Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Maksimum 10.000 tl kablosuz mekanik klavye önerin

Arkadaşlar merhaba bana full size bluetooth veya wireless kullanılabilen, oyuncu klavyesi lazım. Sesli bir switch olmasın tercihim. Kafamda 2 klavye var ama emin olamadım. 1. -...
  2. H

Yardım Laptopum aşırı ısınıyor nasıl çözebilirim

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıl önce casper excalibur g870 laptop almıştım 2023 mayıs ayında. Bu ısınma sorununu nasıl çözebilirim ? 5% throtting yaptığı yazıyor ben bunun ne anlama geldiğini çok bilmiyorum bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim ? Gow Ragnorok oynarken bilgisayar kapanıyor...
  3. H

Öneri 32 inch ekran için Masa önerisi

Arkadaşlar laptopumla beraber kullanacileceğim bir masa lazım çekmeceli olursa daha iyi olur. Genelde kolla oynuyorum ama klavye mousela da oynadığım oluyor 60 cm derinlik yetermi emin olamadım sizlere danışmak istedim. Monitörümün ayağı da biraz geniş yaklaşık 30 cm vardır. Küçücük masada idare...
  4. H

Yurtdışından ücret ödemeden sms alabileceğim bir şebeke önerisi

Arkadaşlar merhaba ben hollanda da çalışıyorum. Vodafone faturalı hat kullanıyorum. Banka için veya herhangi bir şey sms almaya ihtiyac duyuyorum. Her yurt dışı kullanımına açtığımda 300 tl gibi saçma sapan kendi faturamdan yüksek bir ücret ödüyorum 1 gün için. Ücretsiz şekilde sms nasıl...
  5. H

Öneri Laptopum İçin 2TB m2 ssd önerisi

Arkadaşlar merhaba casper excalibur g870 kullanıyorum 1tb ssd bana yetmedi 2tblık bir ssd almak istiyorum. Bütçem mümkünse 5000-6000 arası olursa iyi olur 7000-8000 civarlarına çıkmak istemiyorum. Sitede yazana göre pci express 4.0 bir ssd gerekiyor bana. Kronik sorunu olmayan bir ssd...
  6. H

Öneri 2k Monitör Önerisi 12.000 TL maksimum bütçe

Arkadaşlar merhaba 4060 ekran kartlı bir laptopum var maksimum 11.000 gibi bir bütçem var. Mümkünse büyük ips 2k bir monitör almak istiyorum. Bulduğum seçenekler bunlar ama kararsızım...
  7. H

Öneri Samsung 32 inch 2k Monitör iyi mi ?

Arkadaşalr merhaba 1 haftadır monitör arayışındayım hikayeli oyunlar film falan için almak istiyorum. Bu fiyata bana absürt geldi özellikleri sipariş verdim. Görüşleriniz nedir ?
  8. H

Fareyi çıkarıp taktığımda fare çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba logitech g502 hero fare kullanıyorum Fareyi ne zaman çıkarsam bilgisayarımı yeniden başlat demeden fare gelmiyor. Driverlara bakıyorum güncel diyor Logitech G Hub’da kurulu. Nasıl çözebilirim ? Çıkarmadan öncesi Çıkardıktan sonra böyle oluyor driver güncel diyor.
  9. H

Çözüldü✓ Windows başlat çubuğunda üzülen yüz var

Beyler bunun ne olduğunu bilen varmı ?
  10. H

Androidden iOS'a Drive ile whatsapp aktarma

Arkadaslar selam samsungdan iphone 15 pro maxe gectim ama whatsapo aktarmayi bulamadim. En basta yapilmasi ferekiyormus galiba. Tekrar yapmanin bir yolu varmi ?
  11. H

Bilgisayırım sadece God Of Warda kapanıyor.

Arkadaşlar merhaba steamdan gow aldım 6 saat falan oynadım. Fakat oyunda bir problem var bilgisayarım sadece gowda çöküyor. Far Cry Pes Cyberpunkta denedim sorun yok ama gow'u 15 dakika oynayamıyorum bilgisayar kapanıyor. Bilgisayarımda güçlü 4060 lı 32gb ramli bir laptopum var. Driverları...
  12. H

Yardım Bannerlord Aldığım Şehirleri Vermiyorlar

Arkadaşlar gördüğünüz haritada nerdeyse sadece ben şehir ve kale alıyorum oyunda klan seviyem 6 olana kadar ve para kazanana kadar 4-5 adet şehrim 2 3 tane kalem vardı şimdi savaşlardan sonra ele geçirildi başka lord aldı falan filan derken 2 şehir 1 kale ile kala kaldım. Aldığım hiçbir şehir...
  13. H

Yardım Monster Pusat Pro Gamepad'im bilgisayarıma bağlanmıyor

Arkadaşlar merhaba daha önce olmamıştı bluetooth üzerinden kullanıyordum gamepad'i hatta bozuldu bi ara bu ayar driver indirdim sıfırlama falan bişeyler yaptım kullanıyordum şuan sadece kablolu kullanabiliyorum. Nasıl çözerim bunu ?
  14. H

Yardım Bannerlord hata veriyor.

Arkadaşlar mod kurmakla uğraştım olmadı bütün modları kaldırdım oyun şimdi modsuz halde de girmiyor doğrulama yapıyor gene olmuyor ne yapmalıyım ?
  15. H

Yardım Far Cry 3'ten 2 tane var

Arkaslar bende far cry 3 2 tane gozukuyor ve her seferinde sifre istiyor nasil duzeltirim ?
  16. H

Çözüldü✓ Casper Excalibur Rtx 4060 Laptop Donuyor,Çöküyor,Kapanıyor. [Yeni Alindi]

Arkadaşlar merhaba yeni casper excalıbur g870 4060 modelli bir laptop aldım. Kendim windows 11 kurdum ve sürücülerini de el ile tek tek yükledim yanında gelen usb ile. Ama kendi kendine donuyor kasıyor laptopun kapatma tuşu ile kapatmak zorunda kalıyorum. Bazen arkada ses varken görüntü olmuyor...
  17. H

Casper G870 Rtx 4060 Laptop oyun acilmiyor

Arkadaslar merhaba casper g870 laptop aldim kargp bugun elime ulasti. Ama bir sorunum var. Oyun aciliyor laptop calismaya devam ediyor ekran siyah oluyor ama. Fanlar bi hizli bi yavas donuyor kendi kendine. Microsoft x++ lar net framework directx nvidia driveri falan herseyi guncelledim...
  18. H

Yardım Steam Yukleme ekraninda kaliyor

Arkadaslar geforce now'a giriyorum oyun aciliyor arkada ama steam yukleme ekranindan cikamiyorum butun tuslari deniyorum olmuyor.
  19. H

Öneri 500-1000 TL TWS Bluetooth kulaklik

Arkadaslar merhaba suan TaoTronics Soundliberty 97 kullaniyorum ama bu kulakligi anneme vericem. Bana bu kulakliktan daha iyi daha guzel bassli bi tws almak istiyorum. Mumkumse kulakliklari uzum sure kullanabileyim. Incelemelerinden anlamamta zor. Dedigim gibi bana uzun sure giden ve ozellikle...
  20. H

Öneri Maximum 400 tl gamepad önerisi

Arkadaşlar bana 2.elleri uygun güzel kol önerirseniz sevinirim. Dualshock 4 almayı düşündüm ama çok fazla replikası var 400 500 tl ye orjinal düzgün kullanılmış bulmak zor. Monster Pusat Pro almayı düşünüyorum. Daha uygun fiyata daha güzel özelliklere sahip gamepad öneriniz varsa bekliyorum...
Geri