Arama sonuçları: *

• Users: zınlay_7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

CS2 HİLE AÇMAMAMA RAĞMEN GELEN VAC BAN

Cs2 seçkin hesap arkadasımla yoldas oynuyorken bir anda vac ban diye oyun bozuldu karsı ban yedi diye tam sevinirken bi baktım ben yemisim :). Tüm dürüstlüğümle soyluyorum hayatımda csgoda da cs2de de hile 1 kere bile açmadım. İnsanlar son guncellemede ban yiyiordu bosuna ama sanki onu...
  2. Z

Yardım BAĞLANTINIZ ÖZEL DEĞİL HATASI OPERA GX

fatura kesecegim siteye opera gxden girmiyor fakat diger tarayıcılardan giriyor. Arada oluyor hep girmemzlik yapmıyor sebebi ney ?
  3. Z

Yardım Mafia: Definitive Edition işlemciyi çok mu yoruyor ? R7 7800X3D

Mafia definitive edition steam sürümü oynuyorum 2K Yüksek ayarlar pc özelliklerim Asus dual rtx 4070 super + Ryzen 7 7800x3d Oyunda ortalama 150-160 fps alıyorum fakat işlemcim hep 80 derecelerde gpu 70 derece, 80 derece uzun saatler kullansan sizce bir sorun olur mu ? 240mm sıvI soğutucu takılı
  4. Z

Hadi Kart DOLANDIRICILIĞI

Hadi hesabı oluşturdum 17 yaşındayım para attım hesaba Fast ile harcayım dedim bir baktım hesabı yukseltmek lazımmıs bunun içinde 18 yaşından büyük olmak lazımmış. Hesaba para atarken soru yoktu ama. Şu anda parayı hiçbir banka hesabıma da çekemiyorum internetten alışverişde yapamıyorum resmen...
  5. Z

AMAZON.TR İADE PARASINI YATIRMIYOR UGRAŞMIYOR

Amazon'da satın aldıgım kulaklık birkaç ay sonra bozuldu garantisini istedim garanti hizmeti veremiyoruz dediler yenisi ile degisim istedim sistemde sıkıntı var siz eskisini iade edin yenisini satın alın parayı size iade edelim dediler amazon.tr diye guvendim. Neyse kulaklık geldi iade edildi...
  6. Z

Yardım 4070s + R7 7800x3D sistemin GTA 5 performansı nasıldır?

4070 Super + Ryzen 7 7800x3D 2K Ultra ayarlar her şey acık Ultra GTA 5 story modda bu FPS normal midir? Sanki bana dusuk geldi ama bilemiyorum. GPU da sanki fazla sıcak.
  7. Z

Çözüldü✓ KLAVYEDE INSERT TUŞU YOK-- AK820 PRO

AK820 pro klavyemde insert tusu yok %65 klavye oldugu icin ve ihtiyacım var ne yapabilirim ? Aklıma macro atamak geldi mesela anydeskten arkadasım baglansa macro atasak o inserte bassa diye bildiginiz ucretsiz macro uygulamalarınız var mı veya baska bir cozum ?
  8. Z

AMAZON.TR-RAZER BARRACUDA X GARANTİ SORUNU

Eylül 2024 yılında Razer BarracudA X kulaklıgı aldım ve aralık ayında dongle çalışmamaya başladı. amazon.tr satıcısından. 2 yıl garantisi var ve belgenin üzerinde şirket olarak amazon.tr yazıyor. İlk once razer ile danıştım bana providyo ile gorusmemi soylediler. Onlara yazdım seri numarasını...
  9. Z

Yardım RAZER Kulaklık dongle ve garanti sorunu

Alalı daha bir yıl olmayan Razer Barracuda X kulaklıgımın type c donglı artık çalışmıyor. Kulaklıgı bkuetooth ile baglıyabiliyorum fakat dongle la baglanmıyor. TYPE-C TO USB TYPE A donusturucusu ile pcye baglıyorum, bilgisayarda uyarı veriyor usb aygıtı tanımlanamadı arızali diye. Telefonlara...
  10. Z

Yardım Bilgisayar USB DONGLI GORMUYOR!!

neredeyse bir yıldır Razer Barracuda X kulaklıgımı kullanıyorum. İçinden gelen donglı usb-typec donuşturucusu ile kablosuz olarak kullanıyorum. Bugün bilgisayarı açtıgımda bilgisayarım donglı gormemeye basladı. Böyle bir hata gozukuyor aygıt yoneticisinde ne yapmalıyım ?
  11. Z

MusaLLaT ve smss Ve multipalyer virusu

Özellikle asla crack oyun dahi yüklemem, en son voicemod ve zula yuklendi (steamden). Bi baktım bugün başlangıca sabitlenmişler. Nedir bunlar ???
  12. Z

Yardım MNG KARGO SAÇMALIĞI "GÖNDERİNİZ MNG YE ULASMAMISTIR"

Amazondan aldıgım ürün amazonda baya ilerlemiş gözüküyor fakat mng kargoda tık yok ? Buna nasıl bakabilir ?? Yani 2 gündür kendisi gitmiyor ya bu kargo. Eminim ki mng götürüyor amazon değil
  13. Z

Yardım CS 2 CLOUD HATASI SENKRONİZE OLMUYOR

Her hafta oluyor neredeyse cloud hatası veriyor düzelt diyorum olmuyor. Cloud senkronize et diyorum olmuyor. Senkronize olmadan oyuna girince düzeliyor fakat atıyorum oyunda 200 saatim varsa 180 düşüyor hep böyle oluyor bir çözümü yok mu ?
  14. Z

Kulaklık Seçimi Öneri

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bütçemi 5000tl ye yükselttim ve hala kulaklık arıyorum. Kablosuz olmasını ve mikrofonu çıkarılabilir olmasını çok istiyorum. Bütçem 3000 tl iken Razer BlackShark V2 ve Cloud 3 vardı. Şimdi aklımda ise Razer BlackShark V2 HypeerSpeed geldi. Kablosuz olması çok iyi...
  15. Z

CS2 BAN SAÇMALIĞI ÇÖZÜM VAR MIDIR??

Cs2 yoldaş girmiştim seçkinim var. Takım arkadaşım hile geldi 3-4 el full hs öldürdü emin olunca artık adamı öldümeye calıstım tam sıkıyordum direkt ban yedim. Normal premierde toxicler beni öldürürüp ban yemiyorlar hem de bir kaç kez yapıp ben daha ilk defa adamı öldüremeden ban yedim. Ve karşı...
  16. Z

Öneri OYUNCU KULAKIK ÖNERİSİ

2000TL Bandında kulaklık arıyordum bu fiyata kablosuz yok diye Razer Blackshark V2 X, HyperX Cloud Core, SteelSeries Arctis Nova 1 seçeneklerine baktım. Sanırsam Razer tercih edeceğim, güzel bir ses kartı gerekiyormuş sanırsam anakartım PRIME A620M-A-CSM ses kartı yeterli midir? Sizce...
  17. Z

AYGIT YÖNETİCİSİ BİLİNMEYEN AYGIT

Arkadaşlar görsellerde mevcut ayrıntılar diyip donanım kimliklerine de baktım ve internette arastırdım fakat bulamadım yardıma ihtiyacım var
  18. Z

ALT TAB ATINCA PC KASIYOR

Ya arkadaş cok sinir oldum 4070 Super R7 7800X3D ile pc kasması nedir allah aşkına. Witcher 3 oynuyorum alt tab atınca pc hepten gidiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. 60K lık sistem de neden böyle oluyor canıma tak etti
  19. Z

Öneri 2000TL KULAKÜSTÜ GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar fiyat 1500 tl bandında olsa iyi olur beni biraz zorlar 2000. Kablosuz olsa cok guzel olur fakat bu paraya kablosuz guzel var mıdır bilmiyorum. Bir kere alıcam beni uzun süre götürmesini istiyorum. Beyaz olsa çok guzel olur ama zorunlu değil. Mikrofonu da çok kötü olmasın. Nedeni ile...
  20. Z

🔥İndirim HANGİ ASSASINS CREED OYUNU ALINMALI

Hiç assasins creed oyunu oynamadım. Ubisoft store da cok ucuzlar fakat ben steamden almak istiyorum. Bunlar indirimdeymis hangisini önerirsiniz Assassin's Creed® Origins Assassin's Creed® III Remastered Assassin’s Creed® IV Black Flag™
Geri