Arama sonuçları: *

1. A

5-6 bin TL ye işlemci ve anakart tavsiyesi

Dostlar şuan elimde i5 7500 ve RX 6600 var. Bu işlemci ne kadar hikayeli oyunlarda fena olmasada fortnite fivem valorant gibi oyunlarda sıkıntı çıkarıyor özellikle fivemde 20 FPS alıyorum nerdeyse. O yüzden elimdeki anakart la işlemciyi satıp uzerine biraz ekleyip yeni anakart ve işlemci almayı...
  2. A

POCO X3 Pro şarjı aşırı hızlı bitiyor.

Dostlar 3 yıldır bu telefonu kullanıyorum yaklaşık 2021 zamanında almıştım. İlk başlarda hiçbir sorun yoktu bataryası iki günü çıkarıyordu fakat şuan öyle değil. Sabah evden çıktığımda şarj 80 oluyor, minibüse binip okula gidiyorum zaten 15 dk sonra okuldayım ve o sürede zaten telefona en fazla...
  3. A

1000 TL bandında mekanik klavye önerisi

Dostlar şuan kullandığım klavyenin tuşları çıkmaya başladığı için kendime mekanik klavye almayı düşünüyorum. Bütçem 800-1200 TL arası. Mini klavye sevmiyorum. Ya numpadli olsun yada numpadsiz. Numpadli olursa daha iyi olur.
  4. A

Wi-fi adaptörü çalışmıyor

Dostlar birkaç gün önce aldığım wifi adaptörünü USB portuna bağladım, ışığı yanıyor ama ağ bağlantılarına girdiğimde hiçbir bağlantı gözükmüyor ve aygıt yöneticisinde de adaptörü tanımıyor. 1719254104...
  5. A

Xiaomi HyperOs güncellemesinden sonra uygulamalar sorunlu

Xiaomi Pad 6 tabletime yeni gelen güncellemeyi yaptıktan sonra (HyperOS) bazı uygulamalarda butonlar çok büyük oldu ve görüntüsü bozuldu, Bunu çözmemin bi yolu varmı? Eğer bi yolu yoksa eski sürüme nasıl geri döneceğim?
Geri