Arama sonuçları: *

• Users: PolarB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Şantiye şefiyle konuşmalı mıyım?

Ben bu yaz hem harçlık çıksın hemde sigorta olsun diye bir işe girdim arkadaşın tavsiyesiyle bana girmeden 28 dedi arkadaşım ama gittiğimizde ikimiziede 24 bin tl dediler normlade ben orda yapılan yerlere bakmak için sabah birşeyler çalınmasın diye işe girdim onun dışında herşeyi yapıyorum...
  2. P

Yarı dönemde üniyi bıraktım geri dönebilir miyim?

bu sene veya geçen sene olması lazım 1. Sınıfın yarısında dönemi tamamlayamadan ailevi sebeplerden dolayı bıraktım 2. Öğretim okuyordum okulu dondurmadım kaydı silmedim benim girdiğim senede son 2. Dönem senesiydi ben simdi geri donebilirmiyim donebilirsem dersleri nasıl yapacağım ?
  3. P

Hangi Parfümü Kullanıyorsun?

Ben başlıyorum hugo boss bottled elixir. Dekant almayı düşünen arkadaşlar almayın beymen boyner vs. Gibi yerlerde deneyin.
  4. P

Geforce now için monitör tavsiyesi

Bende bitane ofis laptopu var valo bile açmıyor Bunu arkadaşım için 2k ekrana bağlayıp geforcenowla oyun açtırmak istiyoruz interneti iyi çalışırmı çalışırsa 2k monitör önerebilir misiniz? 10 12k arası
  5. P

Arabanın lastikleri değiştireceğim önerdiğiniz marka var mı?

2018 megan 4 dört tekeride değiştireceğim geniş teker olsun varmı önerebileceğiniz herhangi bir marka şuan goodyear kullanıyorum
  6. P

Saat 9 u bekliyoruz ne kadar tırmanır dolar sizce?

Sabah sabah uyku tutmadı saat 9 u bekliyorum 9 a kadar görüşlerinizi yazında muhabbet dönsün.
  7. P

Amd RX 9000 serisi fiyatları ne zaman msrp ye yaklaşır

Şuan bir sistem kurmak için uğraşıyorum 9070xt veya 9070 li bir kasa olucak ama fiyatlar saçma uçmuş 600 dolar olayı hikayeden ibaret suan her parcasiyla birlikte butce 50 60 k arası bu fiyatlar düsermi yoksa 7800xt alıp devam mı edeyim?
  8. P

Rica etsem max 20k ya toplama pc önerebilir misiniz?

Taksitli hazır sistemde olur birkaç ay parça parçada alabilirim. 1080p için bir bilgisayar olsun yanına bide 7 8 k yı geçmeyecek birde monitör önerebilir misiniz? total bütçe 30k
  9. P

Eski telefon tablete veya konsola çevirilirmi

Babamın eski samsung note 8 i boşa düstü ben bunu el konsolu veya tablete çevirmeyi düsünüyorum bunu nasıl yapabilirim?
  10. P

Fan sesi duymadığım işlemci uçmaya başladı 23h2

Beyler bugun 23h2 yi indirdim hem oyunda performans dusuklugu olfu ve normalde sesini bile duymadığım fan fazlaca çalışır oldu ne yapabilirim
  11. P

Aranızda öğretmen olan varsa bana yardımcı olabilirmi

Ben suan üniverste 1 im ve tekrardan hazırlanıyorum en son 2 sene once girmistim sınava yani bildiklerimin cogu kayboldu suan tyt den 60 net civarı yapıyorum 25-30 turkce 5-10 sosyal 20-25 matematik 5-10 fen ayt yi tamamen unutmusum geometrim iyi genelde 8 10 net yapıyorum hem tyt hem ayt bana...
  12. P

40k max laptop önerir misiniz?

Bütçe 40k Arkadaşa laptop alacağız oyun oynanacak ve 3 d modelleme yapilacak tercihrn 4060 bir şey olsun yoksa 40k dan assa 4050 varsa oda olur ne onerirsiniz
  13. P

Spor yaparken tiroid ilacı kullanmak

Benim tiroid az çalışıyor ve 50mg levitron kullanıyorum bu ilaç benim kas yapmama direkt olarak etki gösterirmi çünkü bazı ilaçlı insanlarında tiroid kullandığını biloyorum
  14. P

Mac mini m4 e ne ekran alınır

Ben makine müh. Okuyorum mac benim bütün ihtiyaçlarımı karşılarmı çok az oyun oynayacağım genellikle iş için kullanacağım ama bu arkadaşa ekran lazım taşınabilir bilfiğiniz ekranlar varmı kaliteli
  15. P

Üniversitede bize sorulmadan saat değiştiriliyor

Bizim dersler normalde saat 5 te basliyor fakat hocalar 2. Ogretim parasi gec yatiyor eve erken gitmek istiyoruz ayagina dersi 3 e cektiler 2. Ogretim ogrencisi olarak ben ve arkadaslarim bunu kabul etmiyoruz sikayette ettik sallayan yok ne yapabilirim. Okula girme saati erkene cekildi ama cikma...
  16. P

Yana açma ve tri pushdown da trapez ağrısı

Lateral yaparken ağrımaya başlıyor hareket ettirmeme ye özen göstersemde ve triceps pushdown yaparkende assagi iterken trapezler yukarı kalkıp kasılıyor ve ağrımaya başlıyor çalıştığım kilodan kaynaklı değil 5kg ilede girsem ağrıyor hafiften neden olabilir
  17. P

Ünide ilk gün ilk eğlenceli anım

Ders vardı biraz önce kimse yeri bilmiyor tabi ben sabahtan yeri öğrenmişim 30 40 kisiye yon veriyorum 1 kat yukarı gidecegiz en sağda fln toparladım herkezi yukarı cıktık yanlis yoldamiyiz fln deniyor diyorumki doğru yoldayız bi gittik ben sınıfın yerini unuttum jfkebdjebw sınıfı bulamadım hala...
  18. P

Bildiğiniz sağlam bi manga sitesi varmı ingilizce

Asurascans ikide bir kapanıyor şoyle saglam bi site varsa önerir misiniz?
  19. P

Kulaklık pedi değiştirmek

Rampage rm-k1 pulsar bir kulaklığım var kendinde hiçbir sıkıntı yok yalnız padleri uzun süre açıkta bırakıp kullanılmamaktan arada siliyordum çatlamaya başladı buna uyumlu güzel bi f/p ped varmıdır ben bulamadım
Geri