Arama sonuçları: *

• Users: Hayx.0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

30 bine sistem önerisi

30 bin TL bütçem var ddr5 li bir sistem olmasını istiyorum benim kafamda birşeyler var ama tabi önerilere de açığım İşlemci olarak AMD ryzen 5 7500f veya 5 7600 arasında çok para farkı olmadığı için ikisini söylüyorum Ekran kartı olarak ise rtx 4060 düşünüyorum ama intelin yeni çıkardığı b580...
  2. H

Sistemim HDD kabul etmiyor

Çok saçma geliyor bana ama bilmiyorum benim sistemim HDD çalıştırmıyor SSD de sorun yok cayır cayır çalıştırıyor sıfır HDD alıyorum takıyorum PC görüyor içine birşeyler de ata biliyorum ama görev yöneticisinde %100 kullanım okuma ve yazma 0 oluyor ve MS değeri çok yüksek oluyor acaba HDD bozuk...
  3. H

Hangi Ekran kartını almam daha mantıklı olur

Sapphire mi Msi mı Xfx mi
  4. H

Apex 3 vs Pusat k3 pro hangisi

Apex 3 mü daha iyi bir seçenek mi Yoksa Pusat K3 Pro mu almak daha mantıklı
  5. H

Bluetooth Kulaklık Önerisi

Huawei Freebuds 5i Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım 1800 tl'ye daha iyi bir kulaklık önerileri alırım.
  6. H

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Sizce nasıl bu fiyat aralığında kulaklık önerileri ile ilgileniyorum daha iyisi olsun istediğim için size soruyorum yoksa bu kulaklığı alma kararı verdim ama sizdende öneri almak istiyorum
  7. H

Çözüldü✓ ekran kartı önerisi.

3000-4000 arası bütçem var bana hangi ekran kartlarını önerirsiniz. ben rx 580 buldum turbox marka iyi midir?.
Geri