Arama sonuçları: *

• Users: brkdidin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. brkdidin

Öneri Önereceğiniz bir paket ve sağlayıcı!!!

Arkadaşlar merhaba. Evimde Millenicom 35 Mbps internet kullanıyorum. Aslında memnunum fakat son zam olayı bardağı taşırdı.3 ayda 2 kere %60 üzerinde zam geldi. Bende o kadar para vermişken biraz daha verip fiber ve tv olan bir paket arıyorum. TV şart değil olmasa da olur. Önereceğiniz bir paket...
  2. brkdidin

Yardım USB TYPE-C DP 1.4 ÜZERİNDEN MONİTÖR BAĞLAMA

Arkadaşlar merhaba. Asus G513R laptobuma monitör bağlamak istiyorum. Almayı düşündüğüm monitör PHILIPS EVNIA 25" 25M2N5200P/00 Laptobumda USB Type C 3.2 Display Port 1.4 çıkış desteği var. Bu porttan alacağım monitöre 2K 240 Hz çıkış alabilir miyim? Teşekkürler
  3. brkdidin

Öneri Genel kullanım için f/p TV önerisi verir misiniz?

Arkadaşlar gelecek yıl haziran ayında İnşallah evlenicem. Şimdiden tv alıp evde depolayım diyorum. 13 bin tl ye kadar fiyat/performans tv önerisi istiyorum sizden. Marka farketmez sadece servisi iyi olsun yeter. Kullananlar evinde olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
  4. brkdidin

Android Handspree sn1at71 tablet sorunu!!!

Arkadaşlar komşumuzun çocuğunun başlıkta belirttiğim model bir tableti varmış. Tablet açılmıyor bir bakar mısın dediler. Bende baktığımda boot menüsünden sıfırlamayı denedim boot menüye giriyor. Sıfırlama yapıyor fakat sonuç yine aynı. Açma kapama tuşuna basınca ekrana logosu geliyor. Fakat...
  5. brkdidin

Yardım ETS 2 güncellemeden sonra oluşan hata!!!!

Arkadaşlar merhaba ETS 2 yi yeni 1.40 güncellemesine güncelledikten sonra ışıklarda böyle hatalarla karşılaştım. Sadece bende mi böyle yoksa sizde de mi böyle ve çözümü var mı acaba?
  6. brkdidin

Öneri Kablosuz mouse önerisi verin arkadaşlar!!!

Arkadaşlar laptopla kullanmak için kablosuz mouse arıyorum. Lakin bir türlü karar veremedim. Bütçem 200 tl ye kadar olabilir. Oyuncu, normal kullanım farketmez. Kablosuz klavye+ mouse sette olabilir. (bu şekilde bütçem 300 tl olabilir) bana önerebileceğiniz ürünler nelerdir? teşekkür ederim...
  7. brkdidin

Yardım Windows da gözükmeyen HDD!!!

Arkadaşlar elimde bi önceki laptobumdan kalan 1 Tb lik bir harddisk var fakat usb ile sisteme bağladığımda ne yeni donanım bulundu uyarısı alıyorum ne de aygıt yöneticisinde görüyorum. Bu diski nasıl sistemde görebilirim? Teşekkürler...
  8. brkdidin

Sizce bu sistem nasıl?

evet arkadaşlar sizce sistem nasıl? 1) AMD RYZEN 7 3800X 3.9GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci 2) GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart 3) GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram 4) THERMALTAKE Versa J23 RGB 650W...
  9. brkdidin

Modem yönetici paneli sorunu!

Arkadaşlar merhaba Bende TP-Link TD-W8951ND modem var ve uzun süredir kullanmaktayım. Modemin yönetici paneli 192.168.1.1 ve buraya girmek istiyorum fakat asla bağlanamıyor ve bağlantı zaman aşımına uğradı hatası alıyorum. Fakat modemi kapatıp açınca denediğimde giriyor. Bu problem neden olur...
  10. brkdidin

Yardım Steam pazar sayfası çökük!!!

Arkadaşlar Steam programındaki pazar sekmesi uzun süredir bu durumda. Sizinde başınıza geldiyse ve çözdüyseniz banada anlatır mısınız? NOT: Steam'i kaldırıp yükledim yine aynı!
  11. brkdidin

Yardım CS GO drop sorunu

Arkadaşlar CS GO oynarken oyunda anlık droplar yiyorum 1. saniye civarında küçük donmalar oluyo sebebi nedir?
  12. brkdidin

Öneri PVP Metin 2

arkadaşlar bildiğiniz kalabalık bi metin 2 pvp si var mı şu günlerde vakit harcayalım?
  13. brkdidin

Öneri Termal Macun önerisi!!!

Arkadaşlar 2,5 yıl önce Lenovo Legion Y520 laptop aldım en son geçen yıl servise gitti ve orada işlemci, ekran kartı vs. bakımları yapıldı. Ara ara bende açıp tozunu falan temizleyip kapatıyorum .Ama son zamanlarda ısınıyo gibi geliyor bana . Termal macun alıp yenilemeyi düşünüyorum. Sizce en...
  14. brkdidin

Steam Pazar Sayfası problemi ?

Arkadaşlar Steam hesabımda pazarda eskisi gibi gezinti yapamıyorum ekran görüntüsünde olduğu gibi her şey karışık olmuş. Kaldırıp yeniden yüklememe rağmen böyle yinede. Sorun nedir ?
Geri