Arama sonuçları: *

• Users: VuurTexx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Günlük işler için laptop önerisi.

Yakında Almanya ya gideceğim Oyun bilgisayarım ve kişisel bilgisayarımı ayırmak istiyorum kendime okula götürmelik not alıcağım günlük işlerimi halledebileceğim bir laptop alıcam . Retro emülatör oyunları da oynayabileceğim 500 euro altında ne alabilirim?
  2. V

Am4 upgrade vs Sıfır Am5

arkadaşlar selam bir sorum olacak şuan r5 2600 ve rx5600 lü bir sistemim var korona döneminden önce almıştım ve uzun süredir de kullanıyorum sizce 34000 tl ye r7 5700x , rx9060 xt 16gb ve 1 tb m2 ssd alıp upgrade etmem mantıklı mı yoksa biraz daha biriktirip am5 platforma mı geçmeliyim
  3. V

Bu microsoft mail sahte mi ?

Böyle bir mail geldi gelen mailde bahsedilen hesap gmail hesabı yani microsoft ne alaka bilmiyorum. Mailimin oturum açmasına baktım farklı bir şey görünmüyor. Hesap sahte mi ?
  4. V

Bilgisayarımın Gücünü Tam Kullanabileceğim Sanal Makine

Denemek istediğim bir şey var fakat kendi bilgisayarımda yapmak istemiyorum. Bilgisayarın gücünü kullanabileceğim fakat ana bilgisayarımı etkilemeyecek bir sanal makine var mıdır , veya başka bir yöntem?
  5. V

Yurt Dışından Direksiyon Seti Getirmek.

Yurt dışına çıkacağım ve gelirken direct drive bir bundle getirmeyi düşünüyorum uçakla gidip geleceğim gümrükte sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce getiren var ise tecrübelerini paylaşabilir mi ?
  6. V

Farklı ağ üzerinden wake on lan nasıl yapılır?

Bir adet masaüstü bir adet laptop bilgisayarım var laptop bilgisayarımı üniversiteye giderken kullanıyorum fakat eski olduğu için pek iyi değil bende evde ki bilgisayarıma sunshine yükledim ve server gibi kullanıyorum fakat PC'nin sürekli açık kalmasını istemiyorum Wake-on-LAN ile PC'yi...
  7. V

30-40 k arası sistem öneri

[H3...
  8. V

Am4 upgrade mi am5 e geçmek mi?

Şu an 5-6 senelik MSI B450M-A Pro Max - R5 2600 - Thermalright pearless Assassin - MSI Mech RX 5600XT OC - G.Skill Ripjaws V (2x8) 16 GB 3200 bir kasam mevcut işlemcimi R5 5600 ile değiştirmeyi düşünüyorum . Daha sonrasında ise ekran kartını 6800xt veya 3080 e yükseltmeyi planlıyorum . Aynı...
  9. V

R5 2600 sistem yükseltme tavsiyesi

Şu an 5-6 senelik MSI B450M-A Pro Max - R5 2600 - Thermalright pearless Assassin - MSI Mech RX 5600XT OC - G.Skill Ripjaws V (2x8) 16 GB 3200 - Corsair VS550'li bir kasam mevcut işlemcimi R5 5600 ile değiştirmeyi düşünüyorum şu an 3500 TL'ye tray olarak satılıyor. Sizce bu kasayı upgradelemek...
  10. V

Ryzen 5 2600 OverClock

Bugün stock soğutucudan Thermalright peerless Assassin 120 SE TL-C12C'ye geçtim ileride belki işlemciyi 5600 le değiştiririm diye. Şimdilik böyle bir imkanım yok bu yüzden overclock yapmayı düşünüyorum pek bir bilgim yok anakartım MSI B450M- a Pro Max Ryzen Master üzerinden otomatik algılama...
  11. V

Hangi gamepad i almalıyım

Gamepad arayışındayım fps ve yarış oyunları oynuyorum deadzone olmaması ve trigerların hassasiyeti önemli Xbox 9. nesil controler https://www.amazon.com.tr/Microsoft-Wireless-Controller-Beyaz-Nesil/dp/B087VLP2RT/ref=sr_1_1 ve 8bitdo ultimate 2c...
  12. V

Aliexpres ürünü gümrükte kalır mı?

Aliexpresden bir gamepad beğendim fiyatı indirimsiz 1174 tl indirimle 634 e düşüyor herşeyi dahil 1349 tl gümrükte kalır mı? Daha önce hiç aliexpresden alışveriş yapmadım.
  13. V

Öneri F/P Direksiyon seti önerisi

İracing ,Formula 1 , Le Mans Ultimate gibi sim racing oyunlar için f/p set arıyorum 2. el t300 rs gt düşünüyorum bu set nasıldır ya da başka önerileriniz var mı?
  14. V

Gamepass oyun açılmıyor.

Forza motorsports indirdim oyunu açtım ekteki ekran geliyor kapanıyor ve oyun açılmıyor.
  15. V

Çözüldü✓ Kullanılabilir bellek problemi

Böyle bir problem yaşıyorum ramleri çıkarıp taktım temizledim biosu bellek üst sınırını kontrol ettim bir türlü çözemiyorum elimde usb olmadığı için bios update yapamıyorum usb siz bir yolu var ise yazarsanız sevinirim (MSİ)
Geri