olur ama zorunlu deil 2 k olması 280 hz veya 360 hz olması lazım 24-24.5-25-27. İnç olabilir şimdiden teşekkürler
  15. AlperenAygun

Çözüldü✓ 2000tl klavye önerisi

2000 TL bütçem var Numpad tuşlarını kullanmıyorum Klavye önerilerinizi bekliyorum
  16. AlperenAygun

PS App bir yanlışlık oldu hatası

PS App den bir şey alırken uyarı veriyor eskiden böyle bir şey olmuyordu hiç bir şey alamıyorum Papara kullanıyorum
  17. AlperenAygun

7.1 kablosuz kulaklık önerisi

Aklımda g733 var ama mikrofonu iyi mi? bilmiyorum Mikrofonu ortalama olan cs tarzı oyunlarda iyi performans alabilirsem iyi olur Kablosuz olsun Şimdiden teşekkürler
  18. AlperenAygun

2000 tl wireless mouse arıyorum

2000 tl bütçem var superlight gibi gövdesi olan sade bir kablosuz mouse arıyorum Fps oyunları oynuyorum
  19. AlperenAygun

Sistem iyi mi? 25k ya alınır mı?

Resimde özellikler
  20. AlperenAygun

İ5 13400f toplama pc uyumlu mu? parçalar

İntel i5 13400f Asus b660m-a Ramlar 32gb (16x2) Ssd 500gb Kule tipi soğutucu Kasa + psu Ekran kartı 2. El 3060 sarı siteden almayı düşünüyorum Parçalar uyumlu mu? ilk defa İntel işlemci kullanıcam (3060 performansını beğeniyorum ve vram 12 gb ekran Kartını değiştir gibi şeyler söylemeyin)
Geri