Arama sonuçları: *

1. D

A320M-A Pro anakarta fan nasıl bağlanılabilir?

Kasama 2 adet fan almayı düşünüyorum (ön tarafa). Fakat anakartımda 1 adet fan girişi olduğu için ne yapacağıma karar veremedim. Çoklayıcı ile kullanmak sıkıntılı diyen var, çoklayıcı ile kullanırsan voltaj sıkıntısı yaşarsın diyen var, hub almamı tavsiye eden var fakat dediğim gibi karar...
  2. D

Bilgisayar masası önerisi

Merhabalar. Geçenlerde Hawk Gaming koltuğunu satın aldım ve masama bayağı bi küçük geldi :D. Koltukla beraber masanın altına girebileceğim yani masanın birazcık uzun olmasını istiyorum. Monitörle aramdaki mesafe çok yakın bu yüzden masanın genişliğinide ortalama kaç cm olmalı bilmiyorum...
  3. D

RX 580 Bilgisayar yükseltme önerisi

Merhabalar yaklaşık 10k gibi bir bütçem var ve yükseltme önerisi istiyorum. Bilgisayar özelliklerime gelecek olursak şu şekilde; Ekran kartı: Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / İşlemci: Ryzen 5 5500 / Anakart: A320M-A Pro / RAM: Team T-Force Vulcan Tuf Gaming Alliance 16 GB (2x8) / Kasa: Antec...
  4. D

10000TL Monitör dahil sistem tavsiyesi

Merhabalar. 10000TL bütçem var ve monitör dahil 2. el ve sıfır karışık sistem tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  5. D

Huawei OptixStar HG8245X6-10 Ethernet ayarı

Modem arayüzünden ethernet ayarını nasıl yapabilirim?
Geri