Arama sonuçları: *

1. Y

AOC 25G4KUR ALINIR MI?

AOC 25G4KUR adlı montiörü almak istiyorum,tabsiye eder misiniz?Benzer başka tavsiyeleriniz var mı?
  2. Y

15k 34 inç monitör tavsiyesi

15-16k bütçem var.Bu fiyata 34inç monitör almak istiyorum.ets2 gibi oyunlar oynayacağım.Bu fiyata alabileceğim modeller nedir
  3. Y

30-35k arası tv önerisi

Merhaba. 30-35k arası 55-65 TV almak istiyorum. Bu fiyata görüntü kalitesi güzel ve PS oynayabileceğim bir TV önerir misiniz?
  4. Y

6k ye klavye+mouse önerisi

Toplam butçem 6k. Kablosus ve hafif mouse ve red switch klavye arıyorum yardımcı olur musunuz?
  5. Y

Monitör karşılaştırma

ASUS VG279QM 27 inç vs AOC24G2ZU 23.8 inç İkisinden birini alacağım. Bilgisi olan var ise tavsiyede bulunabilir mi?
  6. Y

Monitör tavsiyesi lazım

Merhaba. 10k bir bütçem var. 23-24 inç ve yüksek hz monitör lazım bu fiayata en iyi ne olur belirtirmisiniz.
  7. Y

Kasamın ederi nedir?

Merhaba, kasamı ilana koymak istiyorum ederi nedir acaba? Özellikler: -inno3d 4060ti 16 gb ekran kartı -ryzen 5 5600x -a520m anakart -16gb 3200mhz ram -1tb ssd -650w güç kaynağı Ortalama bir fiyat söylermisiniz?
  8. Y

Monitörümü internette bulamıyorum.

Merhabalar,elimde turbox MT-L270CFHD modeli var. 27 inç,2 ms, 100hz. Bu monitörü internette bulamıyorum,yardımcı olur musunuz.
  9. Y

Yan monitör tavsiyesi lazım.

Selamlar. 30-32 İnç 2k monitör arıyorum. 60 hz bile olur, yan monitör yapıcam. En uygun ne önerirsiniz?
  10. Y

6k tablet önerisi

Selamlar,6k bütçem var sadece film izlemek için ekranı büyük ve kaliteli tablet arıyorum,önerileriniz nedir?
  11. Y

Bu sistemle yayın yapılır mı??

Selamlar bir sistem topladım acaba bu sistemle yayın yapabılirmiyim?(internet konusunda herhangı bır sorun yok) Sistem özellikleri şu şekilde; -ryzen 5 5600x -4060ti 16gb -16gb 3200mhz ram -a520m pro yorumlarınızı bekliyorum.
  12. Y

android telefon önerisi lazım

selamlar arkadaşlar.Kendime yeni bir telefon almak istiyorum(android) piyasayı ve modelleri pek bilmiyorum.Oyun oynamak için değil,günlük işler için kullanacağım. bütçem 30 bin daha da zorlayabilirim bir öneriniz varsa belirtin lütfen.
  13. Y

kulaklık önerisi verir misiniz?

Selam arkadaşlar.2000 tl bütçem var. Bana oyunlar için kullanabileceğim bir kulaklık önerisi verirmisiniz.
  14. Y

sistem topladım sizce iyi mi?

merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım,parçalar konusunda herhangi bir öneriniz varmıdır? sistemin özellikleri şunlar: İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600X ANAKART: MSI A520M-A PRO EKRAN KARTI: MSI GeForce RTX 4060 Ti 16gb RAM: XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 DDR4 Ram (x2) SSD: Kingston NV2 1TB NVMe...
Geri