Arama sonuçları: *

1. yusuferenkara

İşlemci Yükselteceğim Yardım

Asus Tuf 4070 Super 12 gb ekran kartını şuan ryzen 5 3600 ile kullanıyorum. İşlemciyi yükseltmem gerektiğini söyleyenler oldu ankart am4 destekliyor. (Asus Rog Strix X570-E Gaming) Hangi işlemciyi almalıyım?
  2. yusuferenkara

Eve Aynı Hat Üzerinden 2 Modem Bağlayabilir Miyim?

Elimde 2 tane aynı modem var. Netmaster Kablonet üyeliğimiz var. ev 2 katlı ve üst katta internet çekmiyor. Elimde olan 2. modemi üst kata aynı abonelikte nasıl kurabilirim? Yada Kurulabilir mi?
  3. yusuferenkara

Öneri Mouse!!! Some Öğrenci Problems!

oyun bilgisayarım var. 100 tl altı düşük bütçeli mouse almak istiyorum öneriniz var mı?
  4. yusuferenkara

Hoparlörden Ses Cızırtılı Ve Kısık Geliyor!!!

Yaklaşık 4-5 aydır kullandığım 2'li hoparlör var logitech marka, 2 gündür ses cızırtılı ve kısık geliyor, Fişte ve aux kablosunda bisıkıntı yok, Neden oluyor olabilir su falanda kaçmadı içine...
  5. yusuferenkara

Bilgisayarım Hoparlörü Görmüyor

anakartın arkasına taktığım hoparlör normalde çalışıyordu bilgisayarın içini temizlemek için parçaları çıkarttım sonra tekrar birleştirdim ancak açtığımda hoparlör gözükmüyor
  6. yusuferenkara

Yardım BİLGİSAYARA YENİ SSD NASIL EKLENİR?

Bilgisayarımda 250 GB'lik bir HDD var. Bende hem bilgisayarım hızlansın hemde depolama alanım açılsın diye bir SSD almaya karar verdim. Ancak SSD'yi alınca kasaya taktıktan sonra ne yapacağımı bilmiyorum? İnternet üzerinden de araştırdım ama fazla bir şey anlamadım. Amacım Windows'u SSD'ye...
  7. yusuferenkara

BİLGİSAYAR HOPARLÖR/KULAKLIK GÖRMÜYOR

Merhaba. Bilgisayarımı hdmi ile televizyona bağladım ses televizyondan çıkıyor. Bilgisayara kulaklık yada hoparlör takınca görmüyor ses hdmiden çıkmaya devam ediyor. sürücüler güncel!! lütfen helppp:cry::cry::cry::cry:
Geri