Arama sonuçları: *

• Users: BurkiCan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

RTX 5070Ti ve 5070 laptop öneri

Merhabalar, bütçem 80-90 k olabilir taksitli olması çok çok önemli çünkü nakit bulmak çok zor , erkek adam borçsuz duramaz 🤣 5070Ti ile 5070 devasa bir fark yok gibi zaten laptop PC kıyasla bir tık düşük performans veriyor anladığım kadarıyla ama laptop almak gerekiyor 😭 Sizin onerileriniz var...
  2. B

Yardım Xbox konso için Mouse Klavye dönüştürücü

İnternetten izlediğim kadarıyla çoğu kişi kullanıyor , bazıları hile gibi fakat gerek yok eğer kullanan varsa konsolda klavye ve mouse dönüştürücü olarak kullanmak istiyorum Daha önce kullanan var mı ? Hangi modeli almam gerekiyor ? Oyun içinde controller ile gözüküyor fakat oyunu klavye ve...
  3. B

Yardım 5080 Sitemim ne kadar eder ?

Resimde yüklediğim gibi sistemin var , biraz sıkıştığım için satmak zorunda kalıyorum. Sizce ne kadar eder kaftan koymaliyim 10.05.2025 tarihinde aldım gaminggentr den . Çok teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden Sadece kasa satıyorum monitör falan umarım gerek olmaz 🥲
  4. B

Bu sistemi Kaç TL ye satmam gerekiyor ?

Merhaba pek bir bilgim yok , bilginiz varsa yardımcı olur musunuz Mümkünse sizi yormaz ise . Toplu fiyat, sadece kasa yani alıcı gözünden nasıl olabilir sizce ? -MLD MLD25M200P11-240 MLD 240GB M200 SATA 3.0 2.5" SSD (560MB Okuma / 540MB Yazma) -INTEL BX8071512100F Intel Core i3 12100F 4.3GHz...
  5. B

PC için hoperlör TAVSİYE

Merhaba kulaklık var fakat sürekli kulaklık beni çok yoruyor birşeyler izleyince hoperlör kullanmak istiyorum Bütçe hoperlör için kaç TL aralıklarında bilmiyorum Orta düzey çok pahalı olmayan bir model olabilir bütçe sorun değil sadece hoperlör fiyatlarını bilmiyorum
  6. B

Çözüldü✓ Mümkünse 5080 (hazır sistem önerisi)

Merhaba bütçe Max 110 diyebiliriz 32 GB ram 64 e gerek duyulduğunu sanmiyorjm 1 TB da yeterli tabi hızı 3 değilde 6-7 olsa süper bence Hazır sistem eğer gerçekten mantikliysa alacağım , tek tek toplamak istemiyorum çünkü beceremeyecegim ve kendi vasitam yok bilgisayarciya götürmek için...
  7. B

110bin hazır sistem / 6ay vadesiz avantaji

Sizce nasıl ? Freedos var bide 5k farkla window yüklemesi yapıyor çok kazım degilmi neden normal Windows kurulmuyor anlamıyorum benimde 2 korkum var PC toplamak kendim beceremem birde Windows yuklemek 🤣 Daha iyi hazır sistem var mı acaba ? Taksit olursa mükemmel ama olmazsa tabikide yapacak...
  8. B

2K monitör tavsiyesi

Merhaba gönül isterki OLED olsun fakat fiyatlar 25-30 bin civarında Bütçem 12-18 arası cikabilir FPS & HIKAYE & FILM,DIZI keyif için genel olarak kullanacağım ama aklım çok karışık 2k 240 Hz monitörler de güzel gibi , var mı tavsiyeniz Çok teşekkür ederim şimdiden
  9. B

Çok mu abartı 110.000 lira

100 bin lira taksit önemli fakat saolsun bilindik sayfalar yapmıyor şaka gibi . Bir sistem yaparak yükselttim güzel gordugum seyelri Sizce nasıl olmuş ? Gereksiz yukselttiklerim illaki vardır ram gibi Daha iyi hazır sistem olur mu acaba ? Bu fiyatlarda gezen
  10. B

Kablolu/Kablosuz Klavye öneri

Merhaba genel olarak fiyat algimi.kaynettim Yani elit klavye olabilir 3 6 bin arası klavye önerisi olabilir Gerçekten fiyat aldımi kaybettiğim için 6 bin bile yeterli mi bilmiyorum Reddragon k530 gördüm çok tatlı ama işte uzun süre gider mi bilmiyorum ve baya uygun
  11. B

Çözüldü✓ 80-90 bin hazır sistem ONERİ

MErhaba 80-90 bin arasi hazır sistem önerisi alabilir miyim Olursa 5080 neden olmasın Ekipmanin hicbirseyim yok Klavye ve monitör tavsiyesi de verebilirsiniz SAMSUNG OLED çok hoşuma gidiyor ama çok tuzlu . 2k mir monitör çok tatlı olanilir
  12. B

HP omen servisi Bilgi

Merhaba bu laptop sahip olacağım, fakat servisi hakkind adetauli bilgiye sahip olamadım yani moster notebook gibi bakım olanakları iyi mi Antalya'da var ki ? Tanı ona haritalardan bakılır fakat demek istediğim 5-6 ayda bir götürsem ücret alırlar mi ve bunu yapabilir miyim ? Deneyimleriniz nedir...
  13. B

LAPTOP taşıma ÇANTASI

Merhaba laptopunuzu nasıl taşıyorsunuz ? Yakın zamanda laptop sahibi olacağım fakat biryerden biryere taşımak için çanta arıyorum. Kullandığınız veya çok kaliteli gördüğünüz bie ürün var mı ? Bütçe olarak fiyatları bilmiyorum 500-1500 arası olabilir sanırım
  14. B

Almanya'dan laptop ALMAK için tavsiye

Merhaba , oradaki aile dostuma para gönderip almak istiyorum . Sizce ne almam gerek belirli siteler var mı ? Bütçe 50-60 bin olarak göndermeyi planlıyorum wise ile göndereceğim. Umarım sorun olmaz 🥹
  15. B

Almalı mıyım ? FİYAT DUSURMELİMİYİM

Merhaba sahibinden sitesinde gördüğünüz cihaz sizce nasıl ? Herhangi bir sorun olur mu ? Sizce fiyatı ne kadara teklif etmeliyim ? Yoksa bu fiyata daha kaliteli birşeyler bulabilir miyim çok teşekkür ederim
  16. B

BATIYORUM // Sistemin ne kadar eder ? Para lazım :)

Merhaba şehir değiştirmem gerekiyor biraz zor durumdayim acil bilgisayarimi satmak istiyorum sizce ne kadar yazmam gerekiyor ? Ekte paylaştım Ayriyetten kulaklık HS80 mouse - Logitech g903 Resim açılmaz ise bilgisayar bilgileri; Bilgisayar Modeli: VULCAN 4080 İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F MPK...
  17. B

S25 ULTRA fiyat / taksit

Merhaba sizce fiyat düşer mi ? Ve taksitli satan yerler var mı ? Bulamaidm neden taksit yapmazlar anlamıyorum çünkü devasa paralar cidden . Kendi iyilikleri ve hızlı piyasa için taksit neden yapılmıyor anlamıyorum. Sizce s25 ultra mı yoksa eş değer daha uygun modeller var mı ?
  18. B

40-47 BIN ALINABILECEK SISTEM

Merhabalar 27 Eylül 24 Bu fiyat aralığına alinabilecek en güzel sistem nedir arkadaşlar Bulamıyorum bürturlu Birtane bunu bulabildim , ne düşünüyorsunuz ?
  19. B

MOTORSİKLET ÖNERİ / 250cc

Aktif olarak pcx 2023 model kullanıyorum uzun süredir. Günlük ve işe gidip gelmekle kalıyor 250 CC scooter/maxi scooter arıyorum fakat fiyatlar gerçekten cok garip. Sizlerin önerecegi 250CC motorsiklet var mı ? pcx satarsam 230 bin civarı param oluyor normalde forza-2023/4 hayalim fakat...
  20. B

NVIDIA Ekran kayıt sorunu

Hiçbir şekilde ekran kaydı alamıyorum , Normalde anında kayıt özelligini kullanarak geçmişe yönelik kayıtlar alıp anı biriktiriyorum fakat bugun nedense calısmıyor . Oyunda çözünürlük falan deiştirmiştim ama etki edecegini sanmıyorum, artık masaüstünde bile kayıtr almıyor Kayıt ala bastığımda...
Geri