Arama sonuçları: *

• Users: DarwinBEY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Beyaz akvaryum kasa arıyorum

Dostlar merhaba, sistemimdeki kasayı değiştirip akvaryuma geçmek istiyorum. Beyaz olursa daha iyi olur. Vatan'da Asus'un bir modeli indirime girmiş nasıldır? Alınır mı? Ya da bu fiyat civarlarında sizlerin önerileri nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Not: ATX...
  2. D

Çözüldü✓ Güncellemeye mevcut psu uygun mu? Değilse psu önerisi

Selamun aleyküm dostlar Yeni ekran kartına geçmeyi düşünüyorum ve psu hakkında yardıma ihtiyacım olacak. Güncel sistemim şu şekilde olacak; İşlemci: Amd Ryzen 7 9800x3d Ekran kartı: Msi rtx 5070 ti shadow x3 oc Anakart: Msi b650s pro wifi Ram: XPG 16GB (2x16GB) Lancer Siyah RGB 1.35V Kasa...
  3. D

2K/1080P Monitör önerileri

Dostlar merhaba, yeni bir monitör almak istiyorum. Bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var. İlk olarak 1080p mi? 2k mı? Bu konuda kararsızım. Oynadığım oyunlar genelde lol, valo, cs, arc riders(ağırlıkli olarak), fivem. Aklımda ikisi içinde seçenek var, benimle fikirlerinizi paylaşır mısınız...
  4. D

2K/1080p monitör tavsiyesi

Dostlar merhaba, yeni bir monitör almak istiyorum. Bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var. İlk olarak 1080p mi? 2k mı? Bu konuda kararsızım. Oynadığım oyunlar genelde lol, valo, cs, arc riders(ağırlıkli olarak), fivem. Aklımda ikisi içinde seçenek var, benimle fikirlerinizi paylaşır mısınız...
  5. D

Elimdeki parçaları kaça satmalıyım?

Dostlar merhaba yakın tarihte işlemci anakart ram değiştirdim. Eski parçaları satmak istiyorum. 2.el piyasaya hiç hakım değilim aşağıdaki malzemeleri ne kadara satmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Anakart: Asus prime a620 m-k İşlemci: Ryzen 5 7500F Ram: XPG...
  6. D

Klima Alımı Hakkında Öneri/Yardıma İhtiyacım Var

Dostlar merhaba bayramınız mübarek olsun, 20-25 m2 oda için klima arıyorum. Odam her yerden güneş gördüğü için çok soğuk oluyor. Klima soğutma için kullanılacak ısıtma binde bir belki kullanılabilir. BTU farkı önemli değil min 18.000BTU arıyorum bütçem 45.000 TL aklımdaki klima modelleri bunlar...
  7. D

Klima önerisi 24000 BTU

Dostlar merhaba, malum yaz ayları geldi. Odama 24000 BTU'luk bir klima almayı düşünüyorum ama klimalar hakkında bir bilgim yok. Klimadan anlayanlar max 45 bin TL'ye kadar öneride bulunabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  8. D

24000 BTU klima önerilerinizi bekliyorum

Dostlar merhaba, malum yaz ayları geldi. Odama 24000 BTU'luk bir klima almayı düşünüyorum ama klimalar hakkında bir bilgim yok. Klimadan anlayanlar max 45 bin TL'ye kadar öneride bulunabilir mi? Soğutması çok önemli odam sürekli güneş gördüğünden dışarıdan daha sıcak oluyor. Odanın m² sini...
  9. D

Corsair HS80 Max mikrofon sadece discordda boğuk

Dostlar merhaba, HS80 max kulaklığı kullanıyorum. Windows kayıt programında yada kendimi dinlediğimde ses gayet iyi geliyor fakat discordda arkadaşlarıma giden ses boğuk iki ses arasında dağlar kadar fark var. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden...
  10. D

Yardım HS80 Max Discordda sesim boğuk gidiyor

Dostlar merhaba, HS80 max kulaklığı kullanıyorum. Windows kayıt programında yada kendimi dinlediğimde ses gayet iyi geliyor fakat discordda arkadaşlarıma giden ses boğuk iki ses arasında dağlar kadar fark var. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden...
  11. D

HS80 MAX Ses ayarları hakkında yardıma ihtiyacım var

Dostlar merhaba, Corsair hs80 max kulaklığı bugün elime geçti ve test ettiğimde ses düzeyinin az olduğunu ve seslerin boğuk olduğunu farkettim. Daha önceki kulaklığım James Donkey 720ydi JD yi kullanırken windows sesini 50nin üzerine çıkartamıyordum hs80 maxda %100de bile daha az ses veriyor ve...
  12. D

Netspeed davet kodu verir misiniz?

Dostlar merhaba, Netspeed kullanan birisi arkadaşını davet kodunu benimle paylaşabilir mi? İlk atan kişinin kodunu kullanacağım.
  13. D

Rampage Zenith Pro FPS Problemi

Dostlar merhaba, yaklaşık 10 gündür rampage zenith pro marka/model fareyi kullanmaktayım. Farede ufak bir problem var o da uygulamadan fareyi 4k hz ye aldığımda oyunlarda fps problemi yaşıyorum. Örneğin lolde sağa sola hızlı tıklamalar yaptığımda fps drop yiyorum (30-40 fps e kadar düşüyor.)...
  14. D

9 BİN TL'ye kadar gaming koltuk önerisi

Dostlar merhaba, 8-9 bin tl arasında bir oyuncu koltuğu bakıyorum aklımda 2 model var EXVEGA Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu Cool Black bu koltuğa ekstra visco sünger ekleyip satın almayı düşünüyorum. Diğeri ise zio fabric jet black bu koltuğa da yarasa mekanik ekleyip almayı düşünüyorum. 115...
  15. D

8-9bin tl koltuk önerisi

Dostlar merhaba, 8-9 bin tl arasında bir oyuncu koltuğu bakıyorum aklımdaki model EXVEGA Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu Cool Black bu koltuğa ekstra visco sünger ekleyip satın almayı düşünüyorum. 115 kiloyum evde olduğum süre bilgisayarla uzun süre oynuyorum. Beni çok terletmeyecek uygun farklı...
  16. D

Öneri 8-9 bin tl Koltuk Önerisi

Dostlar merhaba, 8-9 bin tl arasında bir oyuncu koltuğu bakıyorum aklımdaki model EXVEGA Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu Cool Black bu koltuğa ekstra visco sünger ekleyip satın almayı düşünüyorum. 115 kiloyum evde olduğum süre bilgisayarla uzun süre oynuyorum. Beni çok terletmeyecek uygun farklı...
  17. D

Öneri Wireless Kulaklık Önerisi

Merhaba dostlar, kablosuz kulaklık arıyorum ağırlıklı olarak film izlemelik birazda oyun için maksimum fiyat 4000-4500TL iki fiyat bandına da önerin lütfen. Aklımdakiler bunlar Corsair HS55 , SteelSeries Arctis 1 Wireless , Logitech G435 , Corsair Elite Void Wireless aralarında kaldım hangisini...
  18. D

36.000tl ye kadar sistem önerisi

Dostlar merhaba, başlıkta da yazdığı gibi 36.000tl ye kadar masaüstü bilgisayar arıyorum. Vatan'ın kampanyalarındaki bilgisayarı çok takip edemedim https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-rams.html bu sistem nasıldır alayım mı? yoksa bu...
  19. D

Sistem Ederi Nedir? Lütfen Yardım.

Dostlar merhaba, sistemimi satıp yükseltme yapmayı düşünüyorum. Ederi nedir? Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. İşlemci: Ryzen 5 5500 (15ay+ garantisi var kutu mevcut) Anakart: Gigabyte GA-A320M-H (garanti yok kutu mevcut) Ram: Crucial Ballistix 2x8GB 3200MHz DDR4 CL16 (garanti yok kutu...
  20. D

Sistemin Ederi Nedir?

Dostlar merhaba, sistemimi satıp yükseltme yapmayı düşünüyorum. Ederi nedir? sistemi yakınıma satacağım. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. Sistem İşlemci: Ryzen 5 5500 (15ay+ garantisi var) Anakart: Gigabyte GA-A320M-H (garanti yok) Ram: Crucial Ballistix 8GB 3200MHz DDR4 CL16 (garanti...
Geri