Arama sonuçları: *

• Users: Yalaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Merhaba Sistemin her bir parçası birbiriyle uyumlu olup olmadığına bakabilir misiniz? Almadığım bir tek işlemci kaldı. Aldığım parçalar: Ekran kartı ASUS Astral 5080 OC Anakart ROG Crosshair X870e Hero. İşlemci(?) RAM CORSAIR DOMINATOR TITANIUM RGB 64GB (2x32GB) 6000Mhz CL30 DDR5 AMD EXPO...
  2. Yalaz

AMD Ryzen işlemci 9950x vs 9950x3D

Merhaba. Sistem diziyordum ve almadığım bir tek işlemci kaldı. Sizce 9950x mi almalıyım yoksa 9950x3D beklenmeli mi? Ne zaman türkiyede satışa çıkacağı ve fiyatı hakkında hiçbir bilgim yok. Aldığım parçalar: Ekran kartı ASUS Astral 5080 OC Anakart ROG Crosshair X870e Hero. İşlemci(?) RAM...
  3. Yalaz

Çözüldü✓ SSD ve RAM tavsiyesi

SSD ve RAM konusunda çok kararsızım. Bu sisteme üst modellerden uyan, aklınızda bulunan tavsiye ettiğiniz ürünleri duymak isterim. ASUS ASTRAL 5080 ROG Crosshair X870e Hero AMD Ryzen 9 9950x RAM gskill-48gb-2x24-trident-z5-royal-silver-rgb-8400mhz-cl40-ddr5-ram SSD (?) ASUS ROG Ryujin III...
  4. Yalaz

Çözüldü✓ Sistem bileşeni önerisi

Merhaba Ben sıfırdan sistem topluyordum. Parçaları kendimce seçtim ama emin olamadığım parçalar var. Bunlar SSD,RAM ve PowerSupply. Tavsiyelerinizi almak isterim. Parçaların uyumlu ve ilerde yapılırsa yükseltmeler için de uygun bir sistem olmasını hedefliyorum. Ekran kartı(ASUS ASTRAL 5080)...
  5. Yalaz

Vizyon Bilgisayar Güvenilir mi?

Merhaba Ben ASUS ROG Ryujin III 360 extreme alacaktım. Siteleri gezdiğimde en uygun bu site olduğunu fark ettim ama fiyat farklılığı ürünler farklı mı, niye bu kadar düşük fiyatlı diye de sorgulatıyor...
  6. Yalaz

RTX 5080 SİSTEM TAVSİYESİ

Merhaba. Bütcem ekran kartsız 90000₺ Yakın zamanda ASUS ROG astral RTX 5080 Gaming OC ekran kartını satın aldım. Buna uygun sistem dizmek istiyorum. Forumlardan edindiğim bilgilerle şu şekilde bir sistem kurmayı düşünüyorum: Anakart(ROG Crosshair X870e Hero) İşlemci(AMD Ryzen 9 9950x) RAM (...
  7. Yalaz

Çözüldü✓ RTX 5080 sistem tavsiyesi

Merhaba. Yakın zamanda ASUS ROG astral RTX 5080 Gaming OC ekran kartını satın aldım. Buna uygun sistem dizmek istiyorum. Forumlardan edindiğim bilgilerle şu şekilde bir sistem kurmayı düşünüyorum: Anakart(ROG Crosshair X870e Hero) İşlemci(AMD Ryzen 9 7950x3D) RAM ( G.Skill Trident Z5 Neo...
  8. Yalaz

Çözüldü✓ ASUS ROG RTX 5080 İçin Sistem Tavsiyeleri

Yakın zamanda ASUS ROG astral RTX 5080 Gaming OC ekran kartını satın aldım. Buna uygun sistem dizmek istiyorum. Uzun yıllar boyu kullanacağım. Ben hem çok oyun oynayan hem de oyun geliştirme, mühendislik ve grafik teknolojileri üzerine çalışan bir yazılımcıyım. Vulkan API (grafik teknolojileri)...
  9. Yalaz

Öneri RTX 3060 Laptopa Monitör tavsiyesi

Merhaba. Laptopmun tam adı Asus TUF Gaming F15 FX506HM. Epey linki de şudur: https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f15-fx506hm-hn114.html En çok FPS, MOBA oyunları oynamaktayım fakat hikaye oyunlarını da bir o kadar oynuyorum. İşim gereği oyun yapmak, oynamak ve tasarım alanında...
Geri