Arama sonuçları: *

• Users: senpai6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

1 milyon TL ye kadar araç önerisi

1 milyon TL ye kadar benzin yada dizel fark etmez, sedan yada SUV yeni model, otomatik hangi araç almak mantıklı olur önerilerinizi bekliyorum. Aklımda megane 1.5 DCI İcon var 100 bin km civarı var, başka önerilerinde bekliyorum
  2. S

750-800 bin TL araç önerisi

Merhabalar 750-800 k aracı sedan araç arıyorum tercihim LPG li olması, dizel önerilere de açığım ama öncelik LPG'li olması ve yeni modelli hangi araç tercih etmek gerekir, aile aracı olarak kullanılacak
  3. S

Sizce en mantıklısı hangisi

700.000 TL civarında bütçem var benzin+ LPG li araç arıyorum sedan. Aklımda Toyota Corolla 2013 + 1.6 LPG'li 100.000 km civarı yada , 2021 model Fiat egea 1.4 fire 40.000 km civarı sizce hangisi seçmek mantıklı olur
  4. S

570-600 bin arası araç önerisi

Herkese selamın aleyküm 570-600 bin arası araç aramaktayım LPG'li istiyorum yeni modelli ve sedan , fakat ben Fiat egeadan başka bulamadım egea için yağ yakma sorunu varmış, sizce 2012 model Toyota Corolla almak mı mantıklı yoksa tercih değiştirip yeni modelli hb arabamı almalıyım.
  5. S

550 bin tl ye hangi araç

İyi akşamlar herkese 550.000 TL bütçem var sedan LPG li ve manuel araç arıyorum, bir ilan var Renault Megane 2 110 binde 2009 model ve LPG li araçta hata boya yok full orjinal sizde bu para o araca verilir mi, başka hangi araçları tavsiye edersiniz , Linea istemiyorum egea 1.4 fire yağ yakma...
Geri