Arama sonuçları: *

• Users: Talha-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Talha-

Youtube Video kullanılamıyor Bu içerik kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin Hatası

Agalar son 3 4 gündür bu hatayı alıyorum. Sorunun adblock kullanmanın nedeni olduğunu buldum. Adblock kullanıp bu sorunu yaşamayan var mı? Github üzerinden ublock origin kurmuş ve kullanıyordum. Bence en iyi reklam engelleme uzantısı da bu. Bunu kapatıp başka adblocklarda kullandım onlarda...
  2. Talha-

Windows ssd bozan güncelleme düzeldi mi ? KB5064081 Sürümü nasıl?

Agalar KB78 sürümünde ssd bozuluyormuş. KB5064081 Sürümü çıkmış bu güncelleme ssd sorunu çözüldü mü. Bu sürümü yükleyip sorun yaşayan var mı. Şuan ssd sorunum yok. Kurarsam sorun yaşar mıyım ? Bu sürümü kullanan varsa deneyimini yazabilir mi
  3. Talha-

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi - Mchose V9 Pro nasıldır?

Agalar yeni kulaklık alacağım. Şuan corsair hs65 kablolu kulaklık kullanıyorum. Kulak ve baş kısmındaki pedler aşınmaya başladı. Birde kablolu olması nedeniyle rahat değil. Aklımda corsair hs55 wiereless ve Mchose v9 pro var. Ses yüksekliği ve bass seviyesi iyi kulaklık arıyorum. Corsair hs65...
  4. Talha-

Papara kart artık güvenli mi?

Agalar kayyum atılmadan önce papara kart kullanan biriydim. Gerek sanal kart oluşturma kolaylığı gerek altın hesabı gibi kolaylıkları vardı. Elimde fiziki olarak da kartı var temassız alışverişlerde de işimi görüyordu. Elimde yapıkredı, akbank,denizbank vb kartlar var ama paparanın yerini...
  5. Talha-

Ekran kartı Sıcaklıklarınız ne durumda?

Agalar Havalar o kadar sıcak ki soğuk suyla duş alırken bile terliyoruz nerdeyse. Böyle havalarda ekran kartınızın sıcaklığı ne önceki havalara göre ne kadar fark etti ne kadar sıcaklıkta çalışıyor merak ettim. Benim rtx4060ti kartım 69 derece üstünü görmemişti hiç. Geçen sıcaklığa bakayım...
  6. Talha-

Yardım 10 Bin TL ye Kadar Telefon Önerisi

Agalar şuan kullandığım telefon xiaomi redmi 8 ve telefon ölü. Kamerası bile 20 30 saniyede açılıyor. Annemin telefonu da samsung a6 2018 onun da telefon aynı şekil kasıyor. Hem kendime hem anneme yeni telefon alacağız. Telefon başı 10 11 bine kadar, uzun ömürlü, kamerası fena olmayan...
  7. Talha-

Android Xiaomi redmi 8 Downgrade Nasıl yaparım?

Agalar telefonum çok kasıyor ve donuyor. Bir fotoğraf çekmem bile en az 30 saniye sürüyor. Cihazda hiç oyun yüklü değil. Fotoğraf ve dosyalarda çok az. Biraz araştırdım Rom atılırsa iyi performans alınır ama riskli işlem deniliyor. Daha sonra downgrade yapıp kasmayı çözenler gördüm. Bunu nasıl...
  8. Talha-

Türknet Fiber Upload hızı normal mi?

Geçen hafta perşembe türknet fibere geçtim. Önceden 50/7 mbs hız alıyordum. Şuan hız testinde 950/950 Mbs hız alıyorum yaptığım testlerde ama steam vs herhangi bir upload yaptığımda bu hızları alamadım hiç. En fazla 120 mbs upload hızı gördüm. Reklamlarda tanıtımlarda falan 800 900 upload hızı...
  9. Talha-

Parolapara İle Steam alışveriş

Agalar parolopara ilk sipariş 400 tl cashback için hesap oluşturdum. Steam cüzdan kodu alacaktım. Sanal kart oluşturdum troy kart oluştu. Visa veya mastercard oluşturmanın yolu var mı ben bulamadım. Parolapara ile steam alışverişi, cüzdan kodu alan var mı yardımcı olur musunuz
  10. Talha-

Yardım Bios güncellerken sistem dondu

Agalar Sistemim imzamda yazıyor. Dün bios ve chipset güncellemesi yaptım. ertesi gün sabah bilgisayarı açtım mavi ekran aldım. Tekrar açtım yeşil ekran aldım. Birkaç denemeden sonra beni biosa atıp öyle sistemi açtı. Bilgisayar açıldıktan sonra tekrar yeniden başlatıp sorun var mı bakayım dedim...
  11. Talha-

Easysmx Gamepad Hakkında

Agalar şuan elimde machenike g1 pro ve xbox 9. nesil gamepad var. Machenike gamepadin triggerları yumuşak,hafif. Analogta ise hiç ölü noktası yok. Ben genelde araba oyunları oynarım o yüzden trigger sert ve hassas olması önemli benim için. Xbox gamepadınde triggerları biraz daha iyi ama...
  12. Talha-

Temu Wincredit kampanyası

Agalar en son 5 martta wincredit ile alışveriş yaptım o zaman beri yeni wincredit kampanyasına katılamıyorum. Temuyu silip yükledim, başka hesabıma giriş yaptım yine olmadı. Bunun bir taktiği falan var mıdır aydınlatır mısınız?
  13. Talha-

Xbox 9. nesil vs EASYSMX X15

Agalar şuan elimde xbox 9. nesil gamepad var. Araba yarış sim oyunlarını çok oynayan biriyim. Bu gamepadın joysticklerinde biraz ölü nokta var ve ben bunu hissediyorum. Tam istediğim gibi kontrol edemiyorum aracı. Biraz boşluklar ve direksiyonda takılmalar oluyor biraz. Oynarken joysticki en...
  14. Talha-

AJ 159 Pro Nasıldır Kullananlar bakabilir mi?

Agalar Kasım ayında aj 159 apex almıştım. Fakat bana aj 179 apex yollanmıştı. Sorunsuz ve beğenerek kullanıyordum taki 3 hafta kadar önce bozulana kadar. Mouse sağlam ama dock bozuldu. Sadece kablo ve bluetooth ile kullanabiliyorum. 2 hafta kadar önce aj 159 pro sipariş verdim ama gelen ürün...
  15. Talha-

Yardım Temu İade Süreci Hakkında

Agalar 12 şubatta aj 159 pro aldım. ürün dün sabah geldi ve ürün bozuk. 2.4 Ghz bağlantı 15 20 saniye sonra kopuyor ve hiç çalışmıyor. Herşeyi denedim. Ürün kusurlu. Ürünü 1600 TL ye satın almıştım. Ürünü iade etmek istiyorum ama ürünü bize gönderin kontrol edip iade edebiliriz dediler. Ürünü...
  16. Talha-

Çözüldü✓ Attack Shark CM02 Oyun Mouse Padı Nasıldır?

Temuda kuponum var. Birkaç ürün alacağım. Bu mousepadı gördüm. Kullananan varsa değerlendirebilir mi? Ne kadar süre kullandığını da söylerse güzel olur...
  17. Talha-

Ajazz 179 Apex Dock çalışmıyor

3 4 aydır sorunsuz kullandığım mouse da bu sabah dongle çalışmadı. Mouse şuan bu yüzden kablosuz olarak çalışmıyor. Dongle ışığı açıp kapatabiliyorum ama dongle kendisi çalışmıyor. Bu arada mouse sadece 2k hz de kullanıyordum. Aldığım günden beri 3.0 portunda kullanıyorum. Çözüm için...
  18. Talha-

OBS Arkaplandayken Gamepad Viewer çalışmıyor

Assetto corsayu Gamepad ile oynuyorum. Yeni çıkan assetto oyunu için gamepad gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Bir tane youtube videosu yükledim ama onda gamepad eklentisi yok. Bu kez gamepad görünen video yapayım dedim. Sorun Başlıkta yazdığım gibi obs üzerine mouse ile tıkladıktan...
  19. Talha-

Öneri MSI Afterburnerda Bu özelliği kapatın!!!

Bu videoyu görmeyenler için konu açtım. Faydalı bir video. Kısaca özetlemek gerekirse Msı afterburnerdan Gpu sıcaklığı, güç tüketimi ve kullanmadığınız şeyleri kapatın. Gpu sıcaklığı ve birkaç ayar açıkken fazla güç çekiyor %1, %0.1 fps değerlerini düşürüyor (fps yüksekken bile oyunun akıcı...
  20. Talha-

Apartmanda Türknet Fiber kutusu var. Türknete Geçilir mi?

Şuan hali hazırda vodofone kullanıyoruz. 4 ay taahütü kaldı. 50/6 mbs hız var. Hızı yetmıyor videolar kasıyor sayfalar yavaş açılıyor. Apartmanın içinde Türknet fiber kutusu var ama İnternet sitesinden altyapı sorgulatınca VDSL altyapı 68mbs yazıyor. Türknete geçsek 1000mbs hız alır mıyız...
Geri