merhabalar zamanında aliexten bu klavyeden alıp kullananlar ne durumda acaba? bende uzun zamandır kullanıyorum klavyede silme enter yukarı ok kısmı çalışmıyor artık ne yapsak düzelmedi? switchlerin yerini değiştirdim nafile sanırım vadesi doldu çok hunharca kullanan biride değilim çiçek gibi...
arkadaşlar genellikle adobe Illustrator ve photshop tarzı programlar kullanmak için laptop arıyorum. intel işlemci olması önceliğim bu yönden. Kullandığınız uzun süre kullanıp üzmeyecek makine önerebilir misiniz?
arkadaşlar günlük normal kullanım ve bir tık kamera iyi olması için bu cihazı almayı düşünüyorum. snap işlemcili s21fe kullanan var mı? 14 bin tl ye 0 olarak alabiliyorum şuan. Tavsiye eder misiniz? xiaomi vs önermelere kapalıyım.
merhaba arkadaşlar steam'de 24 usd bakiyem var cod serisinden bir oyun oynamak istiyorum çok eskiden cod 2 çıktığında oynayıp bitirmiştim ne tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar masa yaptıracağım ama ne yaptırmalıyım çok fikrim yok. Arkadaşım marangoz nasıl istersem o şekilde bir şey yaptırabilirim. Siz olsanız masanız nasıl olsun istersiniz yada kullandığınız masada şundan da olsa daha iyi olurdu dediğiniz parça vs var mı?
https://www.trendyol.com/xmax/rio-balerion-antrasit-terletmez-baby-face-kumas-oyuncu-koltugu-100-kg-strong-carrier-p-467067535?boutiqueId=61&merchantId=384364
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09QCZB2YC/ref=ewc_pr_img_1?smid=AV4NT0A4U7RLM&th=1
max 6k bandında en iyi koltuk sizce ne alınmalı?
arkadaşlar elimde eski bir laptop var ama sorununu çözemedim. Her türlü usb den format şekillerini deniyorum cihaz format windows ekranına gelince elektrik kesiyor. Bir kere tam başardım %70 li yükleme ekranında elektrik kesti cihaz yine. bios ekranında herhangi bir kapanması vs olmuyor...
Merhaba arkadaşlar amd stok fanı söküp aldığım ag400 ün montajını yapıp render testi yaptım. Ag400 ün içinden çıkan macun donuk olduğundan kullanamadım elimde şu macundan kalmıştı işlemcinin üzerine x şeklinde sürmeye çalıştım ama tam yetmedi yetersiz kaldı. Sizce macun alıp tekrar sürmelimiyim...
Soğutucu konusunda aşırı kafam karıştı arkadaşlar yardımcı olun. Oyunlarda 60 65 dereceyi geçmesin yeter kafasındayım. Ürün kasayla uyumlu mu sizce zaten kasa deepcool kasası anakarta sığar diye düşünüyorum. Ürün pazaramada 1k fiyatı var alırsam 150 tl de puan vericek 850 tl ye gelicek bana. Bu...
Merhaba arkadaşlar stok soğutucu kullanıyorum sıcaklar başlamadan fan alacağım almışken bu fanı alayım diyorum ama kasaya uyar mı yardım istiyorum.
Başka yeterli diyeceğiniz soğutucu da varsa öneri alabilirim.
amd 5600 işlemci var
kasa modelim
anakart asus b450 çift ram takılı
alacağım soğutucu
https://www.incehesap.com/stainless-oyuncu-bilgisayari-fiyati-61982/?hsu=522195,522198,522201,522204,927267,821537,1017720
bu sistem rami kioxia 1 tb kasayıda Frisby FC-9435G 750W 80 yapsak 25k fiyat vermeye değer mi beyler?
Merhaba arkadaşlar max bütçem 25k kasa için. Sizce öncelik işlemci mi olmalı yoksa ekran kartı mı olmalı. Tavsiyeniz ne olur kullananlar yorumlarsa çok iyi olur..
işlemcili sistem
4060ti sistem