Arama sonuçları: *

• Users: ömersz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ö

KnMaster 6100 pro dip ses uğultu

Arkadaşlar kn den 6100pro interkom aldım. Şarkı veya sesli herhangi bir şey açtığımda (klavye seslideyse bile) arkada uğultu sesi geliyor şarkı kapandıktan 3 5sn sonra uğultu gidiyor. Bu gürültü engelleme gibi bir şey mi sizce kullanan var mı değişim yapmalıyı mıyım. Cihazı yeni aldım.
  2. Ö

Öneri Amazondan Agv k6s alınır mı

Arkadaşlar agv k6 s alıcam Türkiye distribütörü mototaşda peşin fiyatına 4 taksit amazonda 9 taksit. Amazondaki güvenilir midir çakma kullanılmış vs ürün gelir mi orijinalliğini nasıl anlarım. Olmazsa veya çakma gelirse rahat iade edebilir miyim. Alan veya bilenler yardımcı olursa sevinirim...
  3. Ö

I5 14400F 5060 Ti 16GB hazır sistem 47k alınır mı öneri

Yeni sitem alacağım kararsız kaldım baya bu hazır sisteme ne diyorsunuz parçalar uyumlu başka önereceğiniz hazır sistem var mı? https://www.itopya.com/dragon-5060t-v5-intel-core-i5-14400f-asus-geforce-5060-ti-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-o_h30251
  4. Ö

Yardım NK250 8k devri geçmiyor

25 model 1.300km 1000 bakımı yapıldı. Motoru ilk aldığımda 7 8bin devri geçmiyordu bazı arkadaşlar yazılım atmışlardır vs dedi bakımda açarlar dedi. Bakım sırasında bu konuyu sormayı unuttum daha sonrasında tekrar denedim motor hala aynı. Yazılım muhabbeti doğru mu kaldırmayı mı unuttular yoksa...
  5. Ö

Öneri 15k Motor Kask Önerisi

Arkadaşlar tam kapalı kask istiyorum açılırlara göre daha ucuz ve daha fazla koruması olduğu için yanlışsa düzeltin lütfen. Bütçenin altı veya bir iki tık üstü de olabilir rüzgar sesi almayacağım görüş açısı geniş rahat bir kask istiyorum.
  6. Ö

Gopro için sdkartı önerisi

Gopro hero 10 için sd kart önerir misiniz. Ucuz yollu halletmek istiyorum 64 yada 128 yeterli olur. Sd kartı pcye nasıl aktarabilirim birde.
  7. Ö

F/P televizyon önerisi

Youtube kick netflix arasında kullanabileceğim televizyon arıyorum bütçe 10k 5 civari halletmek istiyorum. Şöyle bir şey buldum iş görür mü. https://ty.gl/dn6ttzaoaw4zc
  8. Ö

Öneri Mondial drift l lastik önerisi

Arkadaşlar lastikler kötü değiştirmek istiyorum 8k bütçem var yardımcı olursanız sevinirim. İnternetten mi almalıyım bayiden mi servisten mi hangi marka vs.
  9. Ö

Öneri Drift l 125 öneririr misiniz

Arkadaşlar drift l almak istiyorum şubat sonunda. Drift l önerir misiniz yada onun yerine şunu al dediğiniz bir motor var mıdır 70 k ve altında. Sigorta yaptırmak vs masrafları beni 50cc almaya itiyor ama arada bir köprüye karşıya git gelme yapabilirim 50cc beni kurtabilir mi hız konusunda...
  10. Ö

Öneri 50-60k arası motor önerisi

Kafa yormayacak genelde kısa mesafeler için tipi duruşu güzel 50 cc veya 125 cc 0 motor öneriniz var mı. Yazın sonlarına doğru satıp yükseltmeyi hedefliyorum piyasası da olan bi motor olursa güzel olur.
  11. Ö

Öneri Xdrive 15li, Toryum vs Hawk fab v4

Arkadaşlar 3 koltuk arasında kaldım fiyatlar hemen hemen aynı hangisini önerirsiniz?
  12. Ö

Çözüldü✓ Samsung buds 3 kutu pili

Şarj kutusunun pil seviyesini görebileceğimiz bi yer var mı yoksa sadece üstündeki ışıklardan mı anlamamız gerek.
  13. Ö

Yardım Fifa 24 Anlar modu bug

Arkadaşlar anlar modunda sağ veya sola geçemiyorum. Fotoda görüldüğü gibi orta kısımdayım sağ veya sola geçmiyor hiç bi türlü başka hiç bi yerde böyle bir sorun olmadı.
  14. Ö

Öneri Galaxy watch 6 classic kordon

Arkadaşlar watch 6 classic için kordon arıyorum. Kullanan arkadaşlar kordon önerisi yaparsa sevinirim fiyat önemli değil.
  15. Ö

Yardım Rdr kutucuk sorunu, yama önerisi

Arkadaşlar sorunsuz yama arıyorum çok denedim olmadı hep kutucuk sorunu var güncel sorunsuz yama linki atar mısınız?
  16. Ö

Laptopu ikinci ekran yapma

Arkadaşlar konu hakkında bilgim yok laptop boştaydı ikinci ekran yapmak istiyorum. Biraz uğraştım şöyle bir şey oldu. Monitörüm dp ile bağlı, laptopu monitöre hdmi ile bağladım. monitörü hdmi a alınca laptop birinci ekran oldu. Başka türlü de olmuyor ben monitörü 1. ekran yapmak istiyorum...
  17. Ö

Öneri 500tl Dp kablo önerisi

Arkadaşlar 5mt Dp kablo lazım 500tl bütçem var ne ama ne kadar az olursa fiyat o kadar iyi benim için önerileri bekliyorum. Monitör G24F-2 GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör
  18. Ö

Yardım 5 Kulaklık en mantıklısı hangisi

Razer blackshark v2 (teknosa 2600) Razer blackshark v2x ( itopya 2000) Corsair void rgb elite usb (amazon 2100) Corsair Hs80 (itopya 3800, Gençer gamingde 2900) Cloud 3 (amazon 3100) Kulaklıklar kablolu. Kablosuz aynı fiyatlarda ve kalitede varsa öneri alabilirim. Gençer gaming...
  19. Ö

Opera fazla bellek kullanıyor

Arkadaşlar yeni oldu sorun opera yetersiz bellek hatası verdi. Görev yöneticisine baktım fotoyu bırakıyorum nasıl çözücem. Operanın yanında 20 yazıyor birde anlamı ne bende 20 sekme falan açık değil pek bilgim yok yardım eder misiniz? 5.000,0 mb kadar çıkıyor bellek kullanımı.
  20. Ö

Yardım Osd SideKick nedir nasıl indirilir kurulur

Arkadaşlar bende G24F-2 monitör var. Şans eseri bir forumda okudum osd sidekick yazılımıyla monitör tuşlarına dokunmadan ayar yapabiliyormuşuz. Bu işleri pek anlamıyorum Dp kablosu falan bağlamak gerekiyormuş daha önce indirip kuran varsa kısa bir özet geçebilir mi?
Geri