Arama sonuçları: *

• Users: suqa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. suqa

Bu parçalar ne kadara gider?

i3 9100f Asrock h310cm-hdv Mikron ballistix ram 8gb ddr4 Elimde şöyle parçalar var ne kadara koyarsam satılır ?
  2. suqa

Fl paket seçimi yardım

Fl lisansı almayı düşünüyorum. İlk önce fruit packedi alsam sonradan yüseltmek istesem diğer sürümlerde indirim olur mu? Ona göre producer packedı alıcam.
  3. suqa

Bana Film Önerebilir Misiniz

12 Yıllık Esaret,Esaretin Bedeli gibi film önerebilir misiniz ?
  4. suqa

İphone 5S alınır mı?

Bir süre inzivaya çekilmek istiyorum yapıcağım şeyler müzik dinlemek ve görüşme yapmak bir de şu anda 5s apple music destekliyor mu ?
  5. suqa

Tab A9+ 2025 de alınır mı

Ders tarzı işlerim için kullanacağım size alınır mı ?
  6. suqa

Amazon promosyon kodunu kullanamıyorum

Bu promosyon kodunu kullanamıyorum yardım edebilir misiniz ?
  7. suqa

Amazon promosyon kodunu kullanamıyorum yardım

Vagabond bakarken bu koda rastladım, kullanmayı denedim ama bir türlü ödeme yerinde fiyattan düşmedi bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  8. suqa

Sistem toplayacağım sizce nasıl

Elime para geçeceğinden dolayı bilgisayarımı geliştirmek istiyorum. Çünki gtx 1650 daha yetmemeye başladı hele last of us oynarken çok iyi gördüm. Şöyle bir PC dizmeyi düşünüyorum sizce nasıl ? Anakart-Gigabyte a520m İşlemci-AMD ryzen 5600g Ekran Kartı-Rtx 3050 Diğer bileşenlerim halihazırda var.
  9. suqa

Telefon için kulaküstü kulaklık önerisi

Bütcem 2k ya kadar çıkabilir önerileriniz bekliyorum
  10. suqa

Bu laptop alınır mı ?

https://amzn.eu/d/iGqaOda Bu laptopu almayı düşünüyorum sizce iyi mi ?
  11. suqa

Rtx 4060 laptop önerisi

30-40 K arası bir 4060 laptop arıyorum. Önerinizi açığım.
  12. suqa

Klavyede Tuş Basmama Sorun

Bi 7 ay önce ajazz ak33 klavyesini aldım 2 hafta önceye kadar bir şeyi yoktu. Sabah bilgisayarı açtım klavyenin x tuşunun ışığı gitmiş pek umursamadım sonra bilgisayara oyun insin diye açık bırakmıştım 3 saat kadar indiğinde bir baktım ki f2,e,sx,alt,2 gibi tuşlar çalışmıyor bir tamirciye...
  13. suqa

Amazon "Ödeme seçeneklerinde düzenleme yapılması gerekiyor"

Bu ürünleri aldım parasını çekti ve siparişiniz alındı diye mail de geldi ama parası çekildikten sonra böyle bir uyarı geldi. Bende ödeme aracını kontrol et dedim ve beni bu sayfaya yönlendirdi Bende ne olduğunu anlamadım, ödeme aracı ekledim ama bu uyarıyı verdi Ne yapmam gerektiğin...
  14. suqa

Bu sisteme neler ekliyebilirm ?

Çok fazla değil mütcem max 6k. Bilgisayarım: 8 gb ram i3 9100f 550w psu Gtx 1650
  15. suqa

Epicde Dying light 2 sayfası açılmıyor

Epic de geziniyordum ve Dying light 2 nin sayfaının açılmadığını gördüm. Sebebi nedir ?
  16. suqa

Max 900 tl klavye önerisi

Kafamda tam olarak bir klavye yok . Önerebilirseniz sevinirim
  17. suqa

650 tl klavye önerisi

Şunu almayı düşünüyorum https://www.trendyol.com/sarftech/t60-beyaz-kirmizi-switch-rgb-klavye-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-379324346?boutiqueId=61&merchantId=922919 Sizdende öneri almaya açığım.
Geri