Arkadaşlar form uygulaması yapıyorum projeyi oluştururken farketmeden .Net olmayan seçeneği (ilk seçenek) seçmişim. ADO.NET Entity Data Model ekleme çalıştığımda da bu hatayı alıyorum. .Net Framework olan seçeneği seçmem gerekiyomuş ama projede baya ilerledim baştan yapmak istemiyorum. .Net e...
Arkadaşlar bu 2 cihaz arasında kaldım 1 saat içinde almam gerekiyor hangisini alayım sizce
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp037-8gb-rtx4060-ryzen-7-7735hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00004AJ5NE?magaza=GpnTeknoloji...
Arkadaşlar udemy'den etik hacker kursu alıyorum, ağ kısmına geçtim ve wifi adaptörüne ihtiyacım var. Alacağım adaptörde monitor mode ve packet injection özellikleri olması gerekiyormuş. Piyasada çok fazla adaptör var be bu bilgiler de yazmıyor yanlış adaptör almak istemiyorum. Yardımcı olabilir...
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle belirteyim şuan sanal makine ve linux konusunda çok az bilgim var. Sanal makine indirip içine kali linux kurdum ama ne terminalde ne de herhangi bir yerde ctrl + alt kombinasyonuyla yapılan(örneğin ctrl + alt + 3 -> #) işaretleri kullanamıyorum. Bunu nasıl...