Arama sonuçları: *

• Users: 4lp_12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 4

R9 7900x3d işlemci RTX 4070 Ti Super darboğaz yapar mı

Bu gün vatan bilgisayardan yeni bir öç topladım. İşlemci olarak Ryzen 9 7900x3d işlemcisi ile RTX 4070 ti süper ekran kartını aldım. Çözünürlük olarak 2K da kullanacağım. Sistemimde darboğaz olur mu sizlere danışmak istedim.
  2. 4

İtopyada satılan bu sistemde nasıl yükseltmeler yapabilirim

https://www.itopya.com/gamze-karta-pinkamd-ryzen-5-8400fgigabyte-geforce-rtx-4070-ti-super-16gb16gb-ddr5500gb-nvme-m2-_h26034 arkadaşlar sistem diğerlerine göre uygun fiyatlı olmasıyla dikkatimi çekti fakat işlemci vb. bence yetersiz. Bu sistem alınır mı, alınırsa ne tür yükseltmeler yapılmalı...
  3. 4

Çözüldü✓ RTX 5000 serisi Beklenmeli Mi

2024 Haziranın ortaları veya sonları gibi sistem toplamak istiyorum. Şu an eski bir laptop kullanıyorum ve neredeyse hiçbir oyunu adam gibi oynayamıyorum. O yüzden yeni sistem şart, fakat RTX 5000 serisinin çok daha güçlü ve VRAM kısmının iyileştirileceği söyleniyor sizce 5000 serisi çıkana...
  4. 4

NZXT H5 Elite modelini mi H5 Flow modelini mi almalıyım

Bir kaç gündür NZXT H5 kasalarını araştırıyorum. Bütçe hakkında bir sorunum yok fakat elite ile flow modeli arasında kaldım. Bence elite modeli çok daha güzel duruyor çünkü ön paneli de cam. Fakat flow modelinin de soğutası daha iyi olabilir çünkü ön paneli mesh. Ve sistemimin ısınma problemi...
Geri