Arama sonuçları: *

• Users: Mesut00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

7000 TL ve ALTI KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar yeni bir wireless kulaklık almak istiyorum benim bütçem maks 7k genelde evde oynarım dışarıda şu zamana kadar da hiç kafa üstü kulaklık kullanmadım benim için önemli değil fakat oyunlarda ses kasma olsun benim için önemli rahat olması ve çok iyi olmasa da muzik için orta seviye olması...
  2. M

SoA SPEED Mİ HYBRİD Mİ?

Mousepad alıcam fakat hangisini almalıyım bilemiyorum fps oyunları oynarım valo ve lol genellıkle valorantta 0,252 sense 1600 dpi hangisini almam daha mantıklı olur? https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad
  3. M

1500 TL MOUSEPAD ÖNERİ

Arkadaşlar öncelikle merhaba 1500 TL bütçem var genelde valorant,lol,minecraft(bazen) oynuyorum mousepadım çok yıprandı önerebileceğiniz mousepadler varsa önerebilirsiniz teşekkür ederim.
  4. M

Yeni Başlayana Basketbol Ayakkabı Önerisi

Arkadaşlar basketbola yeni başladım yaklaşık 3 hafta oldu normal ayakkabım ile oynadım 2300-3500 tl arası önerileriniz varsa yazabilirsiniz ya da farklı görüşleriniz varsa
  5. M

Basket Ayakkabı önerisi

Basketbola başlayalı 2-3 ay oldu iç sahada oynamıyorum sadece outdoor hem günlük hayatta hem de baskette basket ayakkabısı kullanılir mi kullanilirsa hangi model alayım Yardım
  6. M

Beyler bu adam kim videosu felan bilen yardım etsin

Biliyorsunuzdur bu adamın videosu biraz ünlü oldu bu sahneyi bulan yardım etsin
  7. M

Beyler The last of us 60 fpsiçin sistem iyi mi

Rtx 3050 8 gb i5 12400f kullanıyorum 16 gb ram var oyunu alsam donmadan 60 fps oynayabilir miyim
  8. M

Arkadaşlar vxe R1 Se+ nasıl

Arkadaşlar yarın bu mouse'u alıcam kutudan çıkınca 1000hz olarak mı geliyor oyunlarda nasıl şarj süresi falan kullananlar bilgilendirebilir mi?
  9. M

Arkadaşlar 1000tl bütçem var mouse öneri

Arkadaşlar mouse'um bozuldu yeni bir mouse alıcam 1000tl bütçem var genellikle fps tarzı oyunlar oynuuyorum özellikle valorant bu kriterlere göre mouse önerilerinizi beklerim :)
  10. M

Mouse alıcam 1000 tl bütçem var ne almalıyım

Arkadaşlar 1000tl bütçem var ve fps oyunları oynuyorum genellikle valorant bu bütçeye hangi mouse'u almalıyım tavsiyelerinizi beklerim
  11. M

Yardım Arkadaşlar Yardım bios modunda kaldım nasıl kaydedip cıkacam

Arkadaşlar biosta kaldım ne yapıp kaydedip çıkacağim yardım
  12. M

Yardım Valoran VAN 9003 HATASI YARDIM

Arkadaşlar oyunu oynayamıyorum ne yapmam lazım oyuna giriyorum fakat 2dkya atıyor ekranda bu yazıyor ne yapmalıyım
  13. M

Valorant van 9003 hatası

Valorantta van 9003 hatası alıyorum windows 11 ne yapmalıyım oyun açılmıyor
  14. M

Kulaklık tavsiye 7.1

Arkadaşlar öncelikle bütçem baya fazla 7.1 kablosuz kulaklık arıyorum oyunlarda iyi olan ve mikrofonu iyi olan bir kulaklık önerebilir misiniz?
  15. M

Beyler bi el atabilir misiniz?

Beyler rtx 5060ti ve i5 12400f için kaç psu gerekir
  16. M

Hangi ekran kartını almalıyım?

Arkadaşlar bütçem baya var işlemcim i5 12400f baya iyi grafiklerle akıcı oyun oynamak istiyorum darboğaz yapmayacak şekilde en iyi ekran kartını söyleyebilir misiniz?
  17. M

beyler i5 12400f ve rtx 3070 ekran kartına kaç psu yeter

650 watt yeter mi
  18. M

3070ti ekran kartı ve i5 13400f için kaç watt psu gerekir

650 watt yeter mi
  19. M

Arkadaşlar iki tane farklı ssd takarsak ne olur

evet yeni bir ssd alacağım anakartımda 2 tane ssd yeri var şuan takılı olan ssd'den daha iyisini alacağım mhz'si daha yüksek olucak sorun olur mu?
  20. M

intel i5 12400f için darboğaz yaptırmıyacak en iyi ekran kartı

intel i5 12400f kullanıyorum yeni ekran kartı alıcağım darboğaz yaptırmayacak en iyi model hangisi?
Geri