Arama sonuçları: *

• Users: Agba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yurtdışında karşılaştığım ikinci el garip sistem alınır mı

Yurtdışında yaşıyorum. Yerel ikinci el sitesinden arkadaşımın CS 2 oynaması için basit uygun bir sistem bakıyordum. Bir sistem dikkatimi çekti. Fiyatı muadillerine göre çok fazla ucuzdu. Donanımını görünce şaşırdım iyice inceledim ama çok garip gelen şeyler var bana. Görselde attığım gibi hazır...
  2. A

Yeni topladığım pc ye hangi Windows'u kurmalıyım?

Arkadaşlar yeni pc dizdim. Öncelikle anakartımda wifi bulunmuyor. Windows 11 kurulumu için de internet bağlantısı gerekli diye duydum. Ethernet driverları olmayacağından internet bağlantısı kuramayacağımı düşündüm. Önce windows 10 pro alıp 11'e yükseltmeyi düşünüyorum. Öğrenmek istediğim şey...
  3. A

ddr5 amd anakart önerisi

Ryzen 5 7500f xfx amd radeon rx 6800xt spedster ekran kartı için anakart önerir misiniz arkadaşlar. 2 m2 slotu kesin olmalı tercihen rgb destekli bios flashback olursa güzel olur. Bu şekilde güzel anakart önerisi olan arkadaşlar atabilirse mutlu olurum.
  4. A

360mm sıvı soğutma için kasa önerisi

Arkadaşlar güzel görünümlü bir kasa bakıyorum. Kasa güzel olsun da psu dahil değil fark etmez ona göre bir şey alcam. Şöyle bir şey buldum ama alınır mı? Önerilerinizi de bekliyorum. 1707555884...
  5. A

Bu apu sisteme bu ekran kartı nasıl?

Arkadaşlar geçen günlerde de konu açmıştım sistem sormak için ama bir yandan indirimli bir sistem gelmesini bekliyorum bir yandan da araştırmaya devam ediyorum. Bir yandan ddr5 bir sistem istiyorum bir yandan güçlü de bir ekran kartı istiyorum oyunları 2k rahatlıkla oynatabilecek kıvamda...
  6. A

Rx 6800 sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Kız arkadaşım için sistem bakıyorum. Performansına göre bu rx 6800 lü sistem çok uygun geldi bana. Anakart yükseltip almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Farklı önerisi olan varsa açığım. Teşekkürler...
Geri