Arama sonuçları: *

• Users: N3XT_D4Y
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Kira öder gibi ev sahibi olma

Son zamanlarda kira öder gibi sizi ev araba sahibi yapalım diyen şirketler tarafından sürekli aranıyorum.Aradıkları zaman bilgilendirme başvurusu yaptığımı iddia ediyorlar fakat ben herhangi bir yere bilgilendirme başvurusu yapmadım.Başlangıçta arayan kişilerin bilgilendirme başvurusunu yalandan...
  2. N

MİCROSOFT EDGE WEBWİEV 2 CPU KULLANIMI

Merhabalar ; son 1- 2 haftadır bilgisayarımın cpu kullanımının çok arttığını fark ettim Görev yöneticisine baktım özgeçmiş yaklaşık olarak sürekli %15-20 arası cpu kullanıyor. Özgeçmiş kısmını genişlettikten sonra microsoft edge webviev 2 nin bu cpu kullanımının tamamını tamamınını üstlendiğini...
  3. N

Çözüldü✓ Bilgisayarım donuyor

Son 1-2 haftadır bilgisayarım birkaç günde bir bilgisayarı açtığımda donup kitleniyor.Bilgisayarı birkaç defa tuş ile kapatıp açmadan düzelmiyor.Sürekli donuyor olsa bilgisayarım artık bozuldu dicemde süreklide olmuyor.Nedenini çözemedim , yardıma ihtiyacım var.
  4. N

simulator oyunu önerisi

Bu aralar canım çok sıkılıyo.Simulator oyunu oyanaysım var ama bendeki simulator oyunlarının hepsini bitirdim ve yeni simulator oyunu bulamıyorum.Varsa bildiğiniz güzel simulasyon oyunu önerebilir misiniz? ? Genelde işleme tarzı simulator oyunlarıı seviyorum ama başka tarz simulator oyunu öneriniz...
  5. N

Logitech g29 mu Thrustmaster t150rs mi

Merhabalar birkaç gün önce foruma logitech g29 alınır mı? diye yazmıştım.Herkes alınır diyip olumlu cevap verdi.Fakat ben araştırmalarım sonucu thrustmaster t150 rs yi buldum.Sizce loghitech g29 mu yoksa thrustmaster t150 rs mi daha iyi?. Önerebileceğiniz başka direksiyon seti var mı ?
  6. N

Logitech g29 direksiyon seti alınır mı ?

Merhabalar, logitech g29 direksiyon seti almayı düşünüyorum.Logitech g29 hakkında bilgisi olan , artı ve eksilerini bilen yada başka bi direksiyon seti önerisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
  7. N

Çözüldü✓ bilgisayarın saati geride kalıyor

Merhabalar Son 2-3 aydır pc min saati,saati otomatik ayarlama özelliği açık olmasına rağmen bilgisayar açıldığında bilgisayarı kapattığım tarih ve saatte kalıyor.Ayarlardan tarih ve saat bölümüne girip kendim saati eşitle dediğimde yada otomatik ayarlama özelliğini açıp kapattığımda saati...
Geri