Arama sonuçları: *

1. X

RX 6600 - R5 PRO 4650G Performansı

Esenlikler. 16 GB 3200 Mhz RAM'im var. Ryzen 5 Pro 4650g işlemcim var. Ekran Kartım RX 6600. Fakat 1050 Ti'den geçiş yapacağım. Sorum şu, Benim işlemcim güçlü bir işlemci değil. Ama 1050 Ti'den RX 6600'e geçiyorum sonuçta. İşlemci performans artışını engeller mi? 1744399131 Yani İşlemcim düşük...
  2. X

SteelSeries Arctis Nova 1 ses gelmiyor

Kulaklığın yani SteelSeries'in uygulamasını indirdim ancak uygulamadan da hiçbir şey yapılmıyor belkide ben nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ekran Görüntüsünde Sonar Kısmında Playback'lerin oldupu yerde something went wrong hatası alıyorum.
  3. X

En çok kilise bulunan müslüman ülke hangisi?

Araştırdım ama net bir bligi bulamadım. Kesin bir bilgi olmasa bile tahminlerinizi söyleyebilirsiniz. En çok kilise bulunan müslüman ülke hangisi?
  4. X

Kavga'ya girecek cesareti kendimde bulamıyorum.

Öncelikle ben kesinlikle fiziksel kavgayı ilk başlatacak bir insan değilim ve hiç fiziksek kavga etmedim ve başlatmadım şu ana kadar. Ama bazen öyle durumlarla karşılaştım ki mesela benden 1 yaş küçük çocuk beni tehtid etti seni döverim akıllı ol diye bende tamam abi dedim korkudan. Belkide...
  5. X

%100 Ücretsiz dil öğrenme sitesi önerisi

Duolingo dibi premium isteyen siteleri önermeyin. %100 ücretsiz site varsa önerir misiniz?
  6. X

Call Of Duty Modern Warfare 2 (2022) Türkçe dublaj var mı?

Bir yerlerden seslendirme görmüştüm bende dublaj var diye sanıyorum. Gerçekten var mı? Dublaj oyunun içinde olmasa bile internetten ten yama şeklinde yükleyebiliyormuyuz?
  7. X

Steam Hesabım Kaç TL Eder?

Steam Hesabım'ı 200 liraya satabilir miyim? CS2 Seçkin'i var.
  8. X

gigabyte anakart nasıl

iyi mi
  9. X

Insurgency Sandstorm oyun zorluğu

Arkadaşlar oyun zaten çok zor birde ben xbox da gamepad ile oynadığımda iki kat daha zor oluyor. Tek mermi ile ölüyorum. Zorluk ayarlama ve Oto nişan modu yok mu? Yani nişan almama yardım eden bi ayar yok mu
  10. X

600 Liraya Gta 5 aldım hata mı ettim?

Xbox series s de 600 liraya gta 5 aldım hata mı ettim?
  11. X

2500 Lira monitör önerisi

2500 Lira bütçem var monitör önerir misiniz? 1717486865 bütçem belki 3000'e çıkabilir ama daha fazla çıkmaz.
  12. X

R5 Pro 4650g mi daha güçlü Yoksa R5 5500'mü?

Arkadaşlar çok cahilim bu konularda saçma soru sorduysam linçlemeyin. R5 4650g daha pahalı olduğu için şüphelendim. Bende R5 Pro 4650g var. Ama bilgisayarımın performansından memnun değilim. RAM'ı arttırıp İşlemci'yide değiştireceğim. R5 Pro 4650g'de mi kalmalıyım yoksa 5500'mü almalıyım? 5600...
  13. X

Hoca sözlüye çok düşük verebilir mi?

Fen hocam sözlüme 15 vermiş. Daha öncede bunu yapmıştı ama sonradan 70'e çıkarmıştı. Hoca sözlüye bu kadar düşük verebilir mi? 1716655210 NOT: Zibidi serseri bir çocuk değilim. Kendi halimdeyim. Fen dersinde biraz kötüyüm ama diğer derslerim iyi. 1716655231 Diğer hocalar sözlüme 70 üstü...
  14. X

PC Kasasının içini elektrik süpürgesiyle tozunu almak PC'ye zarar verir mi?

Kasamda çok fazla toz var. Bunları elektrik süpürgesi ile alsam sorun olur mu?
  15. X

Bilgisayardan gelen yanık kokusu.

Sistemim şöyle GTX 1050 Ti Ryzen 5 Pro 4650g 8 GB 3200 Mhz DDR4 Tek Kanal RAM B450M Pro M.2 Max Anakart Bilgisayarın hangi bileşeninden koku geliyor olabilir? Ekran Kartı sıcaklığı Görev yöneticisinde 47 derece çıktı. 1716627577 Kasanın görünümü şöyle.
  16. X

4000 Liraya GTX 1660 Super alınır mı?

Arkadaşlar cahilim bu fiyat ve ekran kartı konularında. 2. el alacağım. 4000 Liraya GTX 1660S buldum. 1050 Ti'den geçiş yapacağım.
  17. X

Sabahları Uykuyu Ne Açar?

Benim uyku düzenim bozuldu. Sabaha kadar oturuyorum. Saat gündüz 10 gibi yatıp 16 gibi kalkıyorum aslında benim gündüzleri uyumam gerekiyor ama bir anda farkına varmadan uyuyorum. Sabahları tamamen uykuyu ne keser?
  18. X

Steam kendi kendine iade aldı?

2 Gün önce V-Rally 4 almıştım CS2 Pazarından çıkardığım parayla. Ancak bugün 13 ve 14 sularında Çince birşekilde İade mail'i geldi. Ne yapmalıyım? Birisi hesabıma mı girdi? Şifreyi değiştirdim.
  19. X

Bol Bol Jumpscare İçeren Korku Oyunları Tavsiyesi

Alan Wake, Resident Evil, Outlast ve The Evil Within serilerini önermeyin. Başka tavsiyeleriniz varsa buyrun.
  20. X

Aileye E-Ticaretin yasal olduğunu anlatamamak.

Andrew Tate'nin Real World paketini alacaktım. Ancak ailem sürekli inanma bunlara dolandırıcı bunla diyip duruyor. Ayrıca E-Ticaret'den ve İnternetten para kazanmanın mümkün olmadığını söyliyip üstüne Hapishanelerde çürürsün diyorlar. Aileme E-Ticaretin yasal olduğunu nasıl kanıtlayabilirim?
Geri