Arama sonuçları: *

• Users: Erwn2541
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Erwn2541

Çözüldü✓ Bilgisayarım çalışmıyor

Beyler bilgisayarımda normalde hiç bir sıkıntı yoktu fakat bugün power tuşuna basınca hiç bir şekilde çalışmadı ve kasanın içinden normalde olmayan 2 saniyede bir ince bi ses geliyor (bip sesi gibi) nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
  2. Erwn2541

Oyuncu koltuğu önerisi

beyler oyuncu koltuğu alıcam fakat bu ikisi arasında kaldım ikisininde fiyatları uygun siz ne düşünüyosunuz https://www.incehesap.com/hawk-fame-amethyst-4d-amethyst-kumas-gaming-koltuk-fiyati-84843/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.10...
  3. Erwn2541

Gereksiz yere rustdan ban yemek

Beyler merhaba arkadaşım uzun zaman sonra rust indirdi ve oynamak istedik ta ki sunucuya girene kadar sunucuya girince perma banı olduğunu öğrendik ve arkadaşım hile falanda kullanmadı boş yere ban yedi facepuncha yazdık ama yardımcı olmadılar ne yapabiliriz
  4. Erwn2541

Düşük bütçe kulaklık önerisi

Beyler sa. Bende gamepower voldon x vardı ve kablosu hem kısa hemde çok dolanıyodu bende gerdiriyodum ve en sonunda kablosu koptu maalesef ve yeni bi kulaklığa ihtiyacım var ortalama 1000-1500 lira bandında hangi kulaklığı önerirsiniz
  5. Erwn2541

Ride 4 motor sesleriyle oynama

Beyler ben ride 4 de motorların seslerini birbiriyle değiştirmek istiyorum nasil yapabilirim dosyalardan falan olurmu
  6. Erwn2541

Lol hesabımı çalan adam hesabı banlattı

Beyler benim lol hesabini calan adam hesabi banlatmis (perma ban) o gun bugundur 1 senedir hesabi alamiyorum banli oldugu için yardımcı olabilecek varmı
  7. Erwn2541

Rustda drop giriyor.

Beyler öncelikle sa, rustda sağa sola çevirirken mouse u çok drop giriyor fps yarıya düşüyor ama normal küçük dönüşler yaparken olmuyo sebebi ne olabilir pc: rx 6650xt + r5 5500 + 16 gb ram
  8. Erwn2541

Ininal kalan para nasıl çekebilirim

Beyler bildiğiniz gibi ininal kapandı, ve param içerde kaldı. Kalan parayı atm den çekebilirmiyim
  9. Erwn2541

Scyrox v8 mouse şarj olmuyor

Beyler scyrox v8 mouse aldım şuan şarjı %14 kabloyu dongle dan çıkarıp mouse a bağladım yarım saat kadar bekledim ama hiç şarj olmadı neden olabilir
  10. Erwn2541

Wraith stok yenilenme durumu

Beyler scyrox v8 mouse alicam fakat skatezlerinin kotu oldugunu duydum ve wraithden dot skatez almayi dusundum ama bayadir stokta yok ne zaman yenilenir stoklar
  11. Erwn2541

İkinci El Direksiyon Seti Alınır mı?

Beyler hep hayalim olmuştur direksiyon seti bende yazin almayi dusunuyorum fakat fiyatlar çok yüksek olduğu için 2. El alayım dedim ve 19k ya mart ayında alınmış thrustmaster t300rs + logitech vites ilanı gördüm fakat güvenemedim sizce alınır mı? yoksa sıfır logitech falan mı alayım
  12. Erwn2541

3-4k butce mouse oneri

Beyler oncelikle sa, bayramdan sonra hafif ve kaliteli bi mouse almak istiyorum aklımda atk f1 modeli var sizce iyi mi? yada ne onerirsiniz Bütçe: 3-4k Mevcut mouse: razer deathadder (4 senedir kullaniyorum)
  13. Erwn2541

Rust icin duo ariyorum

Beyler rustda duo ariyorum yeni basladim 170 saatim var https://steamcommunity.com/profiles/76561199028976065/ Insta: _erwn41 1743249242 Genellikle 2x veya 3x oynuyorum
  14. Erwn2541

Rust beyaz set onerisi

Beyler öncelikle sa, ben rusta arkadaşımla birlikte yeni başladım yaklaşık 100 saatimiz oldu ama karlı bölgelerde millet hep beyaz setle takiliyo fakat beyaz kiyafet skinlerini steam pazarda bulamadim bildiginiz veya onerebileceginiz ucuz seyler vatmi
  15. Erwn2541

Rust fps sorunu yaşıyorum

Beyler öncelikle sa bir şey sorucam ben rust indirdim girdim oyuna tüm ayarları denedim fakat 60-70 fps aliyorum sistem özelliklerini alta birakdim bi çözümü varmı yt den baktim 6600xt li sistemler bile 100 fps den fazla aliyor anlamadim Rx 6650 xt R5 5500 8X2 ram A520m k v2 anakart
  16. Erwn2541

Ubisoft oyunum gelmedi

Beyler ubisoftdan 74 tl ye assasins creed unity aldım fakat kütüphaneme gelmedi ve orders olarak gözüküyo kartımdan para da çekilmedi ne yapıcam
  17. Erwn2541

Kırılan kulaklık garantiye alınır mı?

Beyler bir kaç ay önce itopyadan g580 kulaklığını aldım fakat dün üst kısmı kulaklığı takarken kırıldı garantiye alırlarmı? 1729410757 Bloody G580*
  18. Erwn2541

Işlemci fanı takamıyorum

Beyler işlemcinin vidaları kesinlike otrumuyor herşeyi denedim bi taraf üstde kaliyor bi taraf oturuyor. Kasani arkasindaki elemanida yerlestirdim ne yapmam lazim
  19. Erwn2541

Oyunlar diskde var fakat giremiyorum

Beyler ben w11 den w10 a geçtim her şey sıfırlandı fakat d diskimdeki oyunlar diskde duruyor fakat steame girdiğim de yükle diyor yükleye basıncada sadece c diski gözüküyor ne yapmalıyım
  20. Erwn2541

Steam bilgim disinda harcama

Beyler steamde cs prime alicam hesaba 10 + 5 usd aticaktim steam icinden 10 u attim fakat bi baktim bakiye yetersiz uyarisi veriyor ininala girdim wl *steam purchase adli bi harcama olmus 34 lira ve 34 lira bir sey almadim nedir bu
Geri