Arama sonuçları: *

• Users: fronze
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fronze

15k-25k TABLET ÖNERİSİ

15000-25000 belki 30000'e kadar bütçem var.Okul ve kişisel kullanım için istiyorum ,not falan tutacağım için kalemide olması gerekli sizin önerebileceğiniz hangi tablet vardır. Ben şuanda samsuns s11'i düşünüyorum ama 11 inç sanki not falan tutmak için yetmez gibi geliyor. Samsungun sitesinde...
  2. fronze

Termal Macun Önerisi

Mx-4 düşündüm kryonaut düşündüm önerinizi bekliyorum R9 5950x işlemcim var sıvı soğutmalı
  3. fronze

Oyuncu Koltuğu Veya Ofis Koltuğu Öneri

Ofis koltukları daha ucuz olduğu için onları almayı planlıyorum ama varsa önerilerinizi bekliyorum
  4. fronze

Cloud II vs Hs80 vs Cloud III

Ben hs80 almayı düşünüyorum sizce ne tercih etmeliyim çoğunlukla oyun oynuyorum ama film dizi müzik falanda dinliyorum önerinizi bekliyorum
  5. fronze

Öneri Oyuncu Kulaklık Önerisi

Çoğunlukla oyun için ama sadece oyun için olmayan bir kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  6. fronze

Corsair HS80 vs Hyperx Cloud II

Genellikle FPS oyun oynuyorum ama film dizi müzikte dinliyorum hazır ikiside 2.7k iken hangisini önerirsiniz (ikiside kablolu olacak)
  7. fronze

Deathadder v3 vs Dragonfly F1 Pro Hangisi Alınmalı

Biri kablolu biri kablosuz biliyorum ama birbirine yakın özellikleri var zaten v3 teki 8khz çoğu oyunda düzgün çalışmıyormuş F1 Pro alırsam ilk defa wireless alıcam sizce hangisini tercih etmeliyim ve wireless mouse problem çıkarırmı (F1 Pro Dongle ile beraber 2.850/deathadder v3 2000 TL) F1 Pro...
  8. fronze

VGN Dragonfly F1 Pro

Arkadaşlar daha önce hiç wireless mouse kullanmadım o yüzden biraz tırsıyorum her hangi bir problem çıkabilir diye önceki mousem g502ydi alırsam 4k Dongle ile birlikte alıcam yaklaşık 2.750ye denk geliyoe sizce bu fiyata daha iyi alınabilecek mouse var mı önerilerinizi bekliyorum...
  9. fronze

Çözüldü✓ deathadder v3 yerine alınabilecek FPS mous

Şuanda g502 kullanıyorum değiştirip deathadder v3 (2k tl) almak istiyorum mouse padim qck large onun yerinede klasse longteng huoyun (800tl) almayı planlıyorum bunlsr yerine daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum
  10. fronze

Çözüldü✓ CLOUD 2 2024te alınır mı?

Cloud 2 almayı planlıyorum 2700tl şuan bunun yerine fiyat olarak yakın ama daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum https://amzn.eu/d/8KkXsBq
  11. fronze

Çözüldü✓ FPS için mouse + mouse pad + kulaklık tavsiyesi

Şu anda klavyem apex 9 mini mouseum g502 mouse pad qck large mouse yerine razer deathadder v3 (2k)bakıyorum sizce güzel bir mouse mu ve wireless almaya gerek varmı fiyat iki katına çıkıyor. kulaklık olarak cloud 2 (2.7k)almayı planlıyorum mouse pad olarak klasse longteng huoyun(800tl) bakıyorum...
  12. fronze

Çözüldü✓ Sizce ramin hızı yetersiz kalır mı?

Pc özellikleri Rx6900xt Ryzen 9 5950x Asus rog strix x570 e gaming 32 GB ramim var(marka hatırlamıyorum) 3600 de çalışıyor sizce ram değiştirmeli miyim(5200 fln) ve değiştirirsem ne değişir? (Sistemimi 3 yıl önce aldım)
Geri