Arama sonuçları: *

• Users: forxeo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Öneri 9070xt'den 5080 geçilir mi

merhabalar, soru başlıktaki gibi. elimde red devil 9070xt var kafamda 5080 geçme düşüncesi oluştu. fiyatlar sürekli artıyor kredi kartına 6 taksit var diye böyle düşünüyorum. mantıklı olur mu sizce? arada 30k gibi bi fiyat farkı olacak red devili kaça satarım bilmiyorum...
  2. F

🔥İndirim 1 ay bedava chatgpt plus

bana 1 aylık verdi hesaplarınızı bi kontrol edin
  3. F

Epomaker he68 lite arıyorum

elinde olan varsa ulaşabilir mi
  4. F

Bedava oyun steam ücretsiz

oyunları bilmiyorum twitter’da gördüm
  5. F

Apple öğrenci indirimi başladı (üniversite)

her sene olan tablet alana kalem ya da airpods hediyesi başladı. macbookda vs de oluyor. üni öğrenci belgesi lazım.
  6. F

Çözüldü✓ Windows lisans key lazım fazladan olan var mı

key lazım elinde fazladan olan var mı ya da satın alabileceğim bir yer önerir misiniz
  7. F

Öneri Lian li q11 dynamic evo için sıvı soğutucu ve fan önerisi

merhabalar, geçenlerde lian li q11 dynamic evo siyah satın aldım. işlemci olarak 7800x3d ekran kartı olarak 9070xt kullanacağım. bu kasa için sıvı soğutucu ve fan önerebilir misiniz? bütçe ikisi için 6-7k bandında. şimdiden teşekkürler.
  8. F

Böyle bir sistem topladım mantıklı mı

arkadaşlar merhabalar, aşağıdaki sistemin parçalarını satın aldım. fiyatlarını da yanına belirttim. parçalar daha yeni yeni elime ulaşıyor yani iade hakkım henüz var. bu parça yerine şunu alsan çok daha iyi olur dediğiniz ürünler var mıdır? ya da şunu kesinlikle iade et kullanma diyeceğiniz...
  9. F

Ssd önerisi 6k bütçe 2tb

başlıktaki gibi 2tb ssd arıyorum. bütçe 6k civarı ama biraz daha çık kesinlikle şunu al dediğiniz bir ürün varsa düşünebilirim. şimdiden teşekkürler
  10. F

Kasa ve psu önerisi 5-10k

merhabalar elimde 7800x3d 4060ti 2x ventus msi pro b650-s var. bugün soğutucu olarak https://www.gaming.gen.tr/urun/407611/thermalright-frost-commander-140-black-tl-d14x-140mm-tl-c12pro-120mm-5-x-8mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu sipariş...
  11. F

Öneri Termal macun ve soğutucu önerisi

merhabalar 7800x3d için termal macun ve soğutucu önerebilir misiniz? soğutucu için bütçe 2k altında olsa iyi olur ama şu ürün kesinlikle parasına değer dediğiniz ürün varsa da para ekleyebilirim. şimdiden teşekkürler
  12. F

Yardım Bu kasada bu anakartı kullanabilir miyim

arkadaşlar selamlar elimde https://www.vatanbilgisayar.com/power-boost-pb-p521b-750w-80plus-bronz-usb-3-0-mesh-rgb-fanli-siyah-kasa.html var. dün incehesaptan https://www.incehesap.com/asus-prime-b650-plus-gaming-wifi-amd-b650-soket-am5-ddr5-7600ocmhz-atx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-78335/ ve...
  13. F

9800x3d 5070ti hazır sistem öneri

merhabalar, bütçem 90 bin liraya kadar çıkabilir. genellikle cs oynayacağım için işlemcinin 9800x3d olması önemli. ekran kartını da nvidia tarafından almayı düşünüyorum. aklıma aşağıdaki sistem yattı. anakart kasa ve soğutucu hakkında çok bilgim yok anakart aklıma yatmadı hangilerini seçmeliyim...
  14. F

I5-12400f 4060ti 16gb sistemim ne kadar eder

parçaların ayrıntısını fotoğrafa ekliyorum. niyetim am5 daha iyi bir sisteme geçmek. ne kadara satmalıyım parçaları topluca geçen sene nisan başı gibi aldım.
  15. F

Yardım Yanlış gönderilen ürün hakkında

arkadaşlar merhabalar dün itibarıyla cloud 3 kablosuz siparişi verdim trendyol üzerinden. satıcı mediamarkttı. bugün yorumlara baktığımda birçok kişiye kablosuz yerine kablolu geldiğini gördüm. benim faturam da aynı şekilde kablolu olarak kesilmiş fakat trendyol üzerinden kablosuz ürün adı...
  16. F

Öneri Kulak üstü kulaklık önerisi 4-7k

genelde cs oynuyorum bu bütçelerde ne alınabilir? arctis 9’um vardı şarj süresi az gittiği için sattım. aklımda cloud 3 wireless var
  17. F

🔥İndirim Samsung s24 128gb 30.779

s25 fiyatları çok yüksekte çıktı black friday sonrası en ucuz fiyat sadece mor renkte var
  18. F

Öneri Telefon önerisi 30-40k

selamlar s25 serisinin 50k gibi bir fiyata çıkması üzerine telefon konusunda kararsız kaldım. 30-40k bandına en mantıklı ne alınabilir? yd istemiyorum. aklımda düz s24 var. öneriniz var mı
  19. F

🔥İndirim Sahibinden param güvende kuponları

ara ara yapıyorlar. param güvende ile alacağınız ilan varsa faydalı olabilir
  20. F

Öneri Ikinci el 14pro vs 15 sıfır

arkadaşlar hepinize merhaba. 50k civarı bütçem var ve yıllardır android kullanıyorum ios denemek istiyorum. aklımda 14pro ve 15 var. 40k civarına pasaport kaydı yapılmış 14 prolar bulunuyor. 50k civarına birkaç ay garantili 14 pro tr cihazı ve 15 sıfır bulunuyor. içimden geçen 14 pro almak. ama...
Geri