Arama sonuçları: *

• Users: emrevoxy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Tyt Hangi Konudan Başlamalıyım

Beyler PMYO Polis meslek yüksekokullarını çok istiyorum ve benim daha temelim bile dügzün değil geçen sene bi MSÜ ye gireyim dedim öylesine 195 aldım PMYO için 260 puan almam gerekiyor şurada son 4 ay kaldı sınava nereden başlayayım tavsiyeleriniz neler video linkleri, test veya kitap öneriniz...
  2. E

Yardım Saçma Sapan Olay Yüzünden Ehliyetim İptal Oldu

bilen anlayan veya yaşayan birisi varsa öyle konuşsun lütfen rica ediyorum. motor ehliyetim var araba ehliyeti almak için kuryelik yapıyordum stajyer sürücüyüm bu arada ramak kalmıştı stajyerliğimin bitmesine araba ehliyetini aldım zar zor daha 3 gün olmadan kırmızı ışıktan geçtim yunus polis...
  3. E

E-ticaret yapmak istiyorum yapan varmı?

shopiere ürün koydum o kadar reklama rağmen sadece 1 kişi aldı letgoda ve instagramda airpods ve saat satmaya çalışıyorum binlerce kişi erişiyor ancak mesaj atıp bidaha bakmıyorlar anlamadım ben bu işi
  4. E

Monitörü kırmama ramak kaldı plattan gümüş 1 düştüm valo gelin

..........................a
  5. E

Valo girecek yokmu veledlerden bıktım

....................a
  6. E

Amazon prime video ve disney+ üyeliği lazım

konu başlıkta
  7. E

Kaza Yaptım Yardım Lazım

kontrolsüz kavşak ve yol önceliği bendeydi fırladı çarpıştık motorsikletim TVS Raider 125 sıfır fiyatı 79.900 TL ve bu kazada ben %75 haklı çıktım bildiğim kadarıyla karşı tarafın sigortası eğer motorum perç çıkarsa ki çıkacak şaside baya eğiklik var 2. el emsallarine göre fiyatını verecekmiş...
  8. E

Uygun Fiyatlı Kalıcı Kokulu Parfüm Önerisi

konu başlıkta
  9. E

bundan sevgili olur mu

beyler bi kızla tanıştım sevgili olduk kıza hep buluşalım mı dediğimde yok izin almam lazımdı yok şuraya gitcez yok şöyle böyle diyo bide ben yazmadığım sürece yazmıyo görüldü bilgisini de kapatmış hay böyle hayatın içine motor aldık gitmiyo kız bulduk olmuyo mısır kölesi gibi çalışıyorum 1 gün...
  10. E

nasıl sosyalleşebilirim çok utangaç ve çekingenim

antalya gibi bir yerde yapayanlızım
  11. E

neden bu kadar yanlızım

köpek gibi hergün çalışıp pc aldım telefon aldım ehliyetimi aldım motorumu aldım komilik yapıyorum işkence resmen beyaz yakalı köleyim mısır kölesi gibi de çalışıyorum haftada 1 gün izin kullanıyorum onda da evde mal mal 4 duvarın arasında pc ye boş boş bakarak geçiriyorum izin günleri kısacası...
  12. E

...............

........................i
  13. E

valoyu neden bu kadar dışlıyorlar

cs de güzel oyun ama bir süre sonra sıkıyor hele arkadaş yoksa çekilmez valoda gece gündüz tek başıma oynayabiliyom sürükleyici bence sarıyo
  14. E

oyun oynamak isteyen varmı

steam hesabına zamanında bi ton para baydım birsürü oyun var fakat daha neredeyse hiçbirini oynamadım yıllardır oyun oynamak için arkadaş arıyorum aile yüzünden ses açamam genelde antalyada yaşıyorum. 1284532942 arkadaş kodum bu
  15. E

Yamadan anlayan baksın bi

Yama yaptırdıktan 1 hafta sonra böyle oldu ilk başta böyle bir şey yoktu yumuşak esnek bir parça
  16. E

iş lazım (antalya)))

beyler tanıdığı olan yokmu yada bildiği yer yaş 16 2 yıldır sigortasız komilik yaptım 2 kişiyiz adam akıllı bir yere girmek istiyorum
  17. E

Motor aldım taksit ödemek için kullanıyorum

Ben 8 ay taksitle motor aldım günlük 20 km iş git gel oluyo e ben motorun borcunu öderken motorun ömründen yiyip km sini de yükseltmiş oluyorum değeri düşüyor ne anlamı kaldı bu işin zaten motor bloğu 60 bin km de gidiyo
  18. E

4 Dersten kalıyorum sınıfta kalır mıyım

11. Sınıfım
  19. E

Yardım Fren maneti nasıl sökücem bilen biri lazım

İnternetten izliyom direkt vidayı söküp çıkarıyorlar ben söktüm bıtane yay tutuyor çıkmıyor
Geri