Arama sonuçları: *

• Users: Danke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Danke

İkinci Elin Görünmeyen Yüzü: Kâr Peşindeki Maskeli Satıcılar

Merhaba herkese. Öncelikle birkaç haftadır ekran kartı arıyorum. İlanları favorilere ekleyip takip ediyorum. Kafamda belli bir fiyat belirledim ve onun üstüne çıkmamaya çalışıyorum; çünkü ederinin o olduğunu düşünüyorum. Fazla isterlerse anlaşamayıp geçiyorum. Son zamanlarda takip ettiğim ekran...
  2. Danke

Ekran kartı fiyatları

Arkadaşlar, bizim para algımız ne hale geldi? Sıfır RTX 4060 ekran kartı 14.000 TL, RTX 5060 ise 15.000 TL. İkinci ele hiç girmiyorum bile; fiyatlar tamamen uçmuş durumda. RTX 3080’e 15.000 TL diyorlar. Adam, 1-2 yıl kullandığı ekran kartını sadece 2.000 TL aşağısına, yani 12.000 TL’ye satıyor...
  3. Danke

Çözüldü✓ Dell Rtx 2070 super alınır mi?

İkinci el Dell RTX 2070 Super buldum, şirket bilgisayardan sökülmüş, bireysel olarak kullanmış, sonra kendi macununu vs. değiştirmiş, kaliteli bir macunla değiştirmiş fakat sıcaklık değerleri nasıl sizce? Sıcaklık 85, hot spot 104 derecede diyor. İkinci el önerebileceğiniz kart var ise öneriye...
  4. Danke

Çözüldü✓ Rx580 mi bozuk mu acaba?

Merhaba rx580 sim var furmark testinde hiç bir sorun yok 5 dk sorunsuz OCCT 5 dk sorunsuz ram testi sorunsuz psu testi sorunsuz, İşlemci testi sorunsuz fakat herhangi bir oyuna girince oyun 5 dk sonra çöküyor format atmayı denedim temiz kurulum yaptım ddu ile tekrardan yok hiç şekilde anlamadım...
  5. Danke

Terra invicta türkçe yama

Terra invicta türkçe yama Sesli harfler yok , translate çeviridir D:\Xbox\Terra Invicta\Content\TerraInvicta_Data\StreamingAssets\Localization veya steam oyun dosyasını bulup Localization içine atmanız gerekiyor atıp oyun içinden türkçe seçmeniz gerekiyor. Link Sürüm 0.4.38.0...
  6. Danke

Çözüldü✓ Yardım lazım bilgisayar açılmıyor

Merhaba ssd başka bir bilgisayara takmam gerekiyordu kontrol amaçlı, açarken pin koymamı istedi koydum sonra benim pc ye taktım ssd tekrardan pin istedi isterken Microsoft giriş yap dedi o sayfa gelmedi sonra birden görüntü gitti bir daha açılmadı Ramler tak değiştir sil yaptım Ekran kartı...
  7. Danke

Evime Server kurmak istiyorum

Arkadaşlar, evime bir server kurmak istiyorum. İçinde kendime özel VPN, dosya depolama, SQL gibi çeşitli işlemler yapmayı planlıyorum. Bu noktada sormak istediğim, en düşük enerji tüketimi ile en iyi performansı nasıl elde edebilirim? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
  8. Danke

Bu sistemi satmak istesem kaç tl edef?

Gtx 960 Ryzen 5 1400 B320 anakart 16 gb ram 650w psu 256 gb sdd Kasa ışıklı renk değiştiriyor Fikirleriniz benim için önemli fiyat yazabilirsiniz çekinmeden az çok demeden
  9. Danke

Çözüldü✓ Rx 580 siyah ekran veriyo

Arkadaşlar ben bir aptallık ettim rx580 temizleme macun değişimi yaptım 2 tane vidası yalama oldu gittim bilgisayarciya açtırdım bir şekilde topladım sonra furmark da siyah ekran verip bütün hızıyla fanlar dönmeye başladı, şimdi oyundayım önceden 80-81 derece olan oyun şuanda 75-76 derecede...
  10. Danke

Kasada sigara kokusu nasıl gider?

Arkadaşlar ikinci el sistem aldım anakart İşlemci ekran kartı hepsini söküp Termal macun vs yeniledim ama sigara kokusu halen azda olsa geliyor nasıl kurtulurum tavsiyelere açığım
  11. Danke

Çözüldü✓ Bilgisayar açılmıyor

Kasa power led + - takınca bilgisayar açılmıyor çıldıracağım kaç defa denesemde diğerlerini takılı iken bir sorun yok neden olabilir? Not + ilk başa - onun yanına takılıyorum
  12. Danke

Çözüldü✓ Bu bilgisayar satmak istesem kaç tl eder?

Bu bilgisayari satmak istesem kaç tl ye satabilirim? h110 anakart İ5 6500 İşlemci 16 gb ram Rx 470 anakart
  13. Danke

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 soğutucu ne almalıyım?

Herkese merhabalar b320 pro anakart ryzen 5 1500x İşlemcim var ışlemcimi güncellemek istiyorum ryzen 5 5500 almayı planlıyorum ona soğutucu önerir misiniz amd stok fanım var Aerocool Rave 4 ARGB 12cm Fan gibi bir şey alsam fark eder mi ki? Bütçem fazla değil en fazla bin tl
  14. Danke

Çözüldü✓ 3500-4200 arası monitor önerisi

Yeni bir monitor almayı düşünüyorum sistemim R5 1500x B320 Rx 580 16 gb ram 3500-4200 max arası önereceğiz bir monitor var mı...
Geri