Arama sonuçları: *

1. Ö

Honor 400 vs iPhone 15

Soru saçma biliyorum ama iki seçeneğim var mevcut cihazımı verip ikinci el bir iPhone 15 alıp mevcut tabletim iPad 9 dan ilerlemek yada telefon ve tableti verip honor 400 ve honor pad v 9 almak ilk durumun bana maliyeti 32-34 k ikinci durum ise cihazlarımı satınca 20 bine denk gelecek honor...
  2. Ö

Honor 400 ek takasla alınır mı?

Honor 400 almayı düşünüyorum hepsi burada üzerinden cihaz 19 k ek takas kampanyası ile se 3. Nesil cihazıma 7600 tl veriyor bu süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı mantıklı olurmu
  3. Ö

Samsung Irternet Sozlesmesı

Bugun Samsung a 15 aldım ınternete girmek ıstedıgım de bir sozlesme cıktı "verılerımın yurt dısına aktarılmasını kabul ediyorum" dıye bır madde var bır sıkıntı olurmu
  4. Ö

256 gb 1 k farka değermi

Arastırmalarım ve actıgım konular sonucu Samsung a 15 veya Samsung a 25 almaya karar verdim (a34 stoklarda yok) medıamarkt da a 15 128 gb 256 gb arasında 1 k fark var (128 9 k 256 10 k) sizce almısken 256 lık almak ıcın 1 k fark vermeye deger mı ramler aynı ayrıca a 25 exynos ıslemcı yuzunden...
  5. Ö

12 k Telefon Önerisi

Öncelikle iyi aksamlar bu mesele hakkında daha oncede konu actım ama malesef net bir karara varamadım yarın almaya gıdıcegım ve son kez bir konu acıyorum Butce max 12 k alabılıcegım yerler vatan teknosa medıamarket gıbı yerler benım ıcın onemlı olan kriterlerin basında 12 taksıt olması var...
  6. Ö

Yenilenmiş telefon alınırımı

Daha öncede telefon onerısı ıcın bır konu actım cogu kısı yenılenmıs telefon alınmıyacagını yazdı aranızda alıp memnun kalan kimse yokmu gunluk kullanım ıcın 12 k altı bir telefon arıyorum baktığım zaman tek kaideye deger model a 34 idi oda maalesef 12 k tı gectı ve max 3 taksıt yapılıyor...
  7. Ö

10 k telefon önerisi

Soruyu başlıkta belirttim yuzeysel bır arastırdım seceneklerım Samsung a 34 Samsung a 24 yenılenmıs İPhone se 2020 yenılenmıs Samsung S 20 fe acıkcası bunlardan birini istiyorum 6 taksit olması iyi olur suan guncel olarak huawei p 40 lite kullanıyorum ondan oncesisinde ise mi 11 t x 3 pro ve a 5...
  8. Ö

Yenilenmiş İPhone 8 alınır mı?

Oncelıkle basımdan gecen olayı kısaca ozetlıyeyım mi 11 t cihazi kullanırken ıpad 9. Nesil almam sonucu mi 11 t nin fazlalık oldugu dusuncelı ile sadece arama ve sosyal medya ıcın 11 t yı bırakıp 2. El bır p 40 lite aldım lakin once den 11 t x 3 pro gıbı cıhazlar kullandığım ıcın acıkcası 3 4 ay...
Geri