Arama sonuçları: *

• Users: emiirfb
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emiirfb

S24 ultradan iphone 14 pro maxe geçilir mi?

Geçeceğimden değil meraklandırısı 😂
  2. emiirfb

S24 ultra kumlu ekran mı var?

Tam emin olamadım ama yok gibi. Aniden test etme isteğim geldi.
  3. emiirfb

S24 ultra pil performansı hk

Arkadaşlar merhaba, pik kullanımlarım böyle nasıl sizce? Bir tuhaflık var gibi hissediyorum nedense. Sabah 9 dan akşam 6 ya kadar mobil veri kullanıyorum.
  4. emiirfb

Selamlar, max monitör, klavye, mouse dahil 45 bin tl sistem tavsiyesi.

Selamlar, maximum 45 bin tl bandında yani 35 civarlarında 1080p akıcı fps verebilen bir sistem istiyorum, yakın zamanda alıcam. Film dizi oyun vs. Böylr deme sebebim ise ps5 mevcut.
  5. emiirfb

Türk nete geçeceğim 1.000 mb.

Sizce geçilir mi? Nasıl olur? Alt yapıdı varmış oturduğum yerde 1000 e kadar hız veriyorlar. Türk telekomdan geçicem
  6. emiirfb

PS5 Slim Satıp pcye geçmek mantıklı olur mu?

Sizce mantıklı olur mu? Bir yanım istiyor diğer yanım suspus. 25 30k bandında.
  7. emiirfb

S24 Ultra vs İPhone 16 Pro

arkadaşlar selam, yakın zamanda telefonu değiştireceğim. Elimde iphone 11 var 2 sene oldu 64 gb artık yetmiyor. Androidde kullandım ama üst seğment değildi, Note 11 s idi. Telefondan beklediğim, oyun oynamam full kamera , instagram post hikaye vs. Bunlar önemli benim için. Bunu sormamın sebebi...
  8. emiirfb

Rainbow six siege ekip

R6 giren varsa ekleşelim beraber girelim, yeniyim daha ama güzel oynuyorum. öğrenmeye çalışıyorum. +18 olursa iyi olur. platform; xbox
  9. emiirfb

Xbox series s satıp pc toplamak

mantıklı bir karar olur mu? 4060, 4070 vs
  10. emiirfb

series s için monitör önerisi alabilirmiyim?

sorum başlıkta yazdığı gibi.
  11. emiirfb

üniversite sınavı hakkında

arkadaşlar selam endüstriyel ürünleri tasarımı (en-tas), mimarlık istiyorum. sınava 4 ay kaldı doping aldım ne kadar süre çalışsam veya nasıl çalışsam kazanırım? özellikle entas istiyorum. yol gösterirmisiniz?
  12. emiirfb

razer xbox edition gamepad

sizce alınır mı?
  13. emiirfb

Üniversite Sınavıları

arkadaşlar selam ben bu yıl üniversite sınavlarına gireceğim fakat, nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum, biliyorum fakat çevrmde ki insanlar aklımı karıştırıyor, anlayan birisi yardım edebilirmi? Mimarlık veya endüstri tasarım istiyorum, haliyle bunlarda sayısalda.
  14. emiirfb

xbox 9. nesil gamepad bozuldu

garantisi nasıl işler? ne yapmam lazım ilk defa başıma geldi
  15. emiirfb

Ağ bağlantısı ile sorun yaşıyorum

merhaba series s sahibiyim ve ağ bağlantısı ile ilgili sorun yaşıyorum, her iki, beş dakikada bir internet gidiyor (internet kablolu bağlı) sorun nedir yardımcı olurmusunuz?
  16. emiirfb

duvar kağıdı paylaşma postu

eğlence amaçlı, pc, telefon fark etmez.
  17. emiirfb

Yardım Monitöre ses sistemi bağladım ama xbox görmedi

dostlar yardıma ihtiyacım var bende xiaomi mi desktop 27 inç monitör var birde xbox, ses sistemi de var ama xbox sesi vermiyor? ses sistemini monitöre bağladım Android tv boxdan sesi geliyor ama xbox vermiyor. anlayan yardımcı olabilir mi ya sessiz sedasız oyun oynuyorum
  18. emiirfb

Yardım led monitör tavsiyesi

merhaba sizden ricam monitör tavsiyesi vermeniz limit 4500 hem xbox için hemde android kutu için. Teşekkürler
  19. emiirfb

Çözüldü✓ Xbox Microsoft store oyun alırken hata veriyor?

selamlar arkadaşlar dün basladj bu olay. Kartta para var ama resimdeki gibi hata veriyor. Hepsi için geçerli. İninal kart vallahi kafayı yiyeceğim..
  20. emiirfb

fifa 23 turnuvası eğlencelik

güzel olur bence, kendi aramızda yapalım. Play off sistemi veya kuralı yaparız ilk başta.
Geri