Arama sonuçları: *

1. burhannyavuz

50.000 TL bütçeli alınabilecek en iyi hazır sistem önerisi

Merhabalar, Bütçem 50.000 TL bu bütçeye uygun bir hazır sistem kasa almak istiyorum oyun odaklı olacak başka bir işlem için kullanmayacağım. Tercihim AMD işlemcilerden yana önerilerinizi bekliyorum konu hakkında detaylı bilgiye sahip olanlar öneri yapabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. burhannyavuz

Program kodlayabilecek yazabilecek birini arıyorum

Herkese merhaba, program kodlayabilecek veya bana uygun bir program bilenler varsa lütfen cevap versin şöyle bir programa ihtiyacım var; Ekranın belirlediğim alanında çıkan şekilleri algılayıp, şekle göre benim belirlediğim tuşa otomatik basacak bir program arıyorum yani örneğin ekranda...
  3. burhannyavuz

Monitörümde çizgiler yanıp sönüyor

Herkese merhaba, gününüz güzel geçsin. PC den anladığımı düşünüyorum ancak dün akşamdan beri içimi gıcıklayan lakin sebebini bir türlü bulamadığım bir durum mevcut monitörümde. Nette o kadar araştırma yapmam rağmen bu sorunun çözümünü bir türlü bulamadım. Eklediğim Video da saliselik çizgiler...
  4. burhannyavuz

Üst düzey mouse, klavye, kulaklık ve mikrofon önerisi

Arkadaşlar merhaba üst düzey bir oyuncu bilgisayarı topladım ve şimdi ekipmanlarını alacağım genel olarak FPS oyunları oynuyorum toplam 15bin TL'ye kadar klavye, mouse ve kulaklık önerir misiniz? Mikrofon için ayrı bir bütçem var 5k gibi. Mikrofon: Yayıncılık düşünüyorum bu yüzden ses kalitesi...
  5. burhannyavuz

40.000 TL civarı sistem toplamak istiyorum

Merhaba herkese elimde Asus ROG Strix B760-G Gaming WIFI D5 Gaming Anakart var bu anakarta ve günümüz oyun teknolojisine uygun, en performanslı, sıvı soğutuculu oyuncu sistemi toplamak istiyorum işlemci olarak İNTEL 12. ve 13. nesil destekleyen bir anakart, önerilerinizi lütfen paylaşın sizin...
Geri