Arama sonuçları: *

1. M

3 JEDEC aynı, 1 JEDEC farklı normal mi?

2x16 RAM aldım taktım. 3 tane JEDEC aynı 1 JEDEC farklı normal mi sizce? 2 tane aynı marka RAM.
  2. M

Diablo 4 de zirh silah yukseltme secenegi yok

Dun diablo 4 e update geldi menuler degisti esya yukseltme secenegi yok yardımcı olur musunuz?
  3. M

MZ-V7S1T0BW samsung 970 evo plus

bahsettiğim part numara hangi kontrolcüyü kullanıyor elpismi phoenixmi yoksa
  4. M

1tb ssd de 112 gb boş alan kalması

arkadaşlar xbox game passdan fazla oyun kurdum 112 gb boş alan kaldı 1tb den sorun çıkarır mı ssd
  5. M

resident evil village oyunu

sistemim; işlemci: Amd Ryzen 5 5600H ram :16gb ekran kartı: Amd RX 6500M 4gb depolama :Samsung 970 evo plus 1tb hangi ayarda rahat oynatır?
  6. M

Forza 5 ışın izleme teknolojisi

Sistemim Amd ryzen 5 5600H 16gb ram Amd rx 6500M 4gb Arkadaslar ön ayari yuksek yaptim ama ışın izleme aktif gorunuyor sorun cikarirmi vrama oyun akici calisiyor kasmiyor ama vram uyarisi geliyor pcye zarar verir mi? Oyun kasmiyor bu arada sadece biraz huylandim
  7. M

Windows 11 ekran kartı sürücüsünü otomatik güncelliyor

Arkadaşlar 2022 model PC kullanıyorum. Ekran kartini temiz bir sekilde kaldirip yeniden kuruyorum sonra Windows Update kendisi ekran kart driverini kuruyor, gercekten delirme noktasindayim. Yardim eder misiniz nasıl kapatacağım? Sirf bu Windows 11 driver otomatik guncelleme yuzunden Windows 10...
  8. M

Samsung magician fremware

Samsung 970 EVO Plus 1TB kullanıyorum. Samsung magicanda 2B2QEXM7 bu surum en son surum oldugunu soyluyor ama Samsung magican fremware Update yap diyor ama Update'ye basinca zaten guncelsiniz diyor anlamadim yardimci olur musunuz?
  9. M

Forza 5 kontrol ıskalandı

Arkadaşlar azıcık yol dışına çıkıp kestirme yapınca bu çıkıyor yarışta geri SAR tuşu çıkıyor basmayınca oyun kendisi geri alıyor sonuncu oluyorum yarışta o kontrol ısklandı şeyi nasıl kapatabilirim yarışta bana karışmasın istiyorum.
  10. M

Windows 12 sistem gereksinimi

Gerçekten böyle mi olcak windows 12?
  11. M

Forza horizon 5 oyunu

Sistemim Amd ryzen 5 5600H 16gb ram Ekran kart rx6500M 4gb Forza horizon 5 i hangi grafik ayarlarında rahat oynatır?
  12. M

windows 11 23H2 update

arkadaşlar windows 11 23H2 update windows 11 defeder Güncel Kanal (Geniş) için Güvenlik Zekası Güncelleştirmesi her gün geliyordu 2 haftadır gelmiyor ; normal mi? sizde de oluyor mu bu?
Geri