Arama sonuçları: *

• Users: bayboll
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Gamegaraj çoklu ödeme seçeneği

Bugün gamegaraj dan sistem aldım. kartımın limiti yetmediği için 2 kart ile çoklu ödeme yaptım. fakat 3 sipariş verildi. İlki 52bin TL olan sistem 2. İse karttan çekilen ilk para. 2 ise karttan çekilen para. bunları ödendi olarak saydı. fakat ilk sipariş hala bekkliyor olarak gözüküyor, sizce...
  2. B

7500f için soğutma önerisi ilerde işlemciyi yükselteceğim

arkadaşlar sizce buradan hangi soğutmayı alayım. ben bunun 2 si arasında kaldım. 1 https://www.gamegaraj.com/urun/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-kule-tipi-sogutucu-2/ 2. https://www.gamegaraj.com/urun/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-240mm-rgb-sivi-sogutma/?swcfpc=1 3...
  3. B

kc3000 serisi sdd alınır mı

arkadaşlar dün karar verdim bugün işlerimi haletim almaya karar verdim fakat ram ve ssd konusunda sizce kc3000 iyi mi? normal de bu takılıydı ( Kingston Fury Renegade 1TB 7300-6000MB/s NVMe PCIe 4.0 m.2 Gen4 SSD SFYRSK/1000G) fakat stokta kalmadığı için bunu alacam (Kingston KC3000 1TB...
  4. B

40 bin tl arası sistemler

selamlar sizce bu sistemlerden hangisini almak mantıklı olur. bugün 1. resimdeki sistem çıktı onu almayı planlıyordum fiyatı da uygun ve kasası da deepcool olduğu için sizce nasıl bir yönelim izlemeliyim
  5. B

GALAX GeForce RTX 4060 Ti Ekran Kartı Alınır mı ?

elimde iki sistem var, Hazır sistem olarak Vulkanı almayı planlıyorum. fakat ekran kartı konusunda, biraz şüphem var. daha önce kullanan var mı ? soğutması nasıl. uzun bir süre sonra elimde kalır mı ekran kartı ? intel işlemcili olan sisitem bana daha iiyi geldi marka açısından fakat...
  6. B

30-40 bin arası geliştirmeye açık bir sistem arıyorum.

öncelikle merhabalar. beni uzun süre götürebilecek bir sistem arıyorum, bütçem 30-40 bin arası ,geçen şöyle bir sistem topladım. ama henüz almaya karar veremedim. önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
  7. B

bu 2 sistem arasında kaldım

bu iki sistem arasında kaldım, sizce ddr5 stabil çalışan bir sistem mi ? + bütçem 35 bin arası sizce nasıl bir sistem toplamalıyım?
Geri