Arama sonuçları: *

• Users: ceham
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ceham

Öneri Boş Kasa Tavsiyesi (1500tlMax)

ASUS PRIME B450M-AII anakart Inno3d gtx 1660 ekran kartı Kullanılacak. 1500 max bütçede (daha ucuz olursa iyi olur) Boş, güç kaynağı olmayan kasa önerir misiniz?
  2. ceham

Yardım Asus Monitör garanti kapsamından çıktı mı?

Dün gece Asus monitörümde alt tarafta çizikler çıktı. Ben de herkül gibi atlayıp monitörün arkasını söktüm. Haliyle bir şey yapamadan da geri kapattım. Herhangi bir yerine zarar vermedim. (Monitörün plastiğine açarken ezikler oluştu küçük küçük 5-10 tane) Garanti kapsamından çıkmış mıdır?
  3. ceham

Yardım Ekranda siyah çizgiler çıkıyor

Düne kadar bilgisayarda bir şey yoktu. Bugün açtıktan 20 dk sonra fark ettim monitörde siyah çizgiler çıkıyor. Bu neden olur? Nasıl düzeltilir?
  4. ceham

2. Monitör alıcam ne almalıyım?

Halihazırda 1 adet "ASUS Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör" Elimde var. Bu ana ekranım. Yanına yeni bi ekran almak istiyorum. Oyun oynarken yanda discord açayım, youtubedan müzik açayım ne bileyim oyunun internetten build sayfalarını falan...
  5. ceham

Hazır sistem tavsiyesi lazım 30k

Arkadaşım abisi için alıyor diablo 4e başlattık onu da. O yüzden diablo 4te 1080p iyi fps verebilecek bir kasa bakıyoruz. Sadece kasa için 30k fiyat. Çevre birimleri dahil değil.
  6. ceham

Bu sistem kaç para eder?

Arkadaşlar sistemi satma gibi bir düşüncem yok ama son zamanlarda ram, ssd fiyatlari uçmaya basladigi için merak ettim. Sistemin özelliklerini aşağıya bırakıyorum. Ekran Kartı GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER İşlemci AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5...
  7. ceham

Discorda ekip arıyorum

Yaşım 24, 20 ve 40 yaşına kadar herkes gelebilir. Ailevi, milli ve dini küfürler hariç küfürlere karışılmayacak. Her türlü oyuna açığım. Aktif olarak oynadığım şu sıralar sea of thieves ve tft var. Onun dışında oynadıklarım da var ama daha farklı ve geniş yelpazeli oyuncu kitlesinin olduğu...
  8. ceham

Odam İçin Nasıl Bir Klima Almalıyım?

Arkadaşlar odam 26m², normalde 12000lik klima yeter diye düşünüyorum ama odamın bi kısmı TAMAMEN cam. Güneş olduğu gibi camdan içeri vuruyor ve içerisi yaz günü hamam gibi oluyor. Bu durumda kaç btu'luk klima ve hangi marka tercih etmeliyim?
  9. ceham

𐱅𐰇𐰼𐰚/𐱅𐰇𐰼𐰰 yazısı ile tablo almak/yaptırmak istiyorum

Başlıkta belirttiğim gibi Türk yazılı bir tablo almak istiyorum. Yüksek çözünürlüklü bir resim lazım. Kendim tablosunu cikartabilirim. İnternette yeterince kaliteli bulamadım. Biraz büyükçe bir tablo olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. ceham

Mavi Ekran Bilgisayar mavi ekran veriyor

Arkadaşlar bilgisayara 3 hafta önce format attım, driverları ıvırı zıvırı yükledim ama 2 kez mavi ekran verdi 1 hafta arayla bugün de dahil. Neden olur yardım eder misiniz lütfen
  11. ceham

Temudan ne alabilirim?

Tamamen keyfi olarak temudan sizce "Lan bu Türkiye'de yoktu iyi oldu he" diyebileceğimiz neler alınabilir? Bütçe sınırlaması yok. Tek şart ürün başına fiyatı 1500₺ geçmemesi.
  12. ceham

Çözüldü✓ Wireless Kulaklık Önerisi

Beyaz wireless kulaklik ariyorum. G733 - HS80 Max önerenler var, sizin de önerilerinize açığım. Mümkün olduğu kadar kaliteli, kulak terletmeyen bir ürün olmasını isterim. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  13. ceham

16 gb Usb bellek önerisi

En hızlısı hangisi var hiç bilmediğim için soruyorum, yardimci olursaniz sevinirim
  14. ceham

Kc3000 2Tb şuan almalı mıyım?

Baktigim sitelerde 5600 en dusuk fiyatı bugün için ama daha onceden 4900e kadar dusmus. Halihazırda kc3000 1tb kullanıyorum yanına alacağım ama sizce düşer mi fiyatı? Beklemeli miyim ya da indirime girecek bir şey var mı?
  15. ceham

Çözüldü✓ Terletmeyen oyuncu koltuğu önerisi

Hızlı cevap gelirse iyi olur bugün almayi dusunuyorum. Boyum 186 kilom 85 bilgisayar basinda cok fazla vakit geciriyorum ve belim agriyor ayni zamanda yaz aylarinda acayip terliyorum. Önerilerinize acigim
  16. ceham

Yardım Kamera internette çalışmıyor

creative live! cam 1080p v2 kullanıyorum normal bilgisayardan kamerayı açabiliyorum ama discorddan kamera açtığımda 30 saniye içerisinde kamera kapanıyor ve tekrar açılmıyor. Aynı şekilde başka uygulamalarda da yapıyor ama bilgisayarın kendisinden kamerayı açabiliyorum. Nasıl düzeltebilrim...
  17. ceham

Bilgisayar Oyunu Tavsiyesi

Fiyat çok fark etmeksizin grafikleri güzel olan V Rising tarzı arkadaşlarımla oynayabileceğim oyun arıyorum. Valheim tarzı da diyebiliriz tabi ama ana bilgisayar kapanınca giriş yapılamama tarzı bir durum olmasın. Kendi arkadaş çevremle oynayabileceğim min 6 kişilik bir oyun arıyorum. Onun...
  18. ceham

Oyun xbox kolunu görmüyor

xbox kolu orjinal 9. nesil lakin cod mw3 orjinal değil. Nasıl xbox kolu ile bilgisayardan oynayabilirim bilen birisi yardımcı olabilir mi?
  19. ceham

Cod MW3 steam key nereden alabilirim?

Malum ürün steam'de 39.9$ o sebepten uygun fiyatlı key arıyorum bilen varsa yazarsa sevinirim
  20. ceham

Xbox Oyun Kolu Tavsiyesi

Pc için alıyorum en uygun burada gördüm daha uygunu var mıdır? https://www.koctas.com.tr/microsoft-xbox-wireless-controller-beyaz-9nesil-microsoft-turkiye-garantili/p/5000746518?shop=3552&srsltid=AfmBOori3Iv4vwAQuzN9IP50aJWMm2KivlxJCILPi872pDVWX27ZIpG3d3s
Geri