Arama sonuçları: *

1. kutluyasayan

Steam çöktü mü giremiyorum

Bi oyun oynayacaktım heaaptan atmış giremiyorum da
  2. kutluyasayan

Öneri Razer cobra iyi fiyata düşmüş?

Ne zaman bilmiyorum ama uzun süredir yakın civarımdaki bimde razer cobra var ilk geldiğinde 1400e geldiği için pek bakmamıştım şimdi tekrar gezerken 999a düştüğünü gördüm fiyatı piyasasından iyi yedek mouse olarak alınır mı kronik bir sorunu var mı?
  3. kutluyasayan

Yardım Fc25 sunucular çöktü mü?

Xboxta fc25 oynuyorum tam maçın ortasında rakiple olan bağlantın koptu diyerek atıyor istisnasız her maçta yapıyor bir tek bende mi sorun? Çözümü var mı
  4. kutluyasayan

YENİ OYUN KOLU ÖNERİSİ

Merhabalar ilerde drift sorunu yaşamayacağım bir kol ihtiyacım var Xbox ve pcye uyumlu olması lazım şuan elimdeki Xbox kolunu 2.5e satacağım üstünede 500 eklerim yani bütçem 3k civarı
  5. kutluyasayan

Xbox gamepass iade ücret sorunu

Merhaba bugün 309tlik paketten aldım ve parayı yanlış karttan çektim iade edilebiliyormuş parasıyla iade etme seçeneğini seçtim buraya kadar her şey okey şimdi uygulamadan bildirim geldi en yskın zamanda 239tl iade edilecektir diye bu kalan para nerde bilgisi olan var mı
  6. kutluyasayan

Yardım İki monitör arasında hangisi seçilmeli

https://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-msi-g255f-24-5-inc-180hz-1ms-oyun-monitoru-fiyatlari,2336975099 https://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg279q3a-27-inc-180hz-1ms-adaptive-sync-ips-gaming-monitor-fiyatlari,2248671520 Ana mpnitör olarak kullanmayı düşünüyorum yan monitörüm 27...
  7. kutluyasayan

Böyle bir sistem önerildi alınır mı neler değiştirilmeli?

Yeni üst segment pcye ihtiyacım var unreal engine ai işlemleri ve render yoğunluklu kullanımda işime yaraması lazım. CS2 ve valo içinde güzel fpsler verdiği sürece hiç sorun olmaz. Win11 ve 365 lisanslarını almayacağım onları fiyattan çıkarırsak 170 civarına geliyor
  8. kutluyasayan

PS5 İçin forza 5 duyuruldu!!

Bu senenin bahar aylarında forza 5 playstation 5 konsollarına geliyor oyunu sevip xboxu olmadığı için oynayamayanlara duyurulur. Kaynak: demarkegaming
  9. kutluyasayan

İkinci el arctics 7 fiyatı nasıl?

Yeni kulaklığa ihtiyacım var anlaşmayla 2000e kadar düşürdüm adam direk kabul etti 2000i keşke biraz zorlasaymışım :D ürün temiz garantisi bitmiş kutusu var pedler sağlam bu fiyata daha iyi bir ikinci el kulaklık bulabilir miyim 1738248685 Not: 7+ değil klasik 7 2019 edition bilginize
  10. kutluyasayan

Çözüldü✓ Bu monitör nasıl? öneri

https://www.amazon.com.tr/MSI-345CQR-Gaming-Monit%C3%B6r-UWQHD/dp/B0CSG6VW44/ref=asc_df_B0CSG6VW44/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=710224268803&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=3901333321048963108&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=21059&hvtargid=pla-2314643661297&psc=1&mc...
  11. kutluyasayan

Yardım Yeni psuya geçmem gerekli mi?

4060ti gainward phanter X3, r5 7600x, 240mm thermalright sıvı soğutucu, 32gb Corsair vengeance rgb ram, Asus prime a620mk Yeni sistem topladım ve psu eski kasamdan kalma thermaltakenin 550wlık güç kaynağı yeni bir PSU almalı mıyım bu PSU iş görür mü? Almam gerekiyorsa önerilerinizi bekliyorum...
  12. kutluyasayan

Yardım Aşırı düşük FPS sorunu

Northgard adlı oyunda 45 50 FPS alıyorum kafayı yiyeceğim vsync felanda kapalı niye böyle oluyor ya 4060ti r5 7600x var
  13. kutluyasayan

Yardım 4500 TL Kulaklık Önerisi

Merhabalar şuanda arctics 1 wireless kullanıyorum daha iyi bir kulaklığa geçmek istiyorum sadece oyunda kullanacağım ve kablosuz olması şart teşekkürler 1734777609 Öneriniz var mıdır yada biraz daha biriktirip arctics 7+ felan mı alsam
  14. kutluyasayan

Forza 4 hakkında soru

Forza 5te mi 4te mi hatırlayamadığım bir online mod vardı böyle battleroyale gibi woswos ile başlayıp gaz dumanıyla araba bulup sonra korna çalıp diğerlerini eleyip arabalarını alıyorduk o 4te var mıydı çok zevkliydi izlemesi ona göre oynayacağım
  15. kutluyasayan

100k bütçe sistem arıyoruz

Merhaba arkadaşım yıllardır Trendyol PC kullanıyor ve o gün bugün 😂 her neyse ekipman ve monitör dahil 100k bütçemiz var aşmak istemiyoruz tam 100k olmasınada gerek yok tabi önceliğimiz 2k kalitede oyun oynamak toplamaya yada hazır fark etmez en uygununa bakacağız. 1732547519 Ekipmanları biz...
  16. kutluyasayan

Yardım Yeni kasa önerisi lazım

merhaba aktif olarak yeni kasamın hem duruşunu hemde soğutmasını pek beğenemedim yeni kasa arayışındayım güzel durmasını istiyorum bide soğutması iyi olsun (Beyaz renk tercihimdir)
  17. kutluyasayan

TEMU Aula f75 bozuk mu?

Merhaba aula f75 hakkında şikayetler görüyorum yeni sipariş geçtim kronik bir sorun mu kullanmalık alıyorum çünkü iptal edeceğim yoksa
  18. kutluyasayan

Yardım TEMU HAKKINDA SORUM VAR

Şimdi vergiler kargo her şey dağil 1400 lira felan tutsa gümrükten geçiyor mu sınır 50 Euro olduğundan bilenler yardım edebilir mi?
  19. kutluyasayan

Yardım Daha ucuza gelir mi? Gümrükten geçer mi?

Merhabaaula f75 almak istiyorum ancak tek başına yapınca min sepet 670 dediği için birde dijital saat attım bunlar daha ucuza gelir mi gümrükten geçer mi temu uzmanı arkadaşlardan destek bekliyorum
  20. kutluyasayan

Öneri 4060Tİ ile 2k monitöre geçebilir miyim?

Merhabalar 4060ti ve r5 7600x e sahibim ve artık 2k monitöre geçmek istiyorum herhangi bir sorun olur mu 4070 süper gibi kartlara geçmek mi lazımdır teşekkürler şimdiden 1731592650 Monitör olarakta odyseyy g5 düşündüm
Geri