Arama sonuçları: *

• Users: yiğit1124
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

En hızlı Custom Windows 10 sürümü sizce hangisi

Çok sürüm denemedim açıkçası Windows 11 kullanıyorum Windows 10 göre çok hantal kalıyor bana en hafif stabil az RAM tüketen bir Windows 10 Custom ISO lazım sizce hangisi.
  2. Y

8000₺ Pc için Ups önerisi.

Dün akşam Schneider electric SPM1KI-TR modelini aldım sonra iptal ettim çünkü tam sinüs değildi sinüs dalgasıydı yapak zekaya sordum biraz geç oldu ama sinüs dalgasıda tam sinüs demekmiş ilk önce sizce bu doğru mu sonra 8.000 TL bütçem var iyi bir tane online minimum 900 Watt UPS lazım...
  3. Y

Aynı RAM ama farklı özellik normal mi?

Şimdi BIOS'a girdim ve RAM'lerin özellikleri ve takılı olduğu kanallara baktım ve bir şey fark ettim 2 RAM'de farklı yazılar var RAM'ler kit değil ama aynı model her şeyi aynı seri numaraları ikisini de aynı yerden aldım 2 farklı zamanda tam olarak ne olduğu anlamadım normal bir şey mi yok bir...
  4. Y

Sıvı soğutma önerisi

En fazla 5000 lira limitim var 360mm kasama sığmıyor 240mm veya 280mm olabilir ürünün Hepsiburada'da bulunması lazım Hepsiburada kredisi ile alacağım i7 14700K işlemcim var aklımda iki model var şu anlık birisi Thermalright frozen Warframe 240 Black LCD ekran olması hoşuma gitti ama soğutması...
  5. Y

"Kernel-Processor-Power (Microsoft-Windows-kernel-Processor-Power)55(47)" hatası

grubunda 15 işlemcisi, aşağıdaki güç yönetimi özelliklerini gösteriyor: Boşta durumu türü: ACPI idle (C) states (1 durum) Performans durumu türü: ACPI collaborative Processor performance Control. Nominal frekans (MHz): 2500. En yüksek performans yüzdesi: 183. En düşük performans yüzdesi: 83...
  6. Y

Forza Horizon 4 0xc0000005 hatası

Oyunu ortalama 30dk oynadıktan sonra bir anda çöküyor ve ekrana AMD zaman aşımını uğradı hatası geliyor ve olay görüntüleyiciyi baktığımda 0xc0000005 hatası aldığımı görüyorum. Hatalı uygulama adı: ForzaHorizon4.exe, sürüm: 1.478.564.0, zaman damgası: 0x00000000 Hatalı modül adı...
  7. Y

9070XT güncellemeden sonra kasma sorunu

Şöyle bir soruna vardı Forza 4 de 30dk sonra zaman aşımı meydana geldi deyip oyundan atıyordu bende dedim ki bir eski sürüm olan 25.4.1 geçeyim dedim ve geçtim sonra Forza 4 de girdim ve oyunda FPS yüksek ama oyun bildiğimiz yavaş çekimde hareket eder gibi ediyor ve kaplamalar geç yükleniyor...
  8. Y

Windows 11 oyunlarda NSIS error writing temporary file hatası nedir?

RAM Xpg 6000 mhz 2x16 gb SSD Kingston SFYRSK 1000G Ekran kartı Rx 9070xt Taichi Anakart B760m pg lightning İşlemci İ5 13400f Oyun oynarken PC aniden donup oyundan atıyor ve NSIS error writing temporary file diye bir hata veriyor anlamadım neden olduğunu bu hatayı Forza 4 ve Battlefield 1 de aldım.
  9. Y

Üst Seviye 9070 XT VS Giriş Seviye 5070 Tİ

Aslında bu üç kart arasında kaldım şöyle arada kaldım 2 si üst seviye 9070xt biride giriş seviye 5070ti genellikle hikaye oyunları oynuyorum sizce hangisi daha iyi siz olsanız hangisini alırdınız Asrock taichi 9070xt = 39000₺ Shapire Nitro+ 9070xt = 40000₺ Palit Gaming pro 5070ti = 40.600₺
  10. Y

7900xt vs 9070 vs 9070xt

7900xt faturalı sıfır 3 yıl garantili, 9070 sıfır garantili 3 yıl garantili ,9070 xt sıfır ama faturası yok garanti ye girermi bilmiyorum siz olsanız hangisini alırsınız 9000 serisinin teknoloji cazip geliyo 7900xt nin vrami cazip geliyo siz olsanız hangisini alırdınız
  11. Y

Öneri 20000₺ Oyuncu koltuğu önerisi

120 kg 175 cm boyum var geniş ve rahat bir koltuk istiyorum kaliteli olsun çöme vb yapmasın istiyorum bu 4'ü arasında kaldım. Siz olsanız hangisini alırdınız. https://exvega.com/exvega-pandora-joker-oyuncu-ve-calisma-koltugu/ https://ziogaming.com/sepet/...
  12. Y

Zio Venom XL vs Hawk future

125kg 175 boyum var koltukların ikisini de Sahibinden'de buldum ikisi de 4 aylık ve temiz koltuklar Hawk 6000₺ Zio 8000₺ Zio'nun oturma alanı çok küçük geldi o yüzden emin olamadım. Sizce hangisi mantıklı?
  13. Y

Epic Games'ten alınan oyun, Ubisoft Connect'te deneme sürümü olarak gözüküyor

The Crew motorfest oyunu için derdimi anlatayım şimdi. Ben oyunu indirdim, dosyaları doğruladım, her türlü şeyi denedim ama olmuyor. Oyunu açıyorum, Ubisoft Connect'e atıyor. Oyun çalışıyor ama deneme sürümü olarak. Gittim, oyunun en pahalı sürümünü aldım ama Ubisoft Connect'te oyuna bakıyorum...
  14. Y

İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları normal mi?

İşlemci ile ekran kartını aynı anda FurMark testine soktum işlemci Cinebench R23 ekran MSI FurMark 2K testine soktum ekran 73 dereceyi görürken işlemci 79 dereceyi gördü en fazla normal mi bir de ikisinde de OC var. Termal macun yeni değişti 120mm sıvı soğutma var. Ekran kartı: Red Devil RX...
  15. Y

GTA V Online giremiyorum

Bu hata neden oluyor giremiyorum yardım.
  16. Y

BIOS'daki Base Frequency Boost ve Vcore nedir?

BIOS'da base Frequency diye bir şey var. Auto ve 70, 75, 80 diye artan wat değerleri var şimdi ben bu wat değerini 110, 120'lere çeksem FPS artar mı? Bir de Vcore diye bir şey var level 1,2 diye 5'e kadar gidiyor Vcore da 5 çeksem daha iyi mi olur?
  17. Y

Asetto corsa penaltı sorunu

Sunucuda dümdüz giderken panaltı veriyor lütfen yardım 1708125887 Lütfen cavap
  18. Y

Steam e2 hata kodu nasıl çözerim

Telefondan denediğimde aynı hatayı alıyorum
  19. Y

Anakart ddr5 ama kitapçık ta DDR 4 yazıyor

Anakart asrock B760M PG Lightning anlamadım
  20. Y

Sizce hangi ddr5 lga 1700 anakart

İ5 13400f işlemci için ASRock B760M pg lightning. Colorful Battle-AX B760M-Plus MSI Pro B760M-P Veya daha iyi öneriniz var mı?
Geri