Arama sonuçları: *

• Users: HakanEray
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HakanEray

Öneri R5 5600 overclock yaptım kendi çapımda yorumlar mısınız ?

Anakart b450m s2h - amd R5 5600 overclock yaptım kendi çapımda ve temel hız 4.5 gHz oldu aldıgım skorlar bu şekildedir. max sıcaklıkda 75 gordu full streste Boşta da bu derecelerde gezıyor.
  2. HakanEray

Yardım R5 5600 için soğutucu ?

İki kule tipi sogutucu arasında kaldım: 1- https://www.gaming.gen.tr/urun/384725/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 2-...
  3. HakanEray

Yardım Ekran kartı öneri rx 6650 xt 550W 80+ PSU besler mi ?

Ekran kartı öneri rx 6650 xt 550W 80+ PSU besler mi ? Mevcut sistem: imzada mevcut
  4. HakanEray

Kulaklık önerisi alıyorum.

BÜTÇE 700 TL kulaklık önerinizi alırım. Aklımdakiler bunlardır; JBL Quantum 100 havit Oyun Kulaklığı Stereo Metalik Giriş 3,5 mm PS4 HV-H2002D
  5. HakanEray

Çözüldü✓ 8×2 dual channel RAM Önerisi ?

Sistemim ektedir. Sizden ricam bu anakartın desteklediği en max RAM almak istiyorum 8x2 16gb ram 3600 mhz düşünüyorum. Ben birtane buldum fakat CL16 değil CL18 bir sorun yaratır mı ...
  6. HakanEray

RAM yükselteceğim uyumlumudur ?

Tek 8 GB RAM var bunun yanına bir tane daha alıp dual channel yapmak istiyorum. Sistemim budur; Ekran Kartı: MSI RX570 Armor OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Anakart: GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX SSD: ADATA 480GB Sata3 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB...
  7. HakanEray

windows 11 güncellemesi

Güncelleme gelmedıi bana nasıl yükseltebilrm ?
  8. HakanEray

Yardım Windows acilmiyor mavi ekran!!

Termal macun degisikligi yaptiktan sonra meydana geldi bu sorun ne yapabilirim son care format sanrm.
  9. HakanEray

windows 11 secure boot

biostan CSM Supportu kapatıp secure bot active yaptıgım zaman tekrardan bios a atıyor benı wındows a atmıyor. Tekrardan CSM Supportu enable yaptım ve işletim sistemim açıldı fakat win 11 yapabilmem için secure bot active olması lazım bunun nedenı nedir ? secure botu atınca tekrar sürekli biosa...
  10. HakanEray

Yardım işlemci fanı dönmüyor ( Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm LED CPU Fan )

Bilgisayarıma yeni bir işlemci fanı aldım fakat işlemcim sadece 90-95 dereceye geldiğinde fan devreye giriyor ve 40 - 50 derecelere düştüğünde tekrardan fan duruyor. Bunun nedeni ne olabilir destek sağlarsanız çok sevinirim. Anakart modeli : GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI...
  11. HakanEray

Çözüldü✓ kasa yardımı

Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan aldım ledleri vs yanıyor fakat fanı sadece işlemci 90 - 95 dereceye geldiğinde dönmeye baslıyor. işlemci 50 derecelere indiğinde soğutucu fan tekrar duruyor. oyuna girdiğimde de aynı şekilde çık ısınırsa çalışmaya başlıyor, işlemciyi soğutup tekrar...
  12. HakanEray

James Donkey'den 27" 1ms 144Hz Oyuncu Monitorü

"James Donkey'den 27" 1ms 144Hz Oyuncu Monitorü " Bu monitörü almayı düşünüyorum. Oyun ve Web Designer için alıcam her ikisinide yapıyorum kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim memnun musunuz üründen önerir miydiniz ? Şimdiden Teşekkürler
  13. HakanEray

Web Tasarım

Merhabalar öncelikle Hayırlı olsun forumumuz. Her hangi bir web sitesi ihtiyacınızda vb. konularda yardım isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Yazılım kodlama vs. Site yaptırmak isteyenler ulaşabilir pm den ulaşabilirsiniz. İyi Günler
Geri